deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Yarınki "doğrusal olmayan programlama" sınavıyla beraber finallerin açılışını yapıyorum. Tüm hazırlıklarım tamam! (1 aylık bilgisayarla bütünleşme, içip içip sızma, derslere gitmeme, karı kıza kafayı takma, top oynayıp terleme, sınav üstü hasta olma vs.) Bütüne kalacağım dersleri de buraya yazıyorum :P , finallerim bitince bakıp kahin miyim lan ben diyeceğim... -Ekonometri Giriş 2 -Matematiksel Programlama -Matematik 2 ( 2. sınıftayım geçen sene veremedim, bu sene ne olacak göreceğiz) -Ekonometride Bilgisayar Uygulamaları (e-views'te kolay kolay anlatıyor sonra dangalak dangalak sorular soruyor...) Toplamda 9 ders alıyorum işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 biyokimya, genetik, genetik lab, discrete mat finallerimi oldum data structures bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben tatile gireli 1 hafta oldu ZÜHÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim de 8 final var. Üçü seneye kalcak gibi. Derslere girmedim fazla, hangi konular çıkcak onu bile tam bilmiyorum. Salı günü ilk finale gidince öğrenicem inşallah sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 iki final sonra okul bitiyo ne başlaması :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 en erken başlayıp en geç kapanan kouya kafam girsin 15inde bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 En geç? Temmuz'da bitiyor bizimki. Ama ekimde açılıyor ^^ Finalim 16.00'da ben evde sakin sakin oturuyorum hala. Bir insanda hiç mi ders çalışma azmi kalmaz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tey 22 mayista basladi hala bitmedi ne finalmiş beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ne başlamsı bitti valla siz çok geç kalmıssınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lan daha bugün başladı be. teyy 15 haziran'a kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 AaHAhAhAhAhAhah an itibariyle bütün finallerim bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Anne Spass'ımı getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya sizin finalleriniz başladı da, benim yaz okulumun ilk günüydü bugün. hay şeysine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çarşamba günü mat finaline istinaden bu gece sabahlamak gibi bi niyet üstüne çift katlı integrallerin dizilerin serilerin çok bilinmeyenli çok dereceli fonksiyonların riemanın newtonun laplas ın jakobiyenin limitin türevin integralin integrasyonun integrallenebilme olasılıının hadamardın koişinin ve dier bütün matematiksel içeriin(az çalışmışım aklıma gelmio gece uzun) ümüüüne çökücem... integresyon sabitime su kaçtı beni acile kaldırın bu gece integral alamazsam beni acilen kaldırın kendimi kandırdım bi vakit sora çalışmaya başladım integrasyon sabitime su kaçtı hadamardsız yalanlardayım... imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttt....!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 1'de 0 hoppaaa. Kaldım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bugun mesleki yabanci dil vardi gectim sanirsam yarin diferansiyel denklemler var bakalim bakalim nasi geccek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tarihten ciktimm kotu deildi ama 4 soru attim 25 soruluk test yapti. yarrin statik var 41 in ustunde alirsak gecicez insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 borçlar hukuku forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben de tatile gireli 10 gün oldu sıkıntıdan sapıtmaca, bandırmaya gitsem orda da sıkılcam O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Pulkas matematikle mutlu ol :) . Mesela bizim bölüm öğrencilerine "boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz?" diye bir soru yöneltildiğinde %80'i "türev alıp 0'a eşitliyorum" diyor. Bir arkadaş var boş zamanlarında hesap makinesi programlıyor, sonra sınavda öküz gibi denklem çözdürüyor, regresyon hesaplattırıyor makineye. 20dk'de cevap anahtarı gibi kağıt verdikten sonra da "gg" diyip çıkıyor. Bugün çok değişkenli analiz sınavını da atlattık bakalım, gerçi çizdiğim dendogram yalan ağacı gibi oldu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 la başlığı gördüm euro 2008 sandım girdim... [spo]bye[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sonunda benimkiler bitti beğğ, dün gece ıslatarak kutladık,bütün gün baş ağrısı yaptı,ayrıca 10 gün sonra öğlen 3'e kadar uyumak çok güzel geldi beğ...Devam edenlere başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yarın ki çok amaçlı karar alma sınavıyla finallere kafam gözüm girmiş bulunacak. Tahminlerimde yanılmadım sadece matematiksel programlamadan geçtim, makrodan kaldım onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar