Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller Başlıyor!!

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yarınki "doğrusal olmayan programlama" sınavıyla beraber finallerin açılışını yapıyorum. Tüm hazırlıklarım tamam! (1 aylık bilgisayarla bütünleşme, içip içip sızma, derslere gitmeme, karı kıza kafayı takma, top oynayıp terleme, sınav üstü hasta olma vs.)

Bütüne kalacağım dersleri de buraya yazıyorum :P , finallerim bitince bakıp kahin miyim lan ben diyeceğim...

-Ekonometri Giriş 2
-Matematiksel Programlama
-Matematik 2 ( 2. sınıftayım geçen sene veremedim, bu sene ne olacak göreceğiz)
-Ekonometride Bilgisayar Uygulamaları (e-views'te kolay kolay anlatıyor sonra dangalak dangalak sorular soruyor...)

Toplamda 9 ders alıyorum işte öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

çarşamba günü mat finaline istinaden bu gece sabahlamak gibi bi niyet üstüne çift katlı integrallerin dizilerin serilerin çok bilinmeyenli çok dereceli fonksiyonların riemanın newtonun laplas ın jakobiyenin limitin türevin integralin integrasyonun integrallenebilme olasılıının hadamardın koişinin ve dier bütün matematiksel içeriin(az çalışmışım aklıma gelmio gece uzun) ümüüüne çökücem...

integresyon sabitime su kaçtı
beni acile kaldırın
bu gece integral alamazsam
beni acilen kaldırın
kendimi kandırdım bi vakit
sora çalışmaya başladım
integrasyon sabitime su kaçtı
hadamardsız yalanlardayım...

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttt....!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Pulkas matematikle mutlu ol :) . Mesela bizim bölüm öğrencilerine "boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz?" diye bir soru yöneltildiğinde %80'i "türev alıp 0'a eşitliyorum" diyor. Bir arkadaş var boş zamanlarında hesap makinesi programlıyor, sonra sınavda öküz gibi denklem çözdürüyor, regresyon hesaplattırıyor makineye. 20dk'de cevap anahtarı gibi kağıt verdikten sonra da "gg" diyip çıkıyor.

Bugün çok değişkenli analiz sınavını da atlattık bakalım, gerçi çizdiğim dendogram yalan ağacı gibi oldu ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...