Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 seed destinydeki zaku lar cakma zaku asli UC dedir zakunun cokda super aletlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 episode 22 ahah exia gate actı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Hala menclave sublarını bekliyorum ben >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Nihayet U.C. finallerindeki dramatizmin yakalandığı bir başka seri görebildim. Kesinlikle unutulmaz bir seri olmaya doğru gidiyor. 23. bölümdekileri görene dek bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Eğer Lockon'u öldürüp ikizini lockon mk2 diye koyarlarsa hdd den shift+delete Gundam00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 @Kaede-shoi Geçen haftadan bu haftaya olan gelişmelerle birlikte Lockon'un 2. sezon görünmesinden ümidi kestim diyelim. (Spoiler yapmicam) Yanlız Gundam serilerinin genelinde aradan çıkan karakterler önemli karakterlerse sequel olarak çekilen serisinde mutlaka bir relationship'i çıkıyor. Yoksa Gundam serilerinin genelinde olan birşey bu. Yeter ki bazı çakma Gundam'larda olduğu üzere ölen adamı 5-10 bölüm sonra iman gücüyle diriltmesinler yeter bence (Andrew Waldfeld - Mwu La Flaga örneğinde olduğu üzere) ki 2. sezon büyük ihtimalle kolpa çıkmaz gibi bir beklentim var. Koçum Graham, atla GN Overflag'a gel artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Graham baba karakter de, Setsuna gibi mal bir karakter yüzünden gölgede kalıyor. Olduğu yerde "Gundam!" "Gundam olamıycak mıyım ben!" diyen aptal velet. Offf çok gıcık oluyorum ya. Setsuna'yı gebertip yerine Graham'ı koysalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 O custom flag beklemeyen yok zaten millet graham graham diye sayıklıyor Yanlız Haro nun "lockon ... lockon ?" su feci QQ yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Kaede said: Hala menclave sublarını bekliyorum ben >: Mymenclave & Mendoi nihayet 20 ve 21. bölümle geri döndü. http://bt.radicand.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 [spo]LOCKON'a yapılır mı ulan bu! Çok erken harcadılar adamı ya. İnşallah boşuna ölmemiştir. Setsuna biraz etkilenir de adam olur umarım. Bu arada Bir Gundam boşta kaldı böylece. Tamirleri bitince Lockon Gundam'ına kim bincek acaba.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 biner kendisi yahu, zaten binebilmek için tedaviye baslamadı. bide daha önce şey olayı vardı kızın kopan elini tümüyle regenerate edebiliyolardı, ama gundam lazeri yüzünden mümkün olmamıstı, belki gözünüde toptan yileştirebiliyolardır. ama presedur 3 hafta sürüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Cüce sen bu haftaki bölümü izlemedin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ssj4songoku said: Cüce sen bu haftaki bölümü izlemedin sanırım... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 :( Fansubberler "See you space cowboy" yazmışlar, bu bölüm için bundan iyi son cümle olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Dayanamadım izledim SHS ve Nyoron dan 22-23ü. HHHHHHHHHAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRR Kahramanlara layık bir ölümdü valla. Söylenicek bir şey yok. Özellikle Schoenberg'in insanlıktan umudunu kesmemesi, Alejandro'nun göt olması, Allelujah'ın sonunda beynini Soma'ya karşı koruyabilmesi (ver kontrolü Halelujah'a düşündüğün kabahat), Lockon'un Tieria'yı "insan" etmesi ... daha neler neler. Son iki bölümü iyi kotarırlarsa 08th MS Team'in yerini alır benim gözümde Gundam00. Tek dileğim Destiny de 2384023 kere Jesus Yamato'yu plot armor ile korudukları gibi Sarshes'i de korumasınlar. Zaten adamı resmen Deus Ex Machina diye kullanıyorlar, gebersin de bari Lockon'un ölümünü yüceltsin. Haro: Lockon ... Lockon ... Lockon ... Lockon ... Ağlama haro beni de ağlatıcan >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Gundam Unit 00, Ali, yeni sezon? Alejandro yada Livonze'un Gundam 00'ın pilotu olduğu kesinleşti gibi. (Bkz next episode sneak peek) Ali'nin ölmemesini istiyorum ben. En azından Zeta Gundam mention'una daha da yaklaşılmış olur. Yeni sezon ekim 2008de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ali ne yazıkki ölmiycek gibi, Lockon'u Setsuna'yı bufflamak için kullanıcaklar bende burda sinirden klavye kırıcam İyi geceler kahraman. Gundam tarihi senin gibi başka bir pilot görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Celestial Being ile normal yollarla başa çıkamayacığını anlayan HRL 2. sezon için Soma ve Sergei arasında docking yapıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Şarkı çok saçma olmuş ya ahahhahahaha şu anlama geliyor: "If you can feel it, strenght!" arkada hallelujah süper ama "I will kill you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://www.mechatalk.net/profile.php?mode=viewprofile&u=4663&sid=e5e69cfb26180278f05fdbb48fbdf931 bunu yazanın MAHQdaki cantfakethepunk olduğundan şüpheleniyorum. Adamın imzası bile "Official Soma & Sergei Fanboy" idi. -------------- Neyse gelecek bölümde elevatorlardan biri savaş sırasında vurulacak. Burası kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hayır nedne yazıyosunuz böle şeyleri, neden yanı, neden biliyorum ben simdi vurulan asansoru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 traitor? Bölümleri çevirirkene birşey dikkatimi çekti: Throne'ler ilk geldiğinde daha pilotlar kendilerini tanıtmadan Ptoleimaos'dakiler de Throne'leri normalde tanımıyor ama Felt ve Lockon tam o anda "bunlar onlar , Throne'ler" diyor. Aklıma takıldı , acaba Lockon normalde ölmese bir noktadan sonra traitor mu olacaktı? Felt traitor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sanmıyorum Feldt diyor bir bölümde ailesinin CB de çalıştığından, ordan gelmiş olabilir bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Nadleeh? Lockon? Benzer şekilde Nadleeh ortaya ilk çıktığında görsel tanımı yapılmadığı halde ilk anlayanlar Felt ve Lockon olmuştu. Sanırım buna bir açıklama yapılmalı. Neyse... Youtube'u açmayı öğrendiyseniz bunu izleyin derim , lol videoları sevmem normalde ama bu aşmış : http://www.youtube.com/watch?v=JIls2e2eU7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Tieria'nın ismi ilk olarak Tierei olarak düşünülmüş PS: Anlamayan varsa Evangelion sonu, alternatif dünya, Angelic Days vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar