Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kidou Senshi Gundam 00

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

00 movieden bizim takımın gundamlerinin isimleri açıklanmış gundam expoda bugün

* 00 Quanta, Setsuna’s unit. Exia’s lineage. It has binders and shield on its left shoulder, as well as numerous Funnels (informal name).
* Gundam Harut, Allelujah’s unit. Harut and Marut are two angels mentioned in the Qur’an. The Gundam has a visor like the Astraea and the GN Archer. It can transform.
* Gundam Zabaniya, Lyle’s unit. The Zabaaniyah are the gardians of Hell in the Qur’an. Looks like a close-combat unit. It has a slim torso and big legs like the Virtue. It carries a “GN Armor lite” on its back.Main weapon : Double hand gun.
* Gundam Raphael, Tieria’s unit. See the Archangel Raphael. It has wired cannons in its fingers (like the Belphegor Gundam) and 4 cannons on its shoulders.

lol lyle zebani kullanıcak
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
japonlar tam bir gundam manyagi , dunyada star wars neyse japonya da o . Herbirseyi gundam ip si ile cikartmislar, puzzle lar, anahtarliklar, yataklar su bu. etrafta buyuk kucuk heykelleri var hep, odabai island daki heykelin konuldugu yere gittik ama bildigimiz gibi kaldirilmisti :(

Alisveris yerlerinden sirf gundam a ozel resimler cektim, ayrica tokyo game show da da kocaman bir gundam kafasi vardi, birkac gun icinde edit leyip koyacam buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

MGS 4'e "fanservice" yazan adamın bunu yazmasına şaşırmamak lazım

Turn A Gundam'ın olayı zaten 1. Dünya Savaşı koşullarından ileride olmayan bir retro dünya hedesi. 1800'lü yıllarda göle nehre çıplak girilmesi rutin birşeydi. Hakeza karakterlerin giysileri de o yöndedir. 08th MS Team'ın tüm olayını 2. bölümdeki nehir sahnesine indirgeyen arkadaşı da fanatik yuri lolicon mantığıyla hayat yaşamakla itham ederim öyleyse. Ciddi söylüyorum, Anime'yi Heidi türü yapımlardan çıkartıp MESELESİ OLAN temalara kavuşturan Yoshiyuki Tomino'ya topic'de konu olsa da olmasa da bunak muamelesi çekmeye çalışmak için kuduran, 08th MS Team'ın her bölümünde militarist arka planda anlatılan hikayede savaş karşıtı mesajların giderek arttığını, öyle ki ulaşılan son itibariyle hikayenin epilogue'unu oluşturan 12. bölümün AMERİKA'DA DVD SETİNE BİLE KONAMADIĞINI vs algılamayan arkadaşlardan bir zahmet birşey okumayın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ki yani sırf eski animeleri değil mangaları, romanları falan hepsi felaket. Düşün animedeki pijamalı hamanı bile ne hale getirdiler panty shotlarla banyo sahneleriyle bakıcılarının çıplak giydirmek sahneleriyle. Bu japonlar para için herşeyi yaparlar valla

http://img97.imageshack.us/img97/4171/1236914993770.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/6541/1236888215709.jpg

çok daha müstehcen resimleri var ama koymıyım ayıp olur
Sosyal ağlarda paylaş

Senin ilgi alanına da lolicon'lardaki bunlardan daha ileri noktalar giriyor da benim terbiyem kabul etmiyor daha ilerisine

Düz fanservice'a lolicon'a dokundurtmuyorsun ama senin öve öve bitiremediklerindeki fanmservice'in %5'inin bile bulunmayadığı Gundam'ı hedef alıp konu trollemek, image dumpla post kasmak için çırpınırsan inandırıcılığın biter sadece bunu söylüyorum, (Birkaç sahne için Portrait of Young Comet fanservice'yse, tu kakaysa o zaman LOGH filan da izlemeyelim Kaede efendi malum onda da odalık olayları filan var lol) artık bu ve benzeri topic'lerdeki bu tür beni kışkırtmaya yönelik mesajlarına cvp yazmak yerine mesaj flagleme hakkımı kullanacağım artık

Bilgi paylaşımına her zaman varım ama amacın zaten baştan konu trollemek, başka birşey değil. Daha 1.5-2 yıl öncesine kadar tek bölüm UC OVA'sı izlememişsin gelmişsin otorite gibi fetva kesiyorsun lol
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi en kötüsü gene 0079/Z zamanı falan. Turn A da sırf tominoluğundan o kadar var. 0079 da falan çocuklara banyo yaptırma sahneleri falan var ki aman diyim

Bak mesela o bakımdan 00 çok iyi. UC Gundamleri gibi müstehcenliğe kaçmadan güzel fanservice verdi. En fazla beach episode falan oldu. Sumeraginin banyodan çıkıp telefonla konuştuğu sahnede bile bişey göstermediler, BD dahil.

Keşke hep böyle yapsalar. Karakterleri eski gundamler gibi saçma salak çirkin çizdirceklerine adam gibi hentai çizerlerine dizayn ettirseler ama fanservicei de eski gundamler gibi saçmalamayıp belli bir çizgiyi geçmeden yapsalar

Ama dediğim gibi. Dini imanı para olmuş milletin =/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Şimdi bitirdim 00'ı.

Marina Ismail'den tiksindim. Özellikle 2. sezon onun olduğu nerdeyse heryer fast forwardladım. Zaten sevmem böyle karakterleri.

1. Sezon 15'e kadar falan izlemiş olmak için izledim, 15'den sonrası güzeldi. 2. Sezon 7'ye kadar güzeldi sonrası iyi değildi ama.Bu arada ribbons'un sesi malum Akagi'de de narartor, s1'de falan narration olarak karşımıza çıktığında bir yerlerden "Yami no tensai, Akagi Shigeru" diye bişeyler gelecek sandım :)

Setsuna 1. sezon adını o kadar çok söyledi ki nefret ettim karakterden direk.Zaten sevilesi bir tip değil. Heryere boynuna kaşkol dolayıp gidiyor nasıl bir geri zekalılıktır bu. Ayrıca lol " I have controlu". Neyseki bıraktılar onu.

Engrish baydı. Japonca'dan çok ingilizce konuştular ve çok kötü konuştular.

"Savaşıcam. Savaşmıcam. Bilmemne için savaşacam" geyiğinden baydım. Bu kadar pısırık olmasaydı karakterler daha mutlu olurdum. Alelujah'ın 2. kişiliği gayet iyi mesela. Graham, Ali ve Smirnov iyi karakterlerdi.

Andrei kadar geri zekalı birisini hayatım boyunca görmedim, umarım denk düşmem.

Lock On ile Anew 2 bölümde hayat arkadaşı oldu LAK diye ses geldi resmen. Keşke biraz temeli atılsaydı önceki bölümlerde. Öyle olunca hiç tat vermedi.

Çinli informant kız ( Wang Lui Mei idi galiba yanlış yazmıyorsam) pisi pisine gebertildi.Bariz belliydi kendisine ihanet edileceği. Üstelik o da geri zekalıydı repliklerinin yarısı "bununla dünya değişecek..." idi. Dünyanın değişeceğini göremeden geberdi.

Finali fena değildi, Lock On'un 1 saniyleik Trans-Am'ı çoook iyi hareketti. Ama Marina Ismail konuşmaya başlayınca finalin değeri düştü gözümde.

Daha baya şey varda şimdi aklımda değil hem zaten wall of text oldu yeteri kadar.

S2 OP1 harika, OP2 rezalet.

4/10
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
sırf freelech gördüm diye 1080p indiren kafama osurayım, uzun zamandır böyle kötü seri izlememiştim. 20'inci bölüm filandayım, sırf ana kadronun öleceğini umarak izliyorum. ama olmayacağı da belli aslında, kimse çizik bile almıyor lmao.

bir de ikinci seriyi de indirmiştim lol. ders oldu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında konuştuk seninle birkaç ay önce, 0080'i önerdin hatta bookmarklamışım da o 25 yıllık filandı, o kadar eski seyretmek istemedim hadi bunu övmüşler bunu denerim diye düşündüm freeleech'i görünce.

hikaye me reaper'ların gerizekalı versiyonlarını başrolde izlemekten farksızdı, sempati derecesi sıfırsa başrole orada bir yanlış var. hep aptal hem kötüydüler. ana kadroda tek düzgün tipler bunların düşmanıydı, onları da öldürdüler bitirdiler. biji "IMMA GANDAMU" shitsuna worst leads of all time pantheon'uma şinji bakari ve elfen liedo başrolünün yanından giriş yaptı zaten.

eski berserk serisini seyrederken gats'ın günahını almışım zaten, o bile çiziksiz çıkmıyordu 20 bölüm. zodd, boscogne filan zorluyordu. bu kadar anlamsız savaşların eşi benzerini az gördüm. sonra azıcık durum eşitlendiğinin saniyesinde asspull super saiyan filan.
Fortuna said:
Bu arada ribbons'un sesi malum Akagi'de de narartor, s1'de falan narration olarak karşımıza çıktığında bir yerlerden "Yami no tensai, Akagi Shigeru" diye bişeyler gelecek sandım :)

ahah aynen o hisse kapıldım. keşke, seriyi kurtarırdı akagi bir bölüm bile çıksa.
said:
4/10

daha gerçek sözler sarfedilmedi. o 3 puan da teknik alanlardan ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...