SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adam bildiğin kötü abi... laf edecek, tartışılacak bi tarafı yok. Ne yapsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Cin Ali çok güzel bir kötü adam. Ama Senarious'un dediği gibi Kira-Arthur çekişmesi gibi değil. Ha illa ki Kira-Arthur çekişmesi gibi birşey olmasına gerek yok. Ama olsa biraz tat katardı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ssj4songoku said: Cin Ali çok güzel bir kötü adam. Ama Senarious'un dediği gibi Kira-Arthur çekişmesi gibi değil. Ha illa ki Kira-Arthur çekişmesi gibi birşey olmasına gerek yok. Ama olsa biraz tat katardı bence. arthur kim abi ? arthur pendragon mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ahaahha ben ne yazmışım orda ya lol. O sıralar Merlin izliyordum ondan sanırım kafam Arthur'a takılmış sanırım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 11. Bölüm OFfff OFffff Ohaaaa Yuhhhhh Çüüüşşşşş SETSUNA ohaaaaa çüşşşşşşş , GUNDAM 00 çüşşş ohaaa yuhhhhhh. 00 RAISER yuhhh çüşşşşşşş ohaaaaa. Yeni INNOVATOR'lar çüşşşş yuhhh ohaaa. Çok pis yerde bitti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 EPIK BÖLÜMDÜ 100 BÖLÜM SEED'DE O ASTREOID'E SALDIRI YERİNDE HİSSETTİKLERİMİ HİSSETMEDİM DERSEM AZ BİLE SÖYLEMİŞ OLURUM ? IAN SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ::o GAROZZO'NUN GN BUSTER SHOT SEKTİRDİĞİ YER DREAMSHOT'TU RESMEN, TEKRAR İZLERSEM SCREENCAP ALICAM İLK ARC'IN BİTİŞİNE 2 BÖLÜM KALDI, YILBAŞI HAFTASI BÖLÜM YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 insan bi de link koyar 11. bölüm torrenti için :) Öle izledik diyip kendine müslümanlık var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ben raw izliyom valla yoksa koyardım linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 CoalGuys grubu speedsub yapıp koymuştu herhalde tokyotoshoya ama yarım saat sonra kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 abi coal guysdan tutup ef 10 çekmiştim sadece erkek cinsel organı yazıyordu sayfalarca... coal guysdan bi daha bi şey indirmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 [GG Fansubs] Gundam 00 2nd Season - 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sagolun efendim :D ya çektim dün akşam bi tane gene çince çıktı delirdim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Kodumun newtype muhabbetini 00 a da soktular bütün ilgim bitti diziye. Lanet olsun sizin yapıcağınız ikinci sezona. http://img237.imageshack.us/img237/4474/1221065030474eu3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Terbiyeli olalım, benim de Code Geass'a, Fukuda'ya "koyarım..." , "hay kafam..." filan mı demem lazım? Newtype iletişimi sahneleri orada U.C.'den farklı olarak GN particle'ın yoğunlaştığı yerlere konulmuş, ( atıyorum Saji Louise'ın kolu gidince newtype flash eşliğinde hissetmedi bunu) bu U.C.'deki gibi insanlığın uzaydaki evrimi ile gelişen bir yeti değil. Super Soldier'lar, Innovator'ler istisna onlar da zaten kuantum beyin dalgaları ile ilgili. Beğenmeyen gidip Patlabor yada Votoms filan izleyebilir. O beğenmediğiniz Sunrise, Newtype hedesine sahip o Gundam sayesinde Anime'leri Heidi'lerden Voltron'lardan derdi o zamana dek anlatılmayan birşeyler anlatmak olan serilere dönüştürdü. İstemeyen izlemez bu kadar basit, bu saatten sonra kasmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 4. OP çok kötü olmuş. Ash like snow / friends combosuna yaklaşacak birşey beklemiyordum da MAY HART MAY SITORİİİ de çekilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Animesuki forumda vardı ama 4. End de olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ed olsun o ya op için fazla slow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahahahahahahah oy kisama! kore wa newtypuu kaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hay Türkçe yazıyorum yine anlatamıyorum : http://forum.paticik.com/read.php?10,2001835,3759462,page=30#msg-3755033 ------------------------ said: Recent TV ratings for Gundam 00: Second Season have been on the upswing, with the latest episode (11) reaching a surprising 6.3%. Below, the ratings for the first eleven episodes are shown, along with a comparison to the equivalent episodes of Sunrise’ previous show, Code Geass R2, which was already known for having rather dismal ratings for its timeslot. It is not surprising that the long-running Gundam franchise would prove to have higher ratings, but the pronounced size of the difference between both shows’ viewership is somewhat surprising. These numbers are for the Kantou region, which includes Tokyo: R2 002 Episode 01 3.0% 4.5% Episode 02 2.6% 4.4% Episode 03 2.8% 4.2% Episode 04 1.4% 3.0% Episode 05 1.8% 5.1% Episode 06 2.4% 4.3% Episode 07 1.9% 3.9% Episode 08 2.0% 4.3% Episode 09 3.3% 4.8% Episode 10 2.1% 4.4% Episode 11 3.2% 6.3% Code Geass R2’s Total Average: 2.40% Gundam 00 S2’s Total Average: 4.47% The reason for the sudden spike in viewership for episode 11 of Gundam 00 is unclear, but what is certain is that Sunrise’s famous Gundam series is and will continue to remain the studio’s main breadwinner for the forseeable future, rather than new original series such as Code Geass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 OL HAİL BIRİTANYA OL HAİL NİVTAYPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 oha 11 ince bolum niye firlamis oyle enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bölüm 10'da oluşan bir beklenti varmış ki %2 fark olmuş demek ki bölüm 12-13 %6'dan aşağı rating almazsa beklentinin karşılandığını onaylayabiliriz, ilk storyline bitiyor çünkü %7.5 ile %8 rating bekliyorum 12-13'den yılbaşı haftası yeni bölüm olmayacak, bu da o bölümlerin rating'ini arttırabilir ki haftalık formattaki bu tarz büyük prodüksiyonlarda %6 ÇOK ÇOK İYİ rating'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Şey vardı viktor 11. bölümde Böyle ana kahramanlar çıplak, kızların memeler falan gözüküyor, bizim gundam setsuna nın bacak arası falan gözüküyor ama tabi pipisi falan yok. Ondan fangirller hücum etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bildiğim kadarıyla next episode prewiew'de yada haftalık yayın bülteni veren dergilerde verilen 2 cümlelik bölüm özetlerinde yoktu o sahneler Yaklaşık 1-2 milyon kişi aynı anda diğerine sms çekip "aha 00 raiser coştu! newtype gibin oldular, yetiş aç tv'yi!" diye haber vermediyse o ayrı tabi sonuç : seriden beklentiler artıyor, 12-13'de bu rakam düşmezse bu beklenti karşılanmıştır diyebiliriz. ------------ bir de şey var : %6 üstü rating haftalık formatta One Piece haricinde sadece birkaç seri tarafından ulaşılabilen birşey mesela: http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-11-30/japanese-anime-tv-ranking-november-17-23 bizim forumca her hafta takip ettiğimiz hiçbir seri %10 olmaz ama dediğim gibi, %6 çok çok iyi başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 "SAKURA KIZ KOŞ SETSUNA ÇIPLAK" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar