robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sensible senin etrafın kız dolu galiba abi. Bir gün olurda E'de sizin araniza katılırsa ben de gelebilirim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kizin aklini alcak bi aday bulcaz o kizi susturucak susmassa nah bole aizni doldurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 azını doldurcan? aman tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya uzun uzun tecrübelerimi yazardım bu konuda da uraşamıcam. boktan bi iş diyebilirim. bi yerden sonra seni satıp onla buluşucam a geliyo olay, ya da onla buluştu diyelim sen çıkagelirsen ilk 1-2 ay süper süpriz oluyo, 3. seneye doğru küfür yiosun kızın yanında. buradan tüm kızlara laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nasıı abi ya süperim kübalıyım sigara içiyorum beyaz gömlek giyip arkadaşların arabayı kullanıyorum çakma dizel saat takıyorum daha ne olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 maçosunda sanırım kılda var bence benim adayımda black kaos efenim = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 göüs kıllarımı alıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hmm o zaman geri çektim adaylıgı öle iş olmassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kılları alıyomusun? abi direk olmaz senın iş zaten. kıllar alınırmı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ayımıyım ben kıl olsun! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Valla sizi bilmem de kızın sırtında var baya kıl Dün sırtı açık rezalet bişey giymişti üzerine Hayır o değil de,şimdi de rahat edemiyorum kızla daha yeni yeni yaklaşıyoruz bu geliyor ordan gözlemci gibi izliyor gıcık [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 iiiyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 3 shot teq ten sonra kıl mıl kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 zuhaha=) sensible ayrıl kızdan ya abuk arkadaş edinen bi kızda ne kadar iyidir düşünülür tabi.. neyse görmeden etmeden fikir şeyapmiyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 peki sensible..senin kızın onu çağıramadığı ne malum?..ya diyosa sen de gel ben yanlız bişi yapamam filan muabbet olur die kızların yapmadığı şey diil..emin misin bu şekil bişi olmadığından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: bLackcha0s üye [şikayet et] § 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:49 [ özel msj ] ayımıyım ben kıl olsun! :(şu dediğin laf kavga çıkartır bide dayak bile yersin belkide :) ne yani kılı olanlar ayı mı oluyor bu 1 2.ise Türk erkeğinin şanı bir kıllarından 2.de bira göbeğindendir illa biri olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kıl deyince vücudumun fotosunu koyasım geldi buraya. Götüm orman gibi. Foto isteyenler : [email protected] Edit : şaka maka bir yana, o 3. ayak olayı cidden kötü birşey oluyor, bir kız aslında bir şekilde beni o ayağa düşürmeye çalıştı, yalandan birşeyler kıvırıp gitmedim, kız direk sevgilisinin yanına çağırmaya çalıştı falan vs... hiç uğraşmadım gitmedim. Ama ciddi ciddi 3. ayak olanlar, böyle hafiften kıza yavşayan bir yandan böyle aşırı dozda geyik heheühehehe olan tiplemeler gerçekten olayın içine sıçıyor, yalnız kalma romantik ortamın falan içine direk 12 den ediyorlar. Çözüm yöntemi olarak, karışık birşey ve beni aşar diyerek uzaklaşıyorum. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 06:44 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Annesi falan olmasın hayır hani kızını çıktıgı erkekle beraberken izleyen anneler bile var uzaktan kesiyolar falan da o senin dedigin kız abartmış işi ne bakıyon lan de sidikli naciye de OK go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Buarada sana bir uyarı o diğer kıza kendin hakkında bilgi verecek hiç birşey söyleme. Hiç bir özelliğini anlatma. Çünkü kötü niyetli ise zaten nedeni açık da iyi niyetliyse bile sırf muhabbet olsun diye anlattığın şeyi yanlış yorumlayıp hiç beklemediğin bir şekilde anlatabilir kız arkadaşına. Misal sen o kıza ben az alkol içerim genelde dersin, kız gider kız arkadaşına "ya o çocuk hiç alkol içmiyo ben biliyorum bana söyledi içiremezsin ona boşuna uğraşma ;))" der ya da daha da abartıp "çok sıkıcı o çocuk ya tüm gün evde oturuyodur :))))" diye şakayla karışık muhabbet yapar sonra bir gün bunlardan biri tutar aman diyim d: [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 13:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ben direk 3 kelime ederim sevmediğim insan ise arkasından konuşmayı sevmem düzgüncede kız arkadaşıma anlatırım durumu.2 side laftan anlamıyorsa azten yorma şimdiden kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 2 kız arkadaşı hele ki sürekli birlikte olan 2 kızı ayırmak mı..aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bence vuralım kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sina aklına gelen örnek bana birini hatırlattı lan asdfg hahah. yazık olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kıza birini ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sen ayvayı yemişsin. O kadar diyorum. Başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar