Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Viktor yazacaklarımı yazmışsın.. Bonec senin yaptığına yabancı forumlarda attention whore'luk deniyor.. Bana bonec demeyin plx topicini açmanın, tam tersi sana insanların daha çok bonec demesine yol açacağını biliyordun.. Şimdide diyorsunki bana karşı öfke var..? Bana göre senin en önemli sorunun interneti çok ciddiye alman.. Rahat ol bonec dense ne olacak denmese ne olcak.. Bazı tartışmalarda burda da diğer forumlarda da bana slat yerine slut deniyor ki bu direk hakaret.. Alınmıyorum bile.. Sen gelmiş bonece hakaret diyorsun.. İnterneti ciddiye alma pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu senin bonec meselesi how i met your mother daki swarley meselesine döndü. ama iş nickte falan bitmiyor bone. sana resmen gıcık olan bazı çevreler var. multipaint olayında bile açıp baktığımda koskoca küfürlerle birlikte bonec falan yazıyordu millet. kim yapıyordu bilemiyorum o kadarını. onu kendin çözmen gerekiyor sanırım. sana ters konuşan birini gördüğünde "bana ne gıcığın var kardeşim?" diyip sorman gerek. işin bir de şu yönü var. ultimatr/pepelek döneminde üye sayısı fazlaca değildi. her girip çıkışında rahatlıkla aynı insanların mesajlarını görebilirdin. ben kendi açımdan bakıyorum olaya örneğin her girişimde rahat arcane ve sam'in mesajlarını görürdüm forumda. yani attığın bir mesajın üstüne kolaykolay yeni mesaj gelmezdi. azsayılı, aynı şeylerden bahseden, yakın yaşgruplu ve mantıklı konuşabilen bir forumduk. şimdi üye sayısı olmuş yüzbinmilyon, her türlü farklı fikir, düşünce, yaş grubu bir araya gelmiş; haliyle de her tarafta birbirini yeme,ayar verme durumu sözkonusu. ama bana göre bunun asıl nedeni artık ergen diyebileceğimiz grubun forumda ağır basması ve milllete ben adam oldum izlenimi bırakmak için uğraşmasıdır. tabi ben burada kimseye direk saldırmıyorum sonuçta böyle davranmayan da çok insan var. ha bu dediklerimi yapan koca koca herifler de vardır muhakak. ama dedim ya sayıları fazla olduğunu düşünmüyorum. sözün özü; ne çokluk orada pislik. bunun bütün sorumlusu bu sözdür bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 get a life dendiğinde kızıyosun ama hakkaten kendine sanallık barındırmayan yeni bir hayat edinmeni tavsiye ediyorum ben sana bonbon. attention whore olmak yani ilgi orospusu olmak ki burda kullandığım kelime küfür anlamına gelmemektedir anlayan anlar böle ağır bi küfür de etmem, çok tehlikeli bi durumdur ve insanların sevgisini sahipsen de kaybedersin. sonra hayatın sanaldan ibaret veya ağırlıklı sanal olduğu için çökersn burda böle topicler açarsın sonra millet sana yine giydirir. bi çiziktirme sitesi görülür herkes sana küfür eder. bi düşün bakalım niye böle oluo diye. bence takındığın tavır çok ukalaca, yazdığın yazılar forum msj formatından çok uzak. Dela yazmıştı hatta bi keresinde nasıl bonec gibi topic açılır diye. bence abartıyosun bunu da ilgi çekmek için yapıyosun. şuraya serzenişte bulunmuşsun 51 cevap gelmiş sen bi cevap bile vermemişsin. bundan önce de bana bonec demeyin topicinde cevap vermemiştin kimseye sonra bir iki tane şaka msjı atmıştın k3nklerine. ben anlamıyorum senin ne yapmaya çalıştığını ama sorunluluğumdan değil inadımdan sen böle yaptıkça ben de uğraşıcam. To my beloved bonibon, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Rewendor çok doğru demiş. Bikaç şey de ben ekliyim. Tamam biz geldiğimizde 14 yaşında falandık, bizden 2 yaş büyüğüne abi/abla derdik. Çünkü sokakta maç yaparken, akşam akrabalarla yemek yerken, okuldayken, servisteyken, vs. hep böyle öğrendik; büyüğe saygı. Şimdi bakıyosun, internette kullandığımız şu rumuzlar ister istemez bizim maskemiz, kendimizi istediğimiz gibi ifade etmede arkasına sığındığımız bi ikinci kişiliğimiz haline geliyo. Artık 20 yaşını bulmuş adamlar olarak bu ikincil kimliğin gerçek kimliğimizin önüne geçmesini engelleyebiliyoruz. Ama bizden 2 yaş küçük nesil internetle büyüdü. Rumuzlarını maske olarak kullanıp, neye isyanı varsa ona saydırmakla büyüdü. Abi/abla kavramlarını unuttu. Bundan sonraki nesiller de böyle olcak muhtemelen. Bu olaylar böyledir. Hele çocuklukta daha çok hissedilir etkisi; çevredekiler ne yaparsa kişi onu yapar. Mesela bizde de Hababam Sınıfı çok izlenirdi. Ortaokula gelene kadar "öğretmenim" der, sonra bi anda değişip "hocam" derdik. Bu da bi nevi saygısızlık; ama farkında diildik, olsak da umrumuzda diildi çünkü herkes öyle konuşuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aaa eladi ne ayıp niye attention whore'un Türkçesini yazdın şimdi şikayet yağar.. Yeni moda oldu zaten içinde argo kelime geçen her posta şikayet lol.. Mesela Mayh3m vardı sağlam attention whorelardan.. Sonra vazgeçti bu sevdasından artık normal takılıyor.. Bonec suçu bizde arayacağına kendine bakman lazım.. İnternette ilgi arayan bir insansın.. İnternette ilgi arayan insan pathetic'tir, gerçek hayattan kopuk bir insandır.. Demek ki hayatında doğru gitmeyen şeyler var, yaşamında köklü değişikler yapman lazım.. Daha az bilgisayar, daha çok sosyal yaşam gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 intenete çok bağlandığı hayatını sanal yaşadıgı kısmına katılıyorum. Çok bariz bir şekilde bunu gösteriyor halin bone. ben öncedende söylemiştim tekrar söyliyim biraz dışarı cık hava al sosyal ol.Yaz geldi manita yap hem sen kıbrısta deilmisin kumarhanelerde vardır orda kumar öğren para yap hatun yap las vegasa terfi edersin ilerde sonra paticige posta atarsın yazmayın lan dısarda hayat varmıs diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bone rahatsız olmuş kullanmayın demiş. Bunu tartışana kadar kullanmayız diyip konuyu bitirmek varken amma uzattınız yav bi nick konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 öncelikle ben bonec diyorum da o küfür müfür sayarım olayından haberim yok. takılmış olmak için diyordum, demem. demenin de dememenin de bana ne yararı ne zararı var. bir özel mesaj atıp söyleseydi bone, anında düzeltirdim. neyse.. ayrıca konularıma laf söyleniyor demiş, şunu çok merak ediyorum. bu konunun olması gereken yer kişisel. bu "paticiğin bu hali ne" konusu değil de "paticik ve bone" konusu. şimdi ben çıkıp "niye konu dışına açtın? hadi sen açtın, niye kimse taşımıyor bu konuyu? kurallar sadece kuralları kaale alanlara karşı mı geçerli?" diye sorasım var. bilemiyorum, ben şikayet edeyim yine de konuyu, belki taşıyan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 FBI da tanıdıklarım var bazılarınızı "profiler" olarak işe aldıracağım. Amma karakter tahlili yaptınız be. Profiler diyince aklıma profiler dizisi geldi sonra bi' arkadaşın yaptığı espri geldi. Profilerler iz sürerler. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 14:54 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bir de herkes 6 yasindan beri paticik'e yaziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Üyeler biraz şımarmış bence... Kendilerini elit hissedenler falan var. Banlanma korkusu da azalmış... Bir de kendilerini bir şey sananlar var... Ben görmezden geliyorum genelde... eğer moderatörler artarsa daha güzel olur tabi... 1 aylık ban alsınlar sonucunu görürler bence... Eh ama sonuç: biz seni seviyoruz bone! :P Gerisine kafayı takma... Moderatörler artsın, temizlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Al işte; Az önce ArkaSokak'ın Futbol bölümüne yazdığı mesaj silindi tamamen. Neden çünkü laf sokuyordu saçma sapan. Niye siliyorsunuz ki ? Silerek zaten ona prim vermiş oluyorsunuz. Hayret birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: FBI da tanıdıklarım var bazılarınızı "profiler" olarak işe aldıracağım. Amma karakter tahlili yaptınız be. Mesela huun... Küçüklüğü acılarla geçmiş.. Evdeki anne baba çatışmasından dolayı sosyal olarak çekingen, içine kapanık hatta şiddete eğilimli.. Ama aslında içinde pırpır uçuşan bir sevgi kelebeği mevcut.. Bu da bazı durumlarda bir ikileme düşmesine sebep.. Profiler olmak için üniversite okumak şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eskiden bonecrusher bi konu açtıgında aa ne yazmış gene acaba diye sonuna kadar okurdum kesin yararlanacagım bişeyler olur diye bakardım.Şimdi açtıgında ise gene ne yazmış diyorum.Cunku konuların hepsi genelde kişisel sıkıntı , can sıkıntısı ve içi boş konular.Heleki gereksiz uplamalara hiç deginmiyorum.Forum değiştimi bilmiyorum ama bonecrusher değişti.Biraz ara ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 populeritesi RTE den asagi dusucek zaten boyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 baslik sahibini tanimiyorum, o yuzden bisi demiyim ama, said: hani her sinifta avrdir boyle bir tip herkes alay eder dalga egcer salak salak sakalar yapar buna (inek saban direk stereotype tir bu konuda) ama aslinda hepsi sevdigi icin yapiyordur bunu keza sevmeseler sinif bu elemani yanliz birakir bir de soyle bir durum var. lisede dalga gecilen bir adamdim ama dalga gecenler 5 tane yakin arkadasim (kafam hizli cevap vermeye pek basmaz ondan dalga gecerlerdi cokluk). bununla bir sorunum yoktu zati adamlarla 15 sene oldu hala gayet samimi gorusuyoruz. ancak bir de bazi tipler musallat olurlardi, pek bir samimiyet olmadigi halde ayni sekilde davranmaya celisan, tasak oglani muamelesi ceken. sanirim ortama girmenin bir yolu olarak gorunuyor bu. herkezler dalga geciyor ben de geceyim ne kadar esprili oldugumu gostereyim seklinde. patlama boyle gereksiz tiplere karsi olabilir. paticik, eski halini filan bilmiyorum, 2005 civari kayit oldum o zaman da bu muhabbet yapiliyordu. merak ediyorum sahsen o eski zamanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi bu gibi durumlarda senle dalga geçiyolarsa sen daha beterini yapıcaksın en sonunda korkuyolar bişey diyemiyolar. bizim bi liseden arkadas vardı beyazın piskopat tiklemesindeki adama cok benziyodu. millet dalga geçiyodu çocuk ilk basta sinir kapmıstı sonra cocuk bi gaza geldi kızlara satasıyo gaza geliyo deli deli hareketler yapıyo daha sonra cocuga kisme bişey yapamaz oldu o cocuk bildigin rahatsız oldu özürlü taklitleri yapmalar kfürü etmeler kızlara sarmalar :D [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 15:10 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Beyler bende tanımıyorum arkadaşı ama topicin gidiş hatı birbirnizi boş yere kırmanıza yol açabilir bundan vesile uzatmayın diyorum.. /pandahug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dyna'nın ilk mesajı ile elaidi'nin 2.mesajına kocaman +1 demek istiyorum. açıkçası kendi adıma konu$ayım,sen deği$tin bonec.nedenini bilmiyorum ama benim eski tanıdığım adam değilsin.ki o kadar konu$tuk msn de falan.pati açıldığından beri bir iki defa denk geldim,hani hiç beklemediğim anda bir iğneliyici veya laf sokma isteğindeymi$ gibi bir post.çokta nedensiz $ekilde hem de.hani benim bildiğim bonec'in en kıl olduğu $eydi bu,$imdi kendi yapmaya çalı$ıyor.garip geldi.sonrasında ise ne yapmaya çalı$tığını cidden anlamadığım $ekildeki topicler,uplamalar vs.benim hiçbir sorunum yok seninle,olmadı da.bunu tarafsız biri olarak söylüyorum umarım ciddiye alırsın biraz.hani az da tanıdğın biri olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eksi sozluktede sikayet etmis bizi said: Paticik: insanların birbiriyle dalga geçme, laf sokma, yukardan bakma, azarlama, aşşağılama yarışmasına girdiği bir yer haline dönmüştür. moderasyon eksikliğinin de büyük etkisi vardır bunda. (bonecrusher, 03.06.2007 19:49) #10919329 !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 next level; online suicide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya yeter yakinda server finish yapacam! aklima gelen cogu seyi birileri soylemiş zaten ondan +1ler sevgiler. boş şeyler asiri ciddiye almak zarardir. hayatta ugrasilmasi, uzerine konusulmasi gereken daha onemli seyler var (toplumsal mesaj veriyorum) misal su online paint hedesinde insan olanin yapmayacagi seyler yapildi bana, dalga gecmeyi, sevmemeyi, laf soylemeyi gectim, ilk defa şu forumda bi kiz olarak kendimi rahatsiz ettim. hala benzeri olaylar farkli yerlerde devam ediyormus, benim nickimle veya bana yonelik sacma sapan davranişlar yapiliyomus gülüp gecmek lazim. yoksa işin içinden cikilmaz. ben 2005de uye oldum buraya, ve o zamanlar dahi post atarken 3 defa okurdum, konu acmak ayri bi stresti. ama zaman gectikce tanidikca insanlari daha samimi oluyorsun, rahat davranabiliyorsun. bence nickinle alakali durum da bu, sen burda insanlarla samimi oluyorsun, sonra da sana takilmalarina aliniyorsun. yaziklarini okudum da, durumdan duydugun rahatsizlik beni rahatsiz etti, bu kadar eleştiricek ne var burda anlamiyorum. bu kadar rahatsizsan, batiyosa, orda burda foruma bok atiyosan, en azindan arkasinda dur, buraya girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: elaidi demiş ki: get a life dendiğinde kızıyosun ama hakkaten kendine sanallık barındırmayan yeni bir hayat edinmeni tavsiye ediyorum ben sana bonbon. Buna katılmadan edemeyeceğim,kusra bakma Bonecrusher. Seni buradan tanıdığım kadarıyla bir saygım var ve aşağıda yazacaklarım için özür dileyeceğim öncelikle. "Sorun nedir" sorusunu şuan senin kendine sorman gerekiyor. Burası bir internet sitesi öyle takılıyoruz işte çok büyük birşey değil. Hayat Ekran karşısından ibaret değil ve bu ekranı bu kadar ciddiye almak hiç normal değil. Yazılarını takip ediyorum,bazen bir konu hakkında o kadar uzun bir yazı yazıyorsun ki şaşırıp kalıyorum kaldı ki o konu o kadar uğraşmaya deyecek bir konu da olmuyor. Bence biraz bu "ekran" 'dan uzaklaşman senin için faydalı olacak. Oyunlara o kadar takılma,oynama demiyorum ama bu kadar hastası olmamalı,ondan sonra dışarı çıkmalı bol bol gezmeli bak kilo almışsın 1 senede,hemde nasıl. Sonra bir kız arkadaş falan birini bul. Çok sosyalleşmek zorunda değilsin sadece seni kafesten uzaklaştıracak tanıdıkların olsun. Bir uğraş falan birşey bul, bir enstrüman falan çal mesela. Böyle giderse bütün zamanını bilgisayar karşısında geçiren sivilceli,şişman "nerd"lere benzersin hayatın boyunca da sıkıntılı olursun. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 16:23 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: eksi sozluktede sikayet etmis bizi LOL tayyibin Türkiye'yi AB'ye şikayet etmesi gibi bişi olmuş bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar