arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ama Bonecrusher biz seni çok seviyoruz. :( [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 12:51 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla benim bonecrusher ile bir problemim yok hatta çok severim kendisini, sevilmeyecek bir insan değil neticede ( hepimiz insanız dfds) hatta ben de farkında olmadan bonec kullanmış olabilirim ki kullanıyordum öyle hatırlıyorum, kötü bir niyetle kullanmadım kesin, rahatsız oluyorsa bonecrusher efendi söylenmez olur biter, zaten herkesin bişeyler çizebildiği ortamda(adını hatırlamıyorum şimdi) bonecrusher e küfür edenlere çok gülüyorum ben, burda birikmiş kinlerini orda boşaltmalar falan fişmekan boş işer bunlar :( bir de dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı durumları var ki ona da değinmeden geçemicem, her konuya da gayri ciddi mesaj atılmaz. evet bone seviyoruz seni :( edit: sevi ne lan ehee [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 12:51 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ama bone biz seni çok seviyoruz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Siyasi damgası bile olmadan kendi fikirlerinizi başka topiclerde kabul ettirmeye çalışmak zaten hatalı bone bunları takmaman lazım, lakab konusuda bence fazla hassas davranmışın ama birisi düzgünce bana böyle demeyin diyip hala birileri diyorsa sorunludur derim.dışarıda aynısını size farklı kelimelerle yapsalar mevzu yapar buradaki %80 insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla benimde kimseyle kişisel alıp veremediğim yok ama geçen gün upladıgın bi topic cidden gereksiz bir uplamaydı benim için ve bu uplamada moda oldu dedim. ve geldin özelden bana ulaştın bişeyler yazdın bende sana özetle cevabımı yazdım. kurallar çerçevesinde düşüncelerimi dile getirebilirm ama gördüğüm kadarıyla çok alıngan bir insansın.en ufak lafı üstüne bi kasırga gibi çekip karşılık verme havasındasın. ikincisi sana bonec denmesi veya şu bu konularında sinirlenip hakaret olarak sayıyorsun.OK. haklısın belki kendi açından ama birde diğer taraftan baktıgında farklı bi görüş açısına sahip olan insanların nelere kızacagını nelere alınacagını kestiremiyosun sanırım. ben yorumlarını okurken genelde hep ezici o öyle edeil böyle olur yanlışın var gibisinden ve gereksiz bir kasıntılıkla ciddi cevap verme havası seziyorum. Başta söylediğim gibi kişisel bi alıp verememe deil bu lakin kimseye ve hiçbirşeye de önyargıyla bakan bir insan deilim. Mesela bende bu forumda eski üyelerden sayılırım belki ama genel halim ve tavırım esprisel yorumlardır.Herkesin davranışı bakış açısı kendine karşıdakini rencide etmiycek şekildeyse sorun yoktur. Aşrıı kasılmayı sevmem ben heleki böyle bir sanal ortamda. Yaparım yorumumu beni eğlendirir okudugumda, bilgi alıcaksam alabilecegim kişilerinkini okurum yerenleri deil. Pati viki açıldıgında herkes isimlere ve kişilere dair acılan baslıklarda yorumlar yapardı. Dela,niL fistan blabla.Bir keresinde gelip de vikide soulcube konusu altında Karakedi gelip yorum yapmıştı " meğersem içinde ne kadar küfür etme isteği varmışta biz yeni anladık" gibisinden bi yorum yapımştı bana bunu utterable söylemişti hiç dikkat etmemiştim. Demekki yaptıgın şeyler insanlar tarafından bi şekilde alınıyo ve insanların gözlerinde öyle yada böyle bir karakteristik yapın belli oluyo.Hoş kimseye nasıl biri oldugumu kanıtlama derdinde deilim o da ayrı bi konu. Konu sapıtıcak böyle gittikçe... Neyse benden sana tavsiye çok alıngan olma oluruna bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yau kendimize yuva mı arıyoruz, kendimizi ait hissettiğimiz bir yer mi yok? Bakın başlığa, okuyun ilk mesajı sallayın siz de bir mesaj olsun bitsin. Laf koyana, kapak yapana vs siz de yapın yapabildiğinize. Varsa sınırı geçen yöneticiler yapar birşeyler. Kişiselleştirmeye gerek yok yani burda yazılanları. Forum burası sen yazarsın, o yazar okursun vakit geçirirsin. Bu arada bone konusunda bonepartla bonecrusher'ın düello yapmasını ve kazananın bone kısaltmasının kullanım hakkını elde etmesini teklif ediyorum. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 13:09 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Topic uplama işi: Çok bayık. Ciddi bayık. Eski topic 2005 de acılmıs ise gündem konusu ise, madem cidden ilgileniyorsun yazacak birşeylerin var o zaman açarsın yeni bir topic ve bu topicin eskisi şudur suan da bunlar oluyor kıyaslamak isteyen eski topicden okuyabilir diye belirtirsin..evetbu topic up lama işi benide bunaltıyo ya 2002 nin topicleri uplanıyor nedir bu ya ama bi konuda doğrular siyaset ve haber bölümü açılmadı siyasi ve haber içerikli konular orada tartışılmalı patinajda spor genele katılmalı bence bide online oyunlarda bi başlık altında toplanmalı wow bölümü var zati bi de mmo genele o benzer topicler açılıyo buda forumda bi post düzensiliği ve yer israfı anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bonec in nicki Bone forumda. Kendi nickiyle çağrılması en doğal hakkı diye düşünüyorum ben. BonePART, BoneP diye çağrılabilir. Sonuç olarak birinin nicki zaten "Bone". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ama bone biz seni çok seviyoruz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 swe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lakap isini 50bin defa soyledim disarda belli bir samimiyet ortaminin oldugu yerlerde atiyorum gobek adin abdulrezzak yanlislikla soyledi biri bunu HAYIR BEN ABDULREZZAK DEGIL EDIZCAN IM seklinde bir tepki verirsen o arkadas gurubunda sonsuza kadar abdulrezzak olarak kalirsin is ortami olsun okul olsun arkadas cevresi olsun samimiyetin oldugu her yerde bu boyledir ve ne kadar cok bunun ustune gidersen millet o kadar israrli bi sekilde abdulrezzak demeye devam eder bunun egitimle kulturle teraziyle filan hicbir alakasi yok ayni sekilde cikip ben bunu kufur olarak algiliyorum istemiyorum demeyin bohuuuu moduna girersen direk mizikci konumuna dusersin ha kurtulabilirmisin bundan evet ya tepki vermeyi birakicaksin insanlar unutucak zamanla (voic3 ornegimiz var) yada seviyeni dusurup yetti artik moduna girip kopruleri aticaksin ben bonbon u o sinifin kosesindeki yamuk tipli cocuga benzetiyorum durumsal olarak hani her sinifta avrdir boyle bir tip herkes alay eder dalga egcer salak salak sakalar yapar buna (inek saban direk stereotype tir bu konuda) ama aslinda hepsi sevdigi icin yapiyordur bunu keza sevmeseler sinif bu elemani yanliz birakir sevilmeyen adamla ugrasilmaz benle ugrasiyorlar diye yaygara koparan seviyesini dusuren dostluklarini yikan bir adamida kimse sevmez findik kabugunu doldurmiycak konular yuzunden arkadas kaybedende bu adam olur istedigini elde eder belki ama etrafinda kimse kalmamis olur ustune ustluk sinif buna takilmayi birakmis ancak direk pislik yapma asamasina gecmistir o noktaya geliyor olay artik yavas yavas suru psikolojisi ile hariekt eden bu adamlarin kendi kendine ceki duzen verip hadi buna boneC demiyelim demesi imkansiz gibidir bi kactanesi birakabilir demeyi ama digerleri bonbon un tepkisine farkinda olmadan uyuz olur yada sirf pislik icin devam eder burda olay bonbon a dusuyor olgun bir sekilde cikip sabaha kadar bonec diyin umursamiyorum diycek yada cevap vermeyi birakicak ve dayaniklilik egitiminden gecen samurai i oyniycak kaldiki bonec meselesi kadar salakca bir olayi konu etmek ari kovanina comak sokmaktir millet kisaltmak icin bonec demis zamaninda hicbir artniyet gutmeden kufur degil ayip bisey degil hakaret degil bonecrusher in bone ualinmis mevcut bonepart in kisaltmasi bone ile karismasin diye C de koyulmus bi adamin buna itiraz etmesi icin 2 neden vardir ya takintilidir kildir hafif yada bone kisaltmasini kapan kisiye karsi bir alcaklik kompleksi icindedir, benim adimin sonuna koydular ona niye koymadilar benden daha populer olamaz vs vs harbiden boku cikmaya basladi bu konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ya şu geyik de sıktı artık;yok pati elden gidiyor yok şöyle oldu böyle oldu bozuldu falan. Hoşunuza gitmiyorsa girmeyin kardeşim. Başıboş değil ki bu site,adminleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sorun şu: Patinin yeni nesli (belli bir seneden sonra gelen üyeler) biraz ego arayaşında. O yüzden pati (hele ki kapanıp açılmadan önce) bir ayar portalı izlenimi çizmişti benim için. Empati kavramının kalmadığını görüyorum. Mantalite karşı taraftan neler alabilirim, ne demek istiyor değil, karşı tarafı nasıl çürütebilirim, nasıl üstün gelirim durumunda. Herkes bir moderatör, herkes bir işin uslübünün bilir kişi. Bu da "paylaşım" kavramını eritiyor. Böyle. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 13:37 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Dyna'nin tum mesajina +1 diyorum. Burasi yasayan bir forum gelenleriyle (simdilik olmasada), gidenleriyle. Yani birakin onbinlerce uyesi olan bir forumu, sadece 2 kisiden bahsedersek bile, iliskilerin hep ayni tonda kalmayacagi asikardir. En iyi dostuz diyenler, biz hic ayrilmayiz diyenler bile bir sure sonra bozusabiliyor, ayrilabiliyor, "o" cok degisti olabiliyor. Aslinda siteye birsey olmuyor sadece siz buyuyorsunuz, degisiyorsunuz, ihtiyaclariniz zevkleriniz farklilasiyor. Dunyayi daha farkli algiliyorsunuz. Birde forum uzun bir kapanma suresu gecirdi, garipsiyorsunuz. Dusunun en iyi arkadasinizla bile 1 sene hic gorusmezseniz, 1 sene ardindan ilk dialoglariniz hic eskisi gibi olmaz, eskiye donmeniz zaman alir. Birak zaman aksin, alisirsiniz, cok yorgunum inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sarılalım sıkı sıkı =) smileyler yok sorun bundan kaynaklanıyor.Kendimizi anlatamıyoruz. Oysaki bi smiley olsa şaka yaptığını anlııcak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 zamaninda deli ettigin insanlarin karmasidir bunlar bone. justin timberlake bilem demis what goes around comes around diye. Herkes beni sevsin herkes bana hasta olsun, ben bu forumun ikonlarindanim benim yaptigim hersey dogrudur mantigi yanlistir. GG HF NORE demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 futbol bölümünde bu başıma geliyor. a desem yok lan b o sen ne bilirsin deniliyor. sadece bende değil futbol bölümünün tamamında bu hava esiyor. şu geyiğiede gıcık oluom, bana sataşıon ama var ya ben kaç senelik üyeyim, hepinizden eskiyim lafları. ya napıyım, istersen demirbaş ol. millette bi laf sokma, aman biri bişi desinde ona laf sokıyım, o bişi desin onada lafı sokıyım tipindeler. cidden, vereceksiniz yörünge dışını, hem burası rahatlıycak, hemde biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu arada ah ah eskiden yemyeşildi sharky bozuyodu falan ama en azından bi icraatı vardı, bozuyordu yani nedanko onuda yapmıyor arkadaş, çok rutin .. yeni sistem gelcek gelcek geliyor sağlı gel..., eh forumda sorun da cıkmıyo sanki problem yokmus gibi tıkır tıkır işliyor yolunu da bulamıyorum fırça atıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu foruma geldigimde 14 yaşında falandım.Cogu kişi o yaşlardaydı.Genel olarak nerydese herkes uo cs hl ve bunun gibi oyunlar peşinde koştururlardı benimde oldugum gibi.. nasıl uo cs ve diğier online oyunlar eskisi gibi degilse.paticikte öyle degil suan.ama suan 14 yaşında olanlarada bize o zaman güzel gelen şeyler güzel geliyor.yani bu böyledir yani sorun yok bence.psikolojik olarak sorun yaratılıo yok yere.ama herkes büyüdü o yuzden muabbetinde boyutu degişti. bone sen mazide kalmışın.hiç birşey eskisi gibi olamaz bu saatten sora paticikteki sorunları,eski paticigi,eski muabbetleri düşüncegine kendi gerçek hayatını düşünsen diyorum.havalar güzel çık gez eğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ortaokul kompozisyonu yazar gibi foruma yazmak rahatsiz edici. `Ben boneC degilim!1!1`=`Bana boneC diyin^^` `Nedir bana karsi olan bu tavir?`=`Ilgi plz=[` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şimdi anladım neden... Bone vereceğimiz tepkileri ölçmek için uplamış o konuları ben başka bir anlam verememiştim çünkü d: Upladığın konulara bir iki kelime bir şey yazıp uplayınca bottan pek farkın kalmıyor. Bir insanın vakti zamanında açtığı bir konu aklına gelirdi aa bak şunu da ekleyim diye uplar konuyu ama özenle forumu araştırıp, konularını uplayıp hadi bakalım tekrar tartışın demek, üzerine hiç bir yorum yorum yapılamayacak bir konu açıp insanlardan pozitif yaklaşımlar beklemek gibi. Ayrıca kimse sana laf etmedi, şakayla karışık yaptığın şeyi eleştirdi, kimse moderatörlüğe soyunup banlanırsın ya da konu kitlenir de demedi. Kamusal bir alanda yaptığın herşey eleştirilebilir, insanların buna hakkı vardır. Kaldı ki dediğim gibi kimse çok da abartı bir tepki vermedi. Ama evet yeni bir kullanıcı olsa daha çok çullanırdı insanlar üstüne. Bir de bonec konusunda, insanlar sadece senin açtığın konuda şaka niyetine bonec dedi, hatta ben de dedim ama o konunun dışında da demedim açıkçası. Ayrıca bonec diye bir kelime parçası bu sadece, senin keyfin istedi diye küfür olamaz kusura bakma d: Ben de tee ultimatr zamanından beri olan bir üyeyim. Beni bugüne kadar tek rahatsız eden şey zaman zaman bazı insanların popülarizm yarışına girip mr/miss paticik olmaya çalışmaları, forumda bir popülarizm ve gruplaşma çekişmelerinin olmasıydı. Onlar da geçti çok şükür, yoksa ben hala girip zevkle yazıyorum okuyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Saçma bir topiğe saçma demenin nesi yanlış ? Adam için saçmadır senin için çok değerlidir.Neyine alınıyorsunuz ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel olarak bir ego tatmini havası var. Aslında belki de şu madalyalar kalktı diye oldu. Eskiden insanlar kendilerini kanıtlamak için her bulduğu yere mesaj atar madalya almaya çalışır, sonra da "Bakın bisürü madalyam var ben de kendimi kanıtladım forumun vazgeçilmezlerindenim" derlerdi. Hatta yeni gelenler bölümünde herkese teker teker hoşgeldin yazanlar mı istersiniz, kendi açtığı konuya hoşgeldin die cevap atanlar mı, ya da birinden okuyup beğendiği espiriyi her konuya alakalı alakasız yapıştıranlar mı... Ama sonuçta sonunda bi bakıp "Oh be bilmemkaçyüzbin mesajım oldu artık ben de yer edindim, insanlar madalyama bakıp vay be bu adam da eskilerdenmiş diyecekler, çok coolum yaa" diye düşünür rahatlarlardı. Şimdi de bu millete laf sokmaya çalışma, herkese beğenmezlik taslama dürtüsü var benzer olarak. Madalyaların kalkması da buna yöneltti mi insanları bilmem ama genel mantık aynı. "Ben herkese laf sokarım, konuya alakasız mesajlar atarım kimse anlayamadığı için de vay be der, vay 10 kişi 1 kişiyle dalga geçiyo ben de o birle dalga geçersem beni aralarına alırlar, herkesi tersleyip karizma yapayım" tarzında bir kendini kabul ettirme dürtüsü var. Üstelik geçen Chemical'ın açtığı bir konuda bikaç benzer tipleme bu tavırları sergileyince isyan etmişti Chem, biri de "Zamanında bu yenileri çok ezdiniz siz, şimdi onlar da biraz ortama girince aynı şeyi yapmaya çalışıyolar" demişti. Aslında haklı belki de, yani tam olarak yeni eski çatışması olmasa da yeni üyelere karşı hep daha sert bir tavır vardı patide. Şimdi de aralarından bazıları zamanında o kadar ezilmenin hırsıyla aynı şeyi denemeye çalışıyor işte... Biri "Böle konu mu açılır mı hede hödö" diyor biri "uplama kardeşim" diyor biri beğeni meselesi bir şey için "Bunu beğenmeyen toptur olm top" diyor, biri "Sen kimsin lan kafamı bozma" diyor, bi başkası da kendisi çok matah bişeymiş gibi konuda tartışan insanlara "Aha aha tartışmaya bak lan millete yolluyom süper" diyip tepeden bakmaya çalışarak ben süperim imajı vermeye çalışıyor... Hepsi böle abuk subuk şeyler diyerek ortamı germeye puan kazanmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben başka forumumu okuyorum anlamadım ki çok genelleme yapıosunuz.3-5 kişi cıkıp abuk subuk konusuo diye paticikte şöyle böyle oluo diyosunuz. binlerce üyesi var paticigin.3-5 tane kinght online dan cıkan adam gelio abuk subuk konusunca paticik nereye gidiyor!!! yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yok bu durum naytçısından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar