Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve dier topici yalan etme zamanı...ŞAFAK 14

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

Ya insanlar bu olayı at yarışına çevirmeseler öyle abartılıcak bi sınav değil, cidden değil

Yani sınava girip çıkıyosunuz, bumuymuş lan öss dedikleri diyosunuz, göstermeye çalıştıkları gibi uber dehşet bi sınav değil. Hayır, sınavda çakanları öcüler yemiyo. Ayrıca kazanamazsanız tinerci olmak zorunda da değilsiniz. Tabii ki kazandığınızda da hayatınız kurtulmuyo
Önce kazandığınız bölümünüze göre artık 4 sene mi 6 sene mi bol bol uğraşmanız gerekiyo(-ki bu işin yanında öss ye çalışmak çocuk oyuncağı gibi kalıyomuş), tabii sınıfta kalma paylarını da eklersek daha uzar gider bu. Sonra okul bitince askerliğiymiş iş bulmasıymış yetkin mühendisliğiymiş hedesiymiş hödösüymüş bi güzel ananızı ağlatıyolar, ondan sonra bi işe kapağı atarsanız ömrünüzü orda çürütüceksiniz filan

Kısacası; öss bu hayatın çoook çok ufak bi bölümü. Hayat daha tırnağını yeni göstermişken bu kadar paniğe kapılıyosanız orta parmağı komple kaldırdığında çok feci krize girersiniz, o yüzden alışın derim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sene boyunca çalıştıysanız ne âla. Bu şafak sayma işlemini zevkle yaparsınız. Ha çalışıpta şafak sayamıyorsanız boşuna stress yapıyorsunuz demektir.
Geçen sene Asgard, Fin, Tellos, Dory, Ben ve daha niceleri senkronize olup motive etmiştik birbirimizi. Şimdi hepimiz okuyoruz çok şükür.

Sizde öyle yapın, denemelerin cevap anahtarlarını yollayın birbirinize =P
Paticik FDD Kulübü =)

Allah yardımcınız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bitsin gitsin ya sıkıldım abi herkes ay öss ay öss diye konuşuyor istediği puanın 20 puan üstüne çıkıp hala yapamıyorum puan yetmiyor diyenler.. geriliyorum.

dersanedekiler de ayrı cins, kız 295 puan almış rehberlikte ağlıyor niye yapamıyorum diye....

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:20 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...