Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Tatlı bir bekleyişti o bence , sınavdan sonra bir boşluk hissi falan güzeldi , güzel yani korkmayınız . Nasıl yalan söylüyorum belli değil . [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 04:03 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 burda bu saatte ne bok yiyorum ben calısayım hemen ahsdahsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ya kazanamazsanız? :P Şaka şaka, gözünüzde çok büyütmeyin sadece. Hayat bu ne getirceği belli olmuyor. Ben, zamanımda öss ye pek çalışmadım,312 puan yaptım bir yere girdim,daha sonra yatay geçiş yaptım şu anda 344 puanlık yerde okuyorum mesela =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben en cok son hafta calismistim :) kafamda hala almaz son hafta calismayin dinlendirin diyenleri ben sinava son gun calismadim mida yapamam :) nasil tohum atiyorum yalniz nifak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ya insanlar bu olayı at yarışına çevirmeseler öyle abartılıcak bi sınav değil, cidden değil Yani sınava girip çıkıyosunuz, bumuymuş lan öss dedikleri diyosunuz, göstermeye çalıştıkları gibi uber dehşet bi sınav değil. Hayır, sınavda çakanları öcüler yemiyo. Ayrıca kazanamazsanız tinerci olmak zorunda da değilsiniz. Tabii ki kazandığınızda da hayatınız kurtulmuyo Önce kazandığınız bölümünüze göre artık 4 sene mi 6 sene mi bol bol uğraşmanız gerekiyo(-ki bu işin yanında öss ye çalışmak çocuk oyuncağı gibi kalıyomuş), tabii sınıfta kalma paylarını da eklersek daha uzar gider bu. Sonra okul bitince askerliğiymiş iş bulmasıymış yetkin mühendisliğiymiş hedesiymiş hödösüymüş bi güzel ananızı ağlatıyolar, ondan sonra bi işe kapağı atarsanız ömrünüzü orda çürütüceksiniz filan Kısacası; öss bu hayatın çoook çok ufak bi bölümü. Hayat daha tırnağını yeni göstermişken bu kadar paniğe kapılıyosanız orta parmağı komple kaldırdığında çok feci krize girersiniz, o yüzden alışın derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 wlla benimki gerçekten tatlı bi bekleyiş...tatil planları rezarvasyonları mezuniyet baloları...sabahlama planları fln gerçekten çok tatlı olucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bizde öyleydik boach efendi..duvara çarpınca ayağa kalkmak zor oluyo :) olm össden sonra her gün içiyoruz di mi? evet abi olm yazın bodrum? evet abi! [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benim puanlarım iyi...yetiyo bana =) bi aksilik çıkmazsa 10 puan yükseini bile yaparım...ve iyi geçtikten sora herşeyi yaparım =) rezarvasyon yapıldı otelde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Hic belli olmuyor oss valla, hep daha yuksek alirsin denemelerden diyorlar da ben denemelerde 295-296 yapiyordum en son, oss'de 290 yaptim. Zaten okul puani da tam 80 edgildi 77 miydi neydi, oldu sana 367. Sukur Sabanci burslu o zaman simdikinden daha dusuktu puan olarak da girebildim. Boyle de moral veririm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Sene boyunca çalıştıysanız ne âla. Bu şafak sayma işlemini zevkle yaparsınız. Ha çalışıpta şafak sayamıyorsanız boşuna stress yapıyorsunuz demektir. Geçen sene Asgard, Fin, Tellos, Dory, Ben ve daha niceleri senkronize olup motive etmiştik birbirimizi. Şimdi hepimiz okuyoruz çok şükür. Sizde öyle yapın, denemelerin cevap anahtarlarını yollayın birbirinize =P Paticik FDD Kulübü =) Allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben çalıştımda sayıyorum işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ya sınavda biri üstüne kusarsa ? Yedek don götürün . edit : niye don ? [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 17:10 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 burda mola veriyorum ben seneye devam edicem seneyeki gün sayma topiğinde görüşürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ohhooo... sıkışınca bırakmak var mı ivy. kalmış şurda 8 gün. Sık dişini azıcık daha. Sonra istediğin kadar mola verirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 GGAAAAAAHHHHHH! sabahın bilmemkaçından beri ders başındayım. ölüdüm. sabahın 8,5ğunda hoca geldi. sonra çıkmış soruları çözmeye başladım anca kalktım birazdan yine gidicem .çok pis psikopata bağlamış durumdayım. kahrolsun devrik eğitim sistemi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ahaha ben 260 yapıorm die bıraktım...denemeye giriorm çıkıyorum dolanıorm bu gece poker oynayıp sora içicem arkadaşlarla nihahahaha...ama çok berbat bi durumdayım özel nedenlerden dolayı güldüüme bakmaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Sad but True 7Days Remaining to FINISH noolcaksa olsun sıkıldım artık gecen yıl hiç stres yapmamıstım çalısmadıgımdan mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 6 gün kaldı babs ne olcak şimdi ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bitsin gitsin ya sıkıldım abi herkes ay öss ay öss diye konuşuyor istediği puanın 20 puan üstüne çıkıp hala yapamıyorum puan yetmiyor diyenler.. geriliyorum. dersanedekiler de ayrı cins, kız 295 puan almış rehberlikte ağlıyor niye yapamıyorum diye.... [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:20 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Abi yazık ya çok yazık kıza hakkaten... 300 yapabilmek varken, 295 yapmak.. Bi tarafına füze takıp uzaya da uçsun bari. Öh yani, tamam yaparsın 295 eyvallah da, Ağlayıp zırlamak da abartı. Ayrıca ne biliyorsun belki okul puanı katılmış halidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yok ham puan. android/insan karması sınıfında zaten. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Biliyorum da ham olduğunu, gençlerin moralini arttırmaya çalışıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 295 ham nedir ya 2 tane sosyal 1 türkce mi kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gibi 1 mat 3 sos diye hatırlıyorum. matematik yapamıoyrum diye ağladığını duydum zaten, o anda kıza kafa atma isteği doğdu (kafam büyüktür). sonra insanlar sen neden mp3 çalarınla bütünleşmiyorsun diye soruyor. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar