Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Babam sırf kendine çalışıyo zaten.. Üzüldüğüm nokta o //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hangi okuldasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 otomatiğe mi bağladın kardeşim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 of altıma sıçtım hahahha chiptech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 e iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hangi okuldasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 olmadı, sen yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sdfgsdsa daha yolun başındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Orta yaş krizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 benim annem de 38 yaşıda ve dün ilk motoru olarak 250lik bir dragstar aldı. hadi bakalım hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kaç para o motorlar bende delirdim alacam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 her deliye vermiyolarmış motoru ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 veriolar...bizzat denedim bana verdiler al bedava senin olsun dediler...tipimdenmi korktular acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim babam 54ünde 6 Şirketini sattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 babamın 6 şirketi vardı diyosun yani peki senin var mı hı? [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 benim yok sattı işte :) satmasa benim olurdu ehehe. aslında batırıp sattı o daha büyük bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bLackcha0s, benimle evlenir misin? *snif sniff* *para kokusu alır * edit: birden borç kokmaya başladı vazgeçiyorum teklifimden ^^ [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:37 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Babam, 20li yaslardayken, yakin arkadasiyla motorsiklet turuna ciktiklarinda, yanindaki arkadasinin kafasinin uctugunu gördükten sonra, bir daha kullan(a)madi motorsiklet. Bundan bir kac ay önce de babam kadar sevdigim, motorcu bir aile dostumuz, trafik kazasinda öldü. 50li yaslardaydi. /: Cok riskli, umarim dikkatli olur baban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 abi senin baban yine iyi,hatta süepr ötesi. Babam 47 yaşında adam tekno müzik dinliyor,mirc kanalı açtı 3 tane farklı farklı,2 tane de sitesi vardı en son şimdi ne yaptı bilmiyorum.Adam haxor olacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hahahhahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dark'ın babası ghost1989 diye söylentiler çıktı bile =) [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 11:45 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 babanın canı yokmu olm bırak adam hayatının tadını cıkarsın aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ohhh helal valla babana ne diyim gençlik ateşi alev almış bırak sönmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 oeh bende oyle baba istiyorum! bizimkide hic bi sekilde kabul etmiyo motor almami ve kullanmami. tampon surucuymus motorda :/ tamam tehlikeli kabul ama cok ayri bi tat bi yaris motoru. olaydi simdi bi r6 peh be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ghost1989 öğrencisi zaten asdf yok geçen sene yazlığa giderken ben,kardeşim ve babam yolda dinlemek üzere ayrı ayrı cd'ler hazırladık. Şimdi ben taktım ilk içinde işte Blind Guardian,Pentagram vs. var ikisi de sevmedi,çıkardılar kardeşiminkini taktık.Kardeşimde de işte Evanascense falan vardı onu da babam sevmedi,"bunlar müzik mi lan" diyip tekno cd taktı. Satisfaction'u duymamla cd'yi çıkarıp camdan atmam bir oldu... Bu yine iyiydi,kulakları da zor duyuyor gitti pc'sine 5+1 aldı açıyor sesini sonuna kadar tekno dinliyor,ben odamda çıldırıyorum,bir odada emo kardeşimin yüksek sesli müzikleri bir taraftan clubber babadan parçalar son ses,kafam mikiliyor... zor durumdayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar