LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] said: Jack Tramiel... commodore 64 v2. hımmmm başka hiç bi ipucu yok jack nerede yazıyor :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 commodore CEO'su o da bir yerde yazmıyor ben de göremedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]mos6510 http://en.wikipedia.org/wiki/Commodore_64[/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]nerden buldun onu da söylemezsen olmaz :( ee orda 6502 diyor :( ben hala anlamadım first kısmını :([/spo] güncellendi. 15 e geldim nerede msn ittifakı! :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 16:01 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 16 imdat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ... [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 16:43 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bırakıyorum şimdilik 17 de.. zaten sinirlendim 16 yı yapamadım diye :( 16 ya isyan [spo]şu resimden nasıl çıkar cevap ya! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 LethE Verdiim şey direk cevap olabilir fatoşhopun eseri çünkü. 5'te kaldım ben de rezalet asdas [spo] O yazı parçalarını darken yapıp üst üste birleştirdim böyle bi şey çıktı.[/spo] Edit: HAHAHA 5. bölüm ownd! [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:20 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hehe evet direk cevap vermişsin 20 ile ilgili hint sahibi olan var mı? [spo] şu ana kadar fotoğrafı çektik, yazıyı gugılladık, detaylı bilgi sahibiyim yapıyla ilgili ama salt genel kültüre yaradı bütün bilgiler =P nasıl kullancam ben bildiklerimi, nasıl yapılacak bu yolculuk?[/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:18 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 7yi yapamadım deli oldum. [spo]cücelerin resimlerinden ttabrye diye harfler çıkıyo e sonra?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 spider anagram yaparak mantıklı bişey bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Cücelerin resimlerini nerde görüyorsunuz ? ben yazıyorum hep No dan başka birşey çıkmıyor bana ? tüm cüceleri denedim ? alfabetik sıraya göre gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 7.level [spo] resmin adı dopey. o resme linkin sonuna dopey.jpg yazarak ulaşıyorsunuz. diğer cüce isimlerini biliyorsanız onlara da ulaşabilirsiniz. tutorialde öğrendiğiniz bişeyi uygulayarak 7 harf elde edersiniz.anagram yaparak anlamlı bişey bulabilirsiniz. [/spo] 14. leveldayım yarım saat oldu uğraşıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]Dopey zaten bize gelen ilk resim. Commentde ise "T" var. Dopey.htm yazdığım zaman veya diğer cücelerin adlarını yazdığım zaman No No No diye you need to look for the others diyo. Ben.htm Juliet.htm yazsam nolur acaba? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 buldum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya diğer cücelerin resimlerini nerden buluyorsun hala annamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Diğer cüceler için aratıyosun. Cücelerden birinin adı Dopey. Mesela google'a "dwarves dopey" diye aratabilrisin. Edit: Diyelim hilmi diye bi cüce varmış. Oyundaki o cüce görüülen sayfaya gidip adres çubuğuna "hilmi.jpg" ekleyince hilmi adlı cücenin resmi geliyo direk. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:12 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bana gelmiyor işte. No No No diye bir şey çıkıyor you need to look for the others çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 8 plzzz? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 benim bulduğum diğer cüce resimlerinde harf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bLackcha0s bi baksana şu link açılıyo mu mesela? Ben de 8'e aktım demin. Her türlü matematiksel işlemi yaptım yine de beceremedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]8 fotografların boyutları ile alakalı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 geçtimm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Açılmıyor kojiroh işte bundan bahsediyorum daha öncesinde çözdüm ama diğer cücelerin resimlerini göremedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 12? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar