Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesya.com - Ailecek Kafayı Yedik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
on uben söyledim zaten :P
bulcak olsam 3 saatte bulurdum dimi ?
denedim her türlüsünü en mantıklısı 17-roadtrip yazısını 18-bruxelles yapmaktı ama olmadı :(
Mesaj tarihi:
sanki direk onu yazıcakmışın gibi söylüyosu nama yazdıgımda cıkmıyor alla alla :(

EEEEEEEEEH ben keserim bu oyun uyapanları.
birleşik yazılmaz diye aralarına - koyuyodum ben.

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 02:46 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben de 20 deyim şu anda. ben de yarın uyanınca bakıcam. uykum geldi çünkü. biraz bişeyler yaptım ama neresindeyim sorunun bilemiyorum. bakıcaz yarın. hadi iyi geceler herkese..
Mesaj tarihi:
20de kaldım.
[spo]Tepede "Can you travel through time?" yazıyor. prntscrn yapıp contrastla oynadım "Newgrange Sunrise" çıktı. Google saolsun kültürüm de arttı ama bi sonraki hamle nedir bilemedim. Solstice, winter solstice vs. denedim olmadı. Time travel falan BC3200 yazdım olmadı (o tarihte yapılmış).[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 07:53 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
20yi söylüyorum
[spo]
resimle uğraşı birşey çıkıcak..onu google'da araştırın..ordan bir tarih çıkıcak..gerisini siz düşünün..can you travel through time? biraz düşünün bakalım..bunu kendiniz bulursanız çok mutlu olursunuz çünkü=)en bomba bölüm o..

[/spo]
Mesaj tarihi:
20
[spo]21 Aralık'ı görmemişim. Wikiden baktım 21 Aralıkta en ilginç şey pamuk prenses ve 7 cüceler galası olmuş :P
hani time travel ya o açıdan. bi kaç bölüm önce 7 cücelerdi cevap :P

bi de equinox işte ama o da olmadı

maya takvimine göre de kıyamet günü o da olmadı :D[/spo]
Mesaj tarihi:
:)

23 lvl,

[spo]Arkadaşlar bende burada takılmış durumdayım. Sayıları elde ettim, sağ alt köşedeki şekilleri de fark etmiş durumdayım hiç bir anlam vermemiş olsam da, yönlendirirseniz sevinirim.[/spo]
  • Yeni Oluştur...