bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]"çözüm bayağı belirsiz , kaybolma!" [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 on uben söyledim zaten :P bulcak olsam 3 saatte bulurdum dimi ? denedim her türlüsünü en mantıklısı 17-roadtrip yazısını 18-bruxelles yapmaktı ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]abi işte bayağı belirsiz aaaaaaa =) quite ambiguous [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sanki direk onu yazıcakmışın gibi söylüyosu nama yazdıgımda cıkmıyor alla alla :( EEEEEEEEEH ben keserim bu oyun uyapanları. birleşik yazılmaz diye aralarına - koyuyodum ben. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 02:46 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 3. bölüm help bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 masteis önce eksik olanı bul o oniki taneden, o zaman sourcetaki hint anlamlı hale gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 20 de ki bu yer ingiltere deki stonelar değil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Benziyo ama diilmiş. Biraz ilerledim orda da ama sonuca ulaşamadım daha. Gidip yatıyom şimdi sabaha çözerim artık valla kolay gelsin hepinize afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben de 20 deyim şu anda. ben de yarın uyanınca bakıcam. uykum geldi çünkü. biraz bişeyler yaptım ama neresindeyim sorunun bilemiyorum. bakıcaz yarın. hadi iyi geceler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20de kaldım. [spo]Tepede "Can you travel through time?" yazıyor. prntscrn yapıp contrastla oynadım "Newgrange Sunrise" çıktı. Google saolsun kültürüm de arttı ama bi sonraki hamle nedir bilemedim. Solstice, winter solstice vs. denedim olmadı. Time travel falan BC3200 yazdım olmadı (o tarihte yapılmış).[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 07:53 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20yi söylüyorum [spo] resimle uğraşı birşey çıkıcak..onu google'da araştırın..ordan bir tarih çıkıcak..gerisini siz düşünün..can you travel through time? biraz düşünün bakalım..bunu kendiniz bulursanız çok mutlu olursunuz çünkü=)en bomba bölüm o.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20 [spo]21 Aralık'ı görmemişim. Wikiden baktım 21 Aralıkta en ilginç şey pamuk prenses ve 7 cüceler galası olmuş :P hani time travel ya o açıdan. bi kaç bölüm önce 7 cücelerdi cevap :P bi de equinox işte ama o da olmadı maya takvimine göre de kıyamet günü o da olmadı :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]bilgisayarda zamanda yolculuk için ne yapmalısın?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]oha bombaymış hakkaten[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 :) 23 lvl, [spo]Arkadaşlar bende burada takılmış durumdayım. Sayıları elde ettim, sağ alt köşedeki şekilleri de fark etmiş durumdayım hiç bir anlam vermemiş olsam da, yönlendirirseniz sevinirim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]http://maps.google.com/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 19da [spo]broken path kısmında deg-cab=? diyor ben anlamadım bunun olayını[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Oo 20 çok ilginçmiş hakkaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20 ilginçtir de bir geçebilsek.19 diyorum,yardım diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 odrin [spo]alfabeyi kullan.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 19da kafam çalışmıyo. biri bana anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20de takıldım ya güneş tutulmasının tarihini falan yazıyorum çözemedim. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 15:00 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.amnesya.com/11-20/19-Spiral-mountain/firstpath.php http://www.amnesya.com/11-20/20-Photography/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]o değil sorun ya. ne o bayraklar öyle. ne sourcesda ne propertiesde hiçbir yerde bir şey yok. ben yerim kafayı. küçük beynim yetmedi. ühühü.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]signal flags onlar. arattırmayı dene [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar