kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ahahah çok klişe olmuş ama güzel :) güldürdü XD izlemenizi tavsiye ederim bu arada uzun zamandır reklamlar hakkında yorum yapılmıyordu ona da vesile olmuş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 komik olmuş bayağı yaa güzeldi:) giriş süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 pide kısmı koparmıştı beni :) p.s: aslan abiye istihdam sağlanmış sevindim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o bacak olayı çok hoşuma gitti benim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bi bu bide bimeks galiba o sovalye vs donerci reklamida guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ehehe o da çok orjinal bir reklamdı, estore.com'un reklamıydı galiba o birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hehe birde murat serezli diyince akıllardan çıkmaması gereken seri; http://www.youtube.com/watch?v=OB58V8hMD-o çok seviyorum bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Profilo reklamları dehşetti zaten yaa, süper:) Ütü reklamını tv de görmemiştim, o da süpermiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 adam bisikletle giderken uzaylıları goruo falan o reklam cok hosuma gidio benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi konu çorba olmuş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yüklemişler youtube a http://www.youtube.com/watch?v=6tO8fXDpGtg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 benim çok hoşuma gitti. tamam mükemmel değil belki ama ince espriler koymuşlar. cem yılmaz'ın bile yapamayacağı şeyler gördüm :) umut sarıkaya'nın hazırladığından şüpheleniyorum. zayıf çocuğun olur olmadık yerlerde kung-fu filmlerine gönderme yapması yedi bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 scrubs taki adama benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben kemal in o ince sesi hariç begenmedim reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Reklam harika, hem tekniği çok iyi, hem komedisi iyi, oyunculuk iyi. Herşey iyi. Murat Serezli rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu adamın profilo serisi muhteşemdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Murat serezlinin yapimidir kesin , en az profilo reklamlari kadar güzel olmus ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben de beğendim, bacak espirisii çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 profilo serisi mükemmeldi yaw ehheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bak şimdi bu reklamı yapan ekip ortaya bir sinema filmi çıkarsa Türk sinema tarihinde yeni bir sayfa açarlar. Bu tarz komedi çok tutan komedidir, evrensel komedidir. Yurt dışındada tutar. Ama gel görki prodüktörlerde beyin yok. Benim amacım bunları yapmak hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 olur mu lan 4ğ4lık milliyetçilik aşk klişe komedi gibi konular varken niye böyle şeyler yapsınlar veya yaptırsınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Neler oluyor neler ya. "Çılgın Dersane" mi ne böyle bir film varya onun hikayesini bilen var mı? Başka bir sette, o sette çalışmış kişilere sormuştum. Bir kere o film 13 günde çekildi. Sette düzgün bir senaryo yoktu, bazen senaryo o gün sete gelinince yazılıyormuş. Şimdi bu film gişede diğerlerine nazaran başarılı oldu. Neden? Çünkü filmin bütçesi inanılmaz düşük ve mayolu kızları göstererek abaza halkımızı sinemalara çekti. Tabi düşük bütçeyle kar getirdi. Şimdi bir araştırdımda en son 3. haftasına bakabildim 750.000 seyirci yapmış. Şimdi bu film başarılı olunca yapımcılar ne düşünüyor? "Şimdi bak bu film 2 haftada inanılmaz düşük bütçeyle şu kadar seyirci yapıyor, o zaman ben daha ciddi bir yapıma neden para yatırayım?" O sette ki herkes Türk sinemanın gittiği yönden şikayetçiydi. Kaliteli yapımları görmüyoruz, yapmak istemiyorlar çünkü gerek görmüyorlar. Zaten ülkem insanı ucuz, basit yapımıda seviyor. Size söyliim böyle giderse tek yüksek bütçeli düzgün filmi Cem Yılmaz yapar. Diğerleri fantastik dünyalar için para harcamaz. EDIT: Çılgın Dersane 2 geliyormuş... [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 02:23 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Buarada hazır reklam topici varken atlamayalım, Vivident in yeni reklamı da süper, az önce gördüm yarıldım:D http://www.youtube.com/watch?v=x6XS5PiDVlE [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 21:12 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar