Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaka

zarek

Öne çıkan mesajlar

şöyle faka bastırıp sonra da karşıdakinin şaka yaptım diyerek kıvırdığı hadiseler olur ya işte. başıma geldi onlardan bi tane. sen kendiliğinden 3 hafta sonra arkadaşımı çağır, gel dolaşalım beraber filan de, sonra aynı eksende 3 tur at, arkadaşımın offlamalarına karşı sonunda baklayı çıkar beni sor yok sevgilisi var mı yok benle alakalı bişi söledi mi, devamında arkadaşa ısrarla mesaj at benle alakalı. sonunda arkadaş durumu bana açsın, benden şaşırdım beklemiyordum'u da içeren olumlu bi tepki al ondan sonra ya ben şaka yapmıştım de geç.

şaka işte.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şimdiiii.

birisi, zarek'in arkadaşını arıyor, buluşalım konuşalım diyor. buluşuyorlar, sonra zarek'i soruyor, sevgilisi var mı yok mu diye soruyor. sonra zarek'in arkadaşı durumu zarek'e açıklıyor, bak bu böyle böyle dedi, bunu bunu sordu diye.

buraya kadar tamam da, "şaka" diyen kim onu anlamadım eheh.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:00 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bence kız demiştir hatta direk söylüyorum daha çok hoşlandığı biri önce hayır demiştir bu kız da zarekle şansını denemek istemiştir, sonra birden o diğer oğlan yan çizip kabul ettim deyince de kız yan çizmiştir...

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...