zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 şöyle faka bastırıp sonra da karşıdakinin şaka yaptım diyerek kıvırdığı hadiseler olur ya işte. başıma geldi onlardan bi tane. sen kendiliğinden 3 hafta sonra arkadaşımı çağır, gel dolaşalım beraber filan de, sonra aynı eksende 3 tur at, arkadaşımın offlamalarına karşı sonunda baklayı çıkar beni sor yok sevgilisi var mı yok benle alakalı bişi söledi mi, devamında arkadaşa ısrarla mesaj at benle alakalı. sonunda arkadaş durumu bana açsın, benden şaşırdım beklemiyordum'u da içeren olumlu bi tepki al ondan sonra ya ben şaka yapmıştım de geç. şaka işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hiç bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 biz fransız kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben de anlamadım. anlayanlar anlamayanlara anlatır diye ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Anladım ama 2. okuyuşta. Cümlenin özneleri eksik bazı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 3 ağızdan 5. kişiyi anlatır gibi yazmışsın baya kastırıyor anlamak sen şakayı anlamamışsın biz yazıyı anlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 4. tekil kişiyi Türkçemize kazandırdığın için teşekkür eder, üstün başarılarının devamını dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben mi kazandırdım ? kazandırana değil kazandırttırana bak. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:05 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Olur, daha iyisini bulmuştur. Git "gerizekalı mısın?" de sen o kıza. Gerekirse küfür et, taşak mı geçiyosun lan diye dor, içini boşalt sinirini çıkart, altta kalma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hiç sallamayıp, önemsemeyen bir tonda devamlılık daha çok koyar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bende 2. okuyuşta anladım...bncede küfür et sorada bidaha gözümede gözükme de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kıza yazık de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu ne ya. türkçeyi bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ne yazmıssın anlamadım ben bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 eğer bu zarek osn'deki Zarekc(aynı zamanda Zarekd ve Zareke ise) hiç uğraşmayın ilk filoyla yörünge dışına fırlatın derim. çok gereksiz bi insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kız fake yapmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hmm şimdiiii. birisi, zarek'in arkadaşını arıyor, buluşalım konuşalım diyor. buluşuyorlar, sonra zarek'i soruyor, sevgilisi var mı yok mu diye soruyor. sonra zarek'in arkadaşı durumu zarek'e açıklıyor, bak bu böyle böyle dedi, bunu bunu sordu diye. buraya kadar tamam da, "şaka" diyen kim onu anlamadım eheh. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:00 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: buraya kadar tamam da, "şaka" diyen kim onu anlamadım eheh. +1 efsane yazmış bu arada. okuyunca adam gibi anlaşılıyor ama [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:04 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hmm bence kız demiştir hatta direk söylüyorum daha çok hoşlandığı biri önce hayır demiştir bu kız da zarekle şansını denemek istemiştir, sonra birden o diğer oğlan yan çizip kabul ettim deyince de kız yan çizmiştir... [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bence aracı kız sana yanık o uydurmuş durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o da olabilir sevgilin var mı falan diye öğrenmek için yapmıştır belki d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Eski kız arkadaşın bir heveslenmiş de, sen daha işin başında yelkenleri indirip gaza gelince "elde ettim" moduna girip vazgeçmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bırakın bu işleri ya gidin namaz kılın mübarek cuma vakti, öbür tarafta 40 huri veriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 anladım anladım, meseleyi. hatun ayrıldığı sevgilisi ile barışmış, ben şaka yaptım mesajı da oradan çıkmış. hadi kalın sağlıcakla yaladım byeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar