Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nickinizi yazın 1.Parmaklarla: DarKRideR 2.Çeneyle: darjkfr:İddsdf 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: darkrider 4.Dirseklerle: darkjreşidxertf 5.Burunla: dearkrider 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: darkrfidcder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla:fin 2.Çeneyle: fgişjn 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: fin 4.Dirseklerle: fibn 5.Burunla:rrğ*hj 6.Elinle ama parmak kullanmadan, fiğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 parmakla: nuki çeneyle: nb juhkmjkuı tek parmak gözler yok: nyjş dirsekle: nuki Burunla:nuki Avuç içiyle: jhnb 7yujkışi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 asdagbwrdw asdasdasda asdasdasdas asdasdasas asdasdasas asdasdasassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 lol internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: sina 2.Çeneyle: xz.İnmz< 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: sşna 4.Dirseklerle: sina 5.Burunla: sina 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fromthehell cfdomgtfhfdhnrllk [oha çeneye bak.ayrıcana bi daha uzun nick almayacam] frımthehekk fr45omtyhyedhjnerllç [dirseklen çenemde sorun var sanırım :D] fromthehell fdrto9mö therhewllk backspace kullanmadım hiç:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1-) copy paste de deviant art kısmını silmemişiniz çok güldüm^^ 2-) abi, "ZaugnaKhaldun" insaf=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nickinizi yazın (deviantartta gördüm) 1.Parmaklarla: Eternal 2.Çeneyle: ertrertfnazlk 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: eternal 4.Dirseklerle: eteer4enalo 5.Burunla: eternal 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: eteetr45nb alkö kendimden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 utanmalısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: Teddy 2.Çeneyle: tfedxdy 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: teddy 4.Dirseklerle: teddy 5.Burunla: teddy 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: teddyh ahah süperim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Cuce üye § 01 Haziran 2007, Cuma - 14:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hiçte bile silemden direk yazdım işet hıh! rewendor asıl hile yapıyo koca nicki nasıla yazmış. Aslında hile sayılmaz heralde de, avantajım var benim, zira dirseklerim hem ince hem de genetik olarak iki dirseğimde de sert bi çıkıntı var, tam tek tuşa oturacak boyutta tak tak parmak gibi yazıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 benim de dirseklerim de bir çıkıntı var ... kardeş miyiz yoksa O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Fly fvcdölkçuyh flu fclky fly rdteşluyh //_; üç harf ya böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yuuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 aykan aykan aytt7kıan q6ıqwh dayt :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: prudent 2.Çeneyle: pfrudewntg 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: prudynt (e yerine y'ye basabiliyorum :D) 4.Dirseklerle: prudent (parmaklardan sonra en kolayı) 5.Burunla: *prudehnt 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1 Shaklaban 2 swhazmlçazb zan 3 shajksbsn 4 dssshasklşasbasnjm 5 shaklaban 6 shaklabazqn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 buna bide 7. madde lazım ama neyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o zaman ayrımcılık olur bayanlar nasıl katılıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.Parmaklarla: ghost boo 2.Çeneyle: ghg90s6t ghboo 3.Gözler kapalı ve tek parmakla: -ghpsy boo 4.Dirseklerle: gthostt boo 5.Burunla: ghost boo 6.Elinle ama parmak kullanmadan, avuç içi ile: ghost boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: o zaman ayrımcılık olur bayanlar nasıl katılıcak? ya gece gece iyi güldürdün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 parmak: kingpin çene: kiğngpoi n gözler kapalı tek parmak:kingoin burun:kingpin dirsek:kingpin aahah ciddiyim yaptım, sonra ne yaptım ben diye şaşırmadım değil tabi bu arada dirsekle gayet güzel yazılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 -alatariel- -alşatariel- -ajataeiwk- -qaolaTAriel- -alatariel- -alatariel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Xieon xc xüe*n xieon (çok kastım başardım) xieon (burunla kolay oldu= xişeoıpnb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar