Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS PRO Street

Masticore

Öne çıkan mesajlar

demoyu indirdim bi bakalim nasıl bişey.
edit:Bence nfs 1 den beri en iyi yaris oyunu olcak gibi geliyor,nfs 3 ile 4 karisimi bi havasi var ozelikle pistlerin,grafikler artik asmis nfs carbonla alakasi yok ama nedense demoda 2. map de gereksiz takılmalar oluyor,bu da her ozellik acik bir ss.Gerci kasma olayi islemci ve hdd im olabilir.

xp 3200
2gb ddr2-800 ram
x1900gt ekran karti

http://img406.imageshack.us/my.php?image=adszyq5.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

la bi ara dedim ben ne zaman ss koydum :F bugün oynarken aynı yerden hasar almıştı araç :F
kontrolleri biraz zorlaştırmışlar sanırım en azından aracı yolda tutmak için biraz daha kascaz gibi ama iyi olmuş gamepadle daha güzel oynanıyor neyse full sürümü bekliyorum benden geçer not aldı :F

alttaki resim bahsettiğim resim değil full özellikteki resim
++++
2gb ddr2 800mhz ram
E6600 işlemci
ati x1650 pro ekran kartı
tüm görüntü ayarları full de ama aa 4x te yani aa kaç olmalı fln bilmiom ondan 4x de oynuyorum :F

Sosyal ağlarda paylaş

çok merak ediyorum EA ne zaman bir oyunun serisini bitirecek ve yeni oyunlar çıkarmaya başlayacak. böyle giderse zor gibi. hayır yani adamlar teknolojinin ilerlemesinimi bekleyip, ilerde artık fifa 2020 de 3d grafikler kalkacak yerine gerçek insanoğlumu koyacaklar ? NFSyede artık hasar modellemeside geldi ee bundan sonra ne olacak ? NFS:Back to the Future diye oyun çıkarıp uçan arabalarlamı oynayacaz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Menuler cok konforlu gelmedi bana, oyun da biraz hantal gibi, hemen tepki veremiyor yaptigim seylere. Carbon daha iyiydi sanki bu yonlerden. O da hemen bitiyodu ama reward card falan ugrasmazsan, bu sanki daha uzun surecek gibi.

7900GTX, 3.24 C2D, 2GB 900MHz ram ile 800x600, medium'umsu detail, FSAA kapali oynamak zorunda kaliyorum ayrica, anca calisiyo fps fazla dusmeden. Bu kadar da kasinti grafik yapilmaz ki, yaris oyunu sonucta :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...