erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pcden pcye farkedecek olan grafikler - ki grafikler de en yüksek ayarlarda oynadım. ben oynanışını beğenmedim oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kaç cd yada dvd , nerden aldın , ne kadar ... bilgi ver bilgi :D ben araba yarışı delisi olaraktan waiting modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şuan demosu var 7'sinde çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 demoyu indirdim bi bakalim nasıl bişey. edit:Bence nfs 1 den beri en iyi yaris oyunu olcak gibi geliyor,nfs 3 ile 4 karisimi bi havasi var ozelikle pistlerin,grafikler artik asmis nfs carbonla alakasi yok ama nedense demoda 2. map de gereksiz takılmalar oluyor,bu da her ozellik acik bir ss.Gerci kasma olayi islemci ve hdd im olabilir. xp 3200 2gb ddr2-800 ram x1900gt ekran karti http://img406.imageshack.us/my.php?image=adszyq5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 la bi ara dedim ben ne zaman ss koydum :F bugün oynarken aynı yerden hasar almıştı araç :F kontrolleri biraz zorlaştırmışlar sanırım en azından aracı yolda tutmak için biraz daha kascaz gibi ama iyi olmuş gamepadle daha güzel oynanıyor neyse full sürümü bekliyorum benden geçer not aldı :F alttaki resim bahsettiğim resim değil full özellikteki resim ++++ 2gb ddr2 800mhz ram E6600 işlemci ati x1650 pro ekran kartı tüm görüntü ayarları full de ama aa 4x te yani aa kaç olmalı fln bilmiom ondan 4x de oynuyorum :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 anaaa nerdeyse aynı yerde çekmişiz ss leri sen 100m ilerde çekmişsin:),bide beni geçen mavi bmw de senin resimde hemen önünde ilginç olmuş. Bu arada hasar olayini abartmışlar bence ama güselde olmuş,hızla direğe çarparsan o yariş gg oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 grafikler aşmış falan değil CMR Dirt gibi olmuş çok zevkli bir oyun olmayabilir demosundan fazla zevk alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi sslerden hiç street havası sezemiyorum ben. Pro street olduğu için pistlerde mi yarışıyoruz ?? asdsa ne anladım ben modifiye yapmaktan ozaman bari consept araçlar kullansalarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 carbon'u çok beğendim.. pro street biraz güzeliyse carbon'un gayet gider yani.. DVD'si eline geçen biri korsan işine girsin yaw.. :D sabırsızlıkla bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Most Wanted en güzeliydi.Polislerle dalaşma falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 En güzeli NFS 1 ve 2 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?35,1997854,2938833#msg-2938833 SadGamer said: Most Wanted en güzeliydi.Polislerle dalaşma falan vardı.Carbon'da yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 most wanted'a oranlarsak yoktu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Changle Series'lerde (Böle Yazılıyodu sanırım )çöp kamyonu ve daha ağır araçlardan polis seviyesi X5 ile kaçmaya çalışıyosun X6'ya kadar gidiyor.Most wanted'ın son sahnesi gibi olmasada yinede zevklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bigun nfs gidip lfs nin oyun motorunu satin alip komple trafikte gecen ve her an polislerle, yarislarla, trafikle ve adrenalinle butunlesmis bi oyun yapicak. evet hala inaniyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 oyun dun gece torrente dustu bu arada kimse yazmamis, ben indirdim su an yukluyorum. bakalim nasil olmus yeni nfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ooo hemen indiriyorum o zamn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu seferlik rapidden indiriom 10 link kaldı inş linkler silinmeden yetişcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben indirdim kurdum sorunsuz calışıyor arkadaşlar torrentleech'den aldım :) ama pek sarmadı beni eski havası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 çok merak ediyorum EA ne zaman bir oyunun serisini bitirecek ve yeni oyunlar çıkarmaya başlayacak. böyle giderse zor gibi. hayır yani adamlar teknolojinin ilerlemesinimi bekleyip, ilerde artık fifa 2020 de 3d grafikler kalkacak yerine gerçek insanoğlumu koyacaklar ? NFSyede artık hasar modellemeside geldi ee bundan sonra ne olacak ? NFS:Back to the Future diye oyun çıkarıp uçan arabalarlamı oynayacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 İyi fikir aslında ha. Marty'nin kaykayını da koymazlarsa oynamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bu serilerden ne zaman para gelmemeye başlar o zaman farklı arayışlara girecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 DadashNik0F said: çok merak ediyorum EA ne zaman bir oyunun serisini bitirecek ve yeni oyunlar çıkarmaya başlayacak. Yeni oyun iste sana, konsept farkli, hasar modellemesi var, falan filan. Tomb Raider serisi degil ki bu yani, illa adinin degismesi mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Evet sonuçta bir senaryo yok ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Menuler cok konforlu gelmedi bana, oyun da biraz hantal gibi, hemen tepki veremiyor yaptigim seylere. Carbon daha iyiydi sanki bu yonlerden. O da hemen bitiyodu ama reward card falan ugrasmazsan, bu sanki daha uzun surecek gibi. 7900GTX, 3.24 C2D, 2GB 900MHz ram ile 800x600, medium'umsu detail, FSAA kapali oynamak zorunda kaliyorum ayrica, anca calisiyo fps fazla dusmeden. Bu kadar da kasinti grafik yapilmaz ki, yaris oyunu sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar