Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ya ben öyle acaip bişey görmedim 450 haste rating dışında, ha bide 109 dps ama hani acaip değil gibi geldi bana yada ben feral druid oynadığım için mi böyle diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 109 dps bence acaip ya one hand için :) , yani ben kara dısında bi yer görmemiş biri olarak tabii bana acaip gelio da olabilird e yuh yani 109 dps çok ya one hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Dps i geç pvp de öttürürsün adamı speede max dmg a bakarmısın o_O [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 13:55 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Açıkcası onu alan adamlar premade BG veya Arena taklır yani benim gibi PUG takılan birine ayda yılda bir denk gelirler ki o zamanda kessin beni zaten hakkıdır o silahın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Abi blacksmithing'le yapılan ilk epic two-handed'ların damage'ı 109'mu ne zaten. Öyle diyelim. Yan bir warrior geyigin shield falan bile alır yani. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sırf o silah için night elf warrior açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 dps acayip değil [spo] [/spo] ama speed buff açılırsa iki silahıda olan ve o derecedeki bir warrior çok rahatça full bufflı bütün cooldownlar boşaltılmış olduğu anda 1800 dps ye ulaşabilir burada deathwish olmadan 1500 white damage dps görülüyor :) [spo] [/spo] warrior mace spec arms bu arada :) dediğim gibi 450 haste rating çok fazla [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bi arad atartisilmisda not ediyim lich king dediginiz sey illidianin torunu bile olamaz nerzhul dediginiz second wsarda yasli bi warlocktu sadece yane max max 200 yasinda bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 243 max dmg. demek ss ambush atan birinin ortalama üstü setli bir clothie'ye instant kill çekmesi demek biraz da buffla. BSleri en az 3k vurur bana kalırsa o daggerin (bir de o daggera sahip olacak adamın setinin de gayet sağlam olması gerekir, bunu da dikkate alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Çok rahat atar o bahsettin sayılarda. Machezeen'li, pat çat karazhan gear'lı rogue'dan yedim 4.7, bundan instant alırsam koymaz. Zaten ortalama gear'ı one-shotlasın artık o dagger'la. WoW baydı birden ya. Acayip bırakmak istedim sunu yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar