newdonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben o tip konuşmuyorum bence kendine karşı görüşü altetmek için yeni yöntemler bulmalısın ,daha yaratici,o net jargonunun modasi geçesi yillar oldu ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 konunun başka yöne kayması nedeniyle kusura bakmayın arkadaşlar. Maksadım ne reklamdı ne sükse yapmak, bakarsan uzun zamandır paticiğe üyeyim ama attıgım mesaj sayısını parmağınla sayarsın, sadece cok dolunca yazarım buraya. Newdonis bu arada seni tanıyorum, herhal benim kim oldugumu ögrensen pekte böyle düşünmezsin. Tekrardan kusura bakmayın, iyi eğlenceler herkese.. @Lathspell: Bu arada Mine'nin sessiz konuşmasının nedeni öğrendiğim üzere Almanya'dan gelmiş olmasından kaynaklanıyor. Gurbetçi aksanı kullanılmak istenmediği için böyle bi yönteme başvurmuşlar heralde. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 04:56 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya ben davsınadaa onun türk kopyasınaadaa gelmişinedee geçmişinedee. türkiyedeki tv dizilerinden iğreniyorum. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 06:10 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben evli ve çocukluyununda türk versiyonunu sevmiştim, bunun da. bişey olmaz uyarlama dizilerden, iyidir. mine nin yuttugu laflar bence de aksağa uyarlaması, en azından öle durmuş. çekimleri nere yapılıo bunun? gidip izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çekimleri benim eski okulcaazım 60. yılda yapılıor güzelbahçede- urlaya doğru. yanlız sadece okul içi görüntüler orada yoksa sahil kasabası falan daha yukarılarda . nasıl bir kombinasyon yapmıslarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 begendim ben efe rolunu oynayan herif super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 mine çok tatlı ama dimi abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 10 tane mine versinler asliya degismem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 patates mine ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bence basarisiz dersler komik arabanin bozulmasi da komik Sarisin guzel kizin rol yapamamasi da komik ne bilim komik iste ama ben sacma komik dizileri severim basarisiz olmasi izlememesini gerektirmiyor. Izledim hosuma gitti sacmakomik buldum ama izlerken eglendim. Ee aradigim sey de bu zaten. Zaten Turklerden de saheser beklemek komik olur. Kafa dagitma ozelligi olan diziler iyidir. Iyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Rlx ne demek istemissin anlamadim. :D Patates Minenin gözleri hep kanlı gece uyumuyomu ne [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 09:35 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bence hoş bi dizi ister calıntı olsun ister başka bişey olsun konu calıntıdır ama içinde oyunculuk yatıyor dizi konuyla bıtmıyor bence bu dizideki TÜRKLER çokta güzel oynuyor bazıları beyenmemıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dawson'ı izlememiştim ama bu diziyi beğendim... Ne diim güzel dizi işte ama o mine karakterine çok kılım! O nası bi insandır yaa fıstık gibi çocuğu parmağında oynatıo. Çok gıcık olarak izliyorum o kızı. Ayrıca aslı forever! Deniz de tam mal yaa aslı gibi daş gibi güzel ve tatlı bi kız dururken mine gibi bi cadıya gidio... Erkek diil mi hepsi aynı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 diziyi benim için izlenilir kılan aslı ve efe ikilisi. edit:aslı bayıyo tabi bi yerde,şekerliği kurtarıyor bazen [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 16:57 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bugün denk geldim ilk defa, bakayım dedim. açıkçası 3 aydır dawsonun bütün sezonlarını baştan sona izledikten sonra hiç de güzel gelmedi. dawson dakilerin yarısını al karman çorman et, türk sosuyla servis et ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 öyle arada denk gelince izliyorum eh işte başka bişi yoksa izlenir ama son o kız cocugu kullandı kullandı yurtdışına kaçtı ya orda cidden kafsını kırardım.cocuk aşık kız kullandı cocukcagızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 efe tam pich güldürüyo beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ben hala izleme şerefine nail olamadım yahu.Reklamlarda görüyorum aha diyorum bu hafta kesin seyretcem yok gene gene olmuyor.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 mineye bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 dawson daha iyiymiş ya bu dizi orjinal olmaması olumsuz bir etki ama az önce plot bölümüne baktım, baya eski olduğu için, tr versiyonunu izlemeke daha cazip geldi skipforward yaparak edindiğim izlenim tabi büyük ihtimal patlar bu yorumum ama yazayım dedim güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 kavak yelleri ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 en son kaçıncı bölümü gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aslı Enver melek, laf atanı yargılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tüü artık kavak yellerine yorum yapıyo fanboi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar