Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavak Yelleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanal D'nin yeni dizi. Dawson's Creek'in kopyası deniliyor. İzliyorum şuan, vakit geçirmek için iyi gibi. Genel havayı sevdim dizinin. Dawson's Creek'i izlemediğim için gözüme batmıyor.
Mesaj tarihi:
eheheh azcık baktım aynısı ya mine nin tip katie holmes zaten
deniz de dawson

bekliyorum ne zaman camdan girecek bitanesi.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dawson'ın aynısı olmus hem de.
yönetmen olmak isteyen dawson.
dawson'a asık fakir kız joey.
aralarına sonradan girerek ortalıgı karıstıran jenn.
15 dakika katlanabildim.
Mesaj tarihi:
dawson i çok severdim izlerdim.bu diziyede denk geldim o kızı joey e benzettim hakkaten ama dizinin dawson özentisi oldugunu bilmiodum.

doktorlar 1
bu da 2 o zaman :)
Mesaj tarihi:
Çoğu dizi çalıntı, birebir kopya falan. Ve bunada talep var. Ben bir dizi uyarlaması projesini ünlü bir prodüktöre bahsetmiştim, çok beğendi, "proje olarak getir yapabiliriz" dedi. Ama ben o dizinin yönetmeni olmak istediğim için götürmedim. Çünkü şimdi götürsem yönetmeni olacak kıvamda değilim, nesi olurum kim bilir.

Beklicem, birileri yapmazsa 2-3 sene sonra yaparım belki :).
Mesaj tarihi:
kavak yellerindeki hatunlar güzel, ilgi çeksin diye güzel hatun buluyolar. Olmuyo ki böyle, güzel hatunları ünlü yapıyolar sonra biz onlardan ayrı kalıyoz, haksızlık ama. Dizilerde normal hatun oynatsınlar kardeşim...
Mesaj tarihi:
ilerki bölümlerine 1-2 basketbol oynayan çocuk, 1 tane kıvırcık saçlı taş bir hatun ekleyip, one tree hill'e yönelse bari değişiklik yapmıs olurlar

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 21:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ikiside ayrı taş, gençlikte mine lazım, 25-30 larda aslı.
mine'nin böyle ''ele gelir'' güzelliği var.
aslı tanrıça gibi kusursuz :D

o diilde bi dahaki bölümde öpüştüler denizle canım acıdı lan oha öpüşesim geldi sahneler süper olmuş.
Mesaj tarihi:
dawson's falan izlemedim ben cahalım ama,
bu diziyi gerçekten sevdim,hoşuma gitti,yani bir senaryo yok bir şey yok ama,oyuncular gayet iyi rol yapıyor,belki de bu yüzden.

bi de şu kız var ya ney adı,bu iki elemanın arkadaşı,o kız çok tatlı.

edit:mine bu sarışın hatun,aslı da bu iki çocuğun arkadaşı olan dimi,yani isimler ve hareketler olarak da öyle olması lazım da :P

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 10:25 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...