LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kanal D'nin yeni dizi. Dawson's Creek'in kopyası deniliyor. İzliyorum şuan, vakit geçirmek için iyi gibi. Genel havayı sevdim dizinin. Dawson's Creek'i izlemediğim için gözüme batmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bende biraz baktım sevdim ama; LAN YETER ORJİNAL BİRŞEYLER ÇEKİN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 eheheh azcık baktım aynısı ya mine nin tip katie holmes zaten deniz de dawson bekliyorum ne zaman camdan girecek bitanesi. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 girer birazdan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 umut vadeden bir dizi gibi göründü gözüme, tabi dawsons'ı izlememiştim... Bilmeyenler için güzel olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dawson'ın aynısı olmus hem de. yönetmen olmak isteyen dawson. dawson'a asık fakir kız joey. aralarına sonradan girerek ortalıgı karıstıran jenn. 15 dakika katlanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bende yönetmen olmak istiyorum niye bana 2 kız birden aşık olmuyor :( potansiyel meselesi galiba,intihar edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dawson u izlememiştim hoşuma gitmişti dizi ama boyle kopya oldugunu duyunca üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dawson i çok severdim izlerdim.bu diziyede denk geldim o kızı joey e benzettim hakkaten ama dizinin dawson özentisi oldugunu bilmiodum. doktorlar 1 bu da 2 o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çoğu dizi çalıntı, birebir kopya falan. Ve bunada talep var. Ben bir dizi uyarlaması projesini ünlü bir prodüktöre bahsetmiştim, çok beğendi, "proje olarak getir yapabiliriz" dedi. Ama ben o dizinin yönetmeni olmak istediğim için götürmedim. Çünkü şimdi götürsem yönetmeni olacak kıvamda değilim, nesi olurum kim bilir. Beklicem, birileri yapmazsa 2-3 sene sonra yaparım belki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Oo beni de oynatır mısın? : ) Oyuncun olayım plsss : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 mavi donun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Doktorlar diyince aklıma geldi ya iyi benziyen adamlarıda buluyoruz hemen=) Christian'da bizim Kutsi'ye çok benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 behy. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 05:27 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kavak yellerindeki hatunlar güzel, ilgi çeksin diye güzel hatun buluyolar. Olmuyo ki böyle, güzel hatunları ünlü yapıyolar sonra biz onlardan ayrı kalıyoz, haksızlık ama. Dizilerde normal hatun oynatsınlar kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yok yaw aşırıya kaçmamışlar hatunlar konusunda . Güzel dizi gibi görünüyor şimdilik [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 11:04 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 aşırıya kaçmasın zaten,bize bıraksın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ilerki bölümlerine 1-2 basketbol oynayan çocuk, 1 tane kıvırcık saçlı taş bir hatun ekleyip, one tree hill'e yönelse bari değişiklik yapmıs olurlar [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 21:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bizim okulda çekilecekti o dizi ama birileri sağolsun 60.yıla gitti adamlar:(Neyse önemli olan bize bir şey olmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 60. yılın nesinde çekiyolar anlamadım kavak bile yok okulda asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 izmirdeki 60.yıl deme kalpten giderim valla o mine ye aşık oldum resmen ya:S gidip seti basmak farz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ahaha ben orada Pelin Karahan'i yani Aslı'y daha çok sevdim nedense.Bana daha bir çekici geldi :) Makine gibi gerçi ama sadfsd daha sempatik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ikiside ayrı taş, gençlikte mine lazım, 25-30 larda aslı. mine'nin böyle ''ele gelir'' güzelliği var. aslı tanrıça gibi kusursuz :D o diilde bi dahaki bölümde öpüştüler denizle canım acıdı lan oha öpüşesim geldi sahneler süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aslı'yı mı öptü nedir? Suikast düzenlerim !!! POLAT ABİM NERDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 dawson's falan izlemedim ben cahalım ama, bu diziyi gerçekten sevdim,hoşuma gitti,yani bir senaryo yok bir şey yok ama,oyuncular gayet iyi rol yapıyor,belki de bu yüzden. bi de şu kız var ya ney adı,bu iki elemanın arkadaşı,o kız çok tatlı. edit:mine bu sarışın hatun,aslı da bu iki çocuğun arkadaşı olan dimi,yani isimler ve hareketler olarak da öyle olması lazım da :P [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 10:25 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar