Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M&mode=related&search= kesinlikle sonuna kadar izleyin. Bir fenerbahceli olarak bu showdan dolayı kendilerini taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 futbol bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 futbol bolumü bura kadar ilgi görmediği için sürekli siyaset ve akp yi karalama kampanyalarından sıkıldığım için buraya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İşte senin gibi adamlardan dolayı AKP yi daha fazla karalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben burda çıkıp akp yi savunmuoyorum. ama buraya her girişimde bi şekilde bununla karşılaşıorum .konuyu sapıtmakta gene üstünüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konu yerinde olsa sapıtmazdı. AKP'ye laf atılması yanlış yere konu açılması için yeterli bi sebep diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 afferim çoocuum çooocuum sıradaki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 taşıyorlarsa taşırlar. Ama her şeye muhalefet olmunmazki sıkılmadınızmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: futbol bolumü bura kadar ilgi görmediği için sürekli siyaset ve akp yi karalama kampanyalarından sıkıldığım için buraya koydum Bu ne demektir ya? Bende AKP zihniyetli bir insanım, tüm forumda bilir. Neden yazdığın şeye eleştiri yaptım bir düşün. Bütün diğer forumlar kapatılsın sadece "Konu Dışı" açık kalsın, en fazla rağbet gören yer burası diye? Bir de konuyu saptırdınız diyorsun, sen konuyu saptırın diye mesaj yazarsan saptıranı çok olur. Mantık istiyorum biraz ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 amerıkan ucaklarının dort dakıka sınıra gırmesı benımde canımı sıktı ama gulsenın yenı albumunu konu dısına acma gereksınımı duymadım :/ bahaneye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 akp zihniyetli nedir yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Benim değil sizin tabirinizle öyle, ben de bilmiyorum ne demek olduğunu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 aaa :( molla :P ehehe tamam şaka olmaz böyle şeylerde ayıp! hıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Bir fenerbahceli olarak bu showdan dolayı kendilerini taktir ettim. zaten ancak böyle bi hareket fenerliden beklenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mantık istiosan Mantıklı Ol Biraz. Senin Akp Zihniyetin Olup Olmaması Beni veya Herhangi Birini bağlarmı? Forumda Siyasetten sıkıldım dioyorum gelip Burdada siyaset yapıyorsun. Konu Hakkında bişe yazcaksan yaz yazmıcaksan gidip halihazırda akp le ilgili tartışmalar Dönen bi ton başlık var orda tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 PArdon ama durduk yere topikde siyasetten bahseden senken gelip kimseye laf etme lütfen. Futbol bölümü konusu ise başka bir yere açmaya hakkın yok. 2+2=4 bu kadar tartışılcak bi yanı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Senin Akp Zihniyetin Olup Olmaması Beni veya Herhangi Birini bağlarmı? Forumda Siyasetten sıkıldım dioyorum Her Kelimeyi Büyük Harfle Nasıl Yazıyorsunuz Hiç Anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şimdi şöyle birşey var Konu Dışında herzaman siyaset olmuyor. Patiler gündemi son derece yakından takip ediyorlar ve burdaki çoğu kişi ülkenin akibetini merak ediyor.Ve yine aynı şekilde sorgulayabilecek zekaya sahip insanlar. ülkenin gerek iç işleri gerekse dış işleri tam bir karışıklık durumunda. Bu yüzden şu zamanlarda bu kadar fazla tartışılıyor. Apolitik olsak daha mı iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kaale alınabilmek için yapılan küçük şeyler abisi onlar... Daha da konuşup kendini düşürme burda. Spor bölümüne 60.000 post atanlar eşek değil, onlarda konu dışına spor başlığı açabilirdi daha çok okunuyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 o deilde kendimi anlatamadığıma yanayım ben. Sen ülkeyi Klavyenle Kurtar abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bence sen sus bu çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bence spor bölümüne gitmesi gerekmiyor. Yapılan tezahürat gayet eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yalnız tebrik etmek lazım bursalıları. hakikaten iyi iş çıkarmışlar. gerçi tek iyi işleri bu, bunun dışında sadece bize(beşiktaş'a) küfür ediyorlar. başka da birşey yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bursaspor taraftarı kadar seviyesiz, terbiyesiz aşağılık ve zeka özürlü bir taraftar grubu yoktur. Bursalıyım Bursa da yaşıyorum ama allah cezalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 video güzelmiş eheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar