Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertugrul Saglam Besiktasta

Trasty

Öne çıkan mesajlar

Tanrılar kurban istedi,del bosque gönderildi,ardından gene kurban istenildi,rıza gönderildi,yetmedi gene kurban sunulması gerekti,tigana gönderilmekten beter edildi,bizzat bjk tv'de kendi td'sine sinan engin denen mahluk tarafından çamur atılmasına göz yumuldu,şimdi de ertuğrul umarım başarılı olur ama bjk'da bu yönetim duruken mourinho gelse fayda etmez.neden mi tello gelmiş acaba ertuğrul mu istedi?taii ki hyr futboldan çok iyi anladığını sana bjk yönetimi adam alıyor ve gelen hocalara bu takımı oynat diyor..sonra da başaarılar bekliyor,bu sezon işler ters gitsin 3 maçtan puansız dönsün ertuğrul'da direk gönderilir çünkü huylu huyundan vazgeçmez...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yrn demirören açıklıcak işte ertuğrulun ismini amma kastınız ya fotomaça fotospora mı inanıosnuz? gir resmi siteye orda ne yazıyorsa o dur.kolotun giderim fln dediği de yalan dolan...ama ertuğrulu 2 maç yenilince ıslıklayıp gönderirlerse şaşmamak gerekir.belki gülenler olabilir ama hayalim ertuğrulun bi alex ferguson olup 15-20 sene t.direktörümüz olması sanırım 38 yaşında ve kariyeri için çok uzun zmn var...herkese hayırlı olsn
Sosyal ağlarda paylaş

kartal haber boş haber yazmıyor genelde. sağlamı yöneticilerin büyük kısmı istemiyor nedenleride ;

ülker grubunun sağlamı istemesi,
tayfur ve ali ile çalışmak istememesi
hurmayı getirmek istemesi
kolotun takım üzerinde ki elini çekmesini istemesi
dindar birisi olduğu için futbolcu döneminde olduğu gibi takımda gruplaşmanın olabileceği (zamanında bilgilinin kamptan kovması gibi)

vs vs ....

bana kalırsa luce bir adım önde sağlamdan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ertuğrul Sağlam ise açıklamasında,"2000 yılında futbolcu olarak ayrıldığım Beşiktaş'a, yuvamıza, camiamıza 7 yıl sonra hoca olarak geldiğim için mutluyum. Bundan dolayı öncelikle başkanımız olmak üzere bütün camiaya teşekkür ediyorum. Bugüne kadar profesyonel futbolculuğum ve akademik kariyerim sonucunda elde ettiğimiz beceriyi Beşiktaş'ta da sürdürmeye çalışacağız. Buygüne kadar devem ettirdiğimiz duruşumuzu Beşiktaş'ta da koruyacağız. Oluşturacağımız takım, mücadelesi, performansı, saha içindeki ve dışındaki davranışlarıyla futbol kamuoyunun beğenisini kazanacak. Bu bir ekip çaışmasıdır. Beşiktaş'ı seven ve başarısını isteyen herkesin desteğine ihtiyacımız var." dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan , kolaya kaçtı , 1 mağlubiyette taraftar bağırdı diye resmen "kaçtı".. başarısız da değildi , takım liderdi..

rasim kara , beşiktaşa belkide son zamanların en iyi futbolunu oynatıp en başarılı sezonlarından birini yaşattı, ligde 2. oldu diye bıraktırıldı..

diğerleri ise başarılı olamadı , olamazdı da..

ertuğrul sağlam , artık ismi oturmuş , elindeki kadrodan en iyisini çıkarabilmiş bi teknik adam görüntüsüyle başına geliyor.. 2 sene öncesine kadar ben mehmet topuz ve gökhan ünal diye futbolcular tanımıyoken , ertuğrul yönetiminde bu topçular vitrine çıktılar , takımlarını da çıkardılar..

çalıştığı teknik direktörlerden bişeyler öğrendiği kesin.. istatistikçisiyle beraber geldiğine göre de bilimsel çalışmalar da yapıyor.. keşke bir de kondüsyoner getirse yurt dışından. lucescunun carloyla çalışması gibi..

türk futboluna ve beşiktaşa hayırlı olur iişallah.. transferler de "azıcık" yerli yerinde olursa , neden olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

Tuttukları takıma girersek zaten, işimiz zor. O kadar çok rakip tutan var ki :) Ama doğru o Rüştü ve Ergün olayı.

Hatta tek başına Sergen bile bir fenomen.
BJK'da : "BJK benim hayatım
FB'de: "Hayalimdeki kulübe geldim"
GS'de: "Çocukluğumda da GS'liydim, formayı giymek için sabırsızlanıyorum"
TS'de: "TS'ye hep sempatim vardı"
BJK'da: "Yuvama döndüm"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...