Slat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Celal Kolot'la Sinan Engin harcar onu yarım sezonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Anlaşma sağlanmamış. Bekliyorlarmış. Pazartesi günü açıklanacakmış td Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 beşiktaşta kolot, erdoğan, engin gibi isimler söz sahibi oldukça asla iyi işler yapılamayacak. ertuğrulda da fatih terim potansiyeli olsa bile ya getirilmeyecek, getirilse de harcanacak, asla bir fatih terim olamayacak, türk futboluna yazık olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tanrılar kurban istedi,del bosque gönderildi,ardından gene kurban istenildi,rıza gönderildi,yetmedi gene kurban sunulması gerekti,tigana gönderilmekten beter edildi,bizzat bjk tv'de kendi td'sine sinan engin denen mahluk tarafından çamur atılmasına göz yumuldu,şimdi de ertuğrul umarım başarılı olur ama bjk'da bu yönetim duruken mourinho gelse fayda etmez.neden mi tello gelmiş acaba ertuğrul mu istedi?taii ki hyr futboldan çok iyi anladığını sana bjk yönetimi adam alıyor ve gelen hocalara bu takımı oynat diyor..sonra da başaarılar bekliyor,bu sezon işler ters gitsin 3 maçtan puansız dönsün ertuğrul'da direk gönderilir çünkü huylu huyundan vazgeçmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi yrn demirören açıklıcak işte ertuğrulun ismini amma kastınız ya fotomaça fotospora mı inanıosnuz? gir resmi siteye orda ne yazıyorsa o dur.kolotun giderim fln dediği de yalan dolan...ama ertuğrulu 2 maç yenilince ıslıklayıp gönderirlerse şaşmamak gerekir.belki gülenler olabilir ama hayalim ertuğrulun bi alex ferguson olup 15-20 sene t.direktörümüz olması sanırım 38 yaşında ve kariyeri için çok uzun zmn var...herkese hayırlı olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kartal haber boş haber yazmıyor genelde. sağlamı yöneticilerin büyük kısmı istemiyor nedenleride ; ülker grubunun sağlamı istemesi, tayfur ve ali ile çalışmak istememesi hurmayı getirmek istemesi kolotun takım üzerinde ki elini çekmesini istemesi dindar birisi olduğu için futbolcu döneminde olduğu gibi takımda gruplaşmanın olabileceği (zamanında bilgilinin kamptan kovması gibi) vs vs .... bana kalırsa luce bir adım önde sağlamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Vallahi dindar olması problem değil tabi ama dindar olmayanları takımdan dışlaycak faşlansa gelmesin hiç.. Beşiktaşlı bir sürü teknik direktör var aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Besiktastan giderken ne aglamistim ya ,bu yonetimin geldiginden beri yaptıgı en hayırlı is oldu ,mourinho gelse bukadar sevınmezdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 allah allah ben mesaj yazmıstım bu topice gitmemiş nedense:P aktif ertuğrul gibi bir adamdan bahsediyoruz... ergün gibi bi adamdı sayılı karakterli futbolculardan. böyle bir adam varken o tür şeylerin olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Ertuğrul Sağlam ise açıklamasında,"2000 yılında futbolcu olarak ayrıldığım Beşiktaş'a, yuvamıza, camiamıza 7 yıl sonra hoca olarak geldiğim için mutluyum. Bundan dolayı öncelikle başkanımız olmak üzere bütün camiaya teşekkür ediyorum. Bugüne kadar profesyonel futbolculuğum ve akademik kariyerim sonucunda elde ettiğimiz beceriyi Beşiktaş'ta da sürdürmeye çalışacağız. Buygüne kadar devem ettirdiğimiz duruşumuzu Beşiktaş'ta da koruyacağız. Oluşturacağımız takım, mücadelesi, performansı, saha içindeki ve dışındaki davranışlarıyla futbol kamuoyunun beğenisini kazanacak. Bu bir ekip çaışmasıdır. Beşiktaş'ı seven ve başarısını isteyen herkesin desteğine ihtiyacımız var." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bir başarılı olma şansı olan TD daha doğmadan batıyor. Bkz. Hagi Bkz. Oğuz Çetin Bkz. Rıdvan Dilmen Bkz. Rıza Çalımbay Bkz. Rasim Kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bende aynı örnekleri verdim ama; bence Ertuğrul diğerlerine göre daha tecrübeli geldi bu sefer, biraz sabır göstersin artık Türk medyası ve Bjk yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bir fenerli olarak 2007-2008 Türksel Süper Ligi Şampiyonu Beşiktaşı kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 rıdvan , kolaya kaçtı , 1 mağlubiyette taraftar bağırdı diye resmen "kaçtı".. başarısız da değildi , takım liderdi.. rasim kara , beşiktaşa belkide son zamanların en iyi futbolunu oynatıp en başarılı sezonlarından birini yaşattı, ligde 2. oldu diye bıraktırıldı.. diğerleri ise başarılı olamadı , olamazdı da.. ertuğrul sağlam , artık ismi oturmuş , elindeki kadrodan en iyisini çıkarabilmiş bi teknik adam görüntüsüyle başına geliyor.. 2 sene öncesine kadar ben mehmet topuz ve gökhan ünal diye futbolcular tanımıyoken , ertuğrul yönetiminde bu topçular vitrine çıktılar , takımlarını da çıkardılar.. çalıştığı teknik direktörlerden bişeyler öğrendiği kesin.. istatistikçisiyle beraber geldiğine göre de bilimsel çalışmalar da yapıyor.. keşke bir de kondüsyoner getirse yurt dışından. lucescunun carloyla çalışması gibi.. türk futboluna ve beşiktaşa hayırlı olur iişallah.. transferler de "azıcık" yerli yerinde olursa , neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: rasim kara , beşiktaşa belkide son zamanların en iyi futbolunu oynatıp en başarılı sezonlarından birini yaşattı, ligde 2. oldu diye bıraktırıldı.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ertuğrul fenerbahce altyapısındanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: ertuğrul fenerbahce altyapısındanmış evet sanırım böyle birşey vardı. yanlış hatırlamıyorsam zamanında fenerin alt yapısında başlamış mı oynamış mı artık öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mümkündür, kim nerde belli değil. Emre Aşık'da öyle mesela, adam sora gezdi FB GS BJK GS, Yusuf Şimşek GS altyapısından vs vs, şu anki ligin yarısı neredeyse de GS altyapısından mesela, yetiştirip yetiştirip Anadolu'ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 apiahta gs nin zamanında getirdiği 5 ganalından birisi. Kingston dışındakileri göndermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Rüştü Galatasaray'lı Ergün de Fenerbahçe'li ne olcak.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Tuttukları takıma girersek zaten, işimiz zor. O kadar çok rakip tutan var ki :) Ama doğru o Rüştü ve Ergün olayı. Hatta tek başına Sergen bile bir fenomen. BJK'da : "BJK benim hayatım FB'de: "Hayalimdeki kulübe geldim" GS'de: "Çocukluğumda da GS'liydim, formayı giymek için sabırsızlanıyorum" TS'de: "TS'ye hep sempatim vardı" BJK'da: "Yuvama döndüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Siir jetpa mı ne vardı ona gittiğinde de bişeler demiştir kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ali tandoğan fanatik fenerli ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aziz yıldırım hasta cimbomlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar