Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertugrul Saglam Besiktasta

Trasty

Öne çıkan mesajlar

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi. Sağlam, yaptığı açıklamada, önceki gün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya'da görüştükten sonra, dün de İstanbul'da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.
Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladıklarını, ancak halen sözleşme imzalamadıklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:

''İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve kendileri ile her konuda anlaşma sağladık. Bugün Beşiktaş Yönetim Kurulu toplanarak bu konuda karar alacak ve karar daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Yönetim kurulu kararının ardından da sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. Sözleşmenin süresi veya diğer ayrıntıları daha sonra netleştireceğiz. Şimdi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz.''

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listelerindeki gözde futbolculardan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un da kendisi ile birlikte siyah beyazlı takıma gitmeyi isteyebileceğini belirten Sağlam, ''İki futbolcuyu zaten Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam'' diye konuştu.

Kaynak: AA
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalama erturul sağlam bu sene iyi işler yapabilir kesinlikle ne tigana ya benzer nede rıza çalımbay a beşiktaş eğer işini karışmassa başarılı olur ben bi fenerli olaraka bizi zorlamasını isterim hemde başarılı olmasını çünkü oda fatih terim gibi belki iyi yerlere gelir buda ülkemiz adına gurur verici olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok afedersiniz bu takım gerizekalı mı ? beşiktaşlıları takımdan soğutmak için can havliyle mücadele ediyor yöneticiler, daha tecrübe kazanamamış bir teknik direktörü neden takımın başına getirirsin ? ikinci bir rıza çalımbay muhbabeti olsun diye mi ? onu geçtim neden sürekli türkiye de çalışmış teknik direktör adları geçiyor transfer listesinde hiç kafam basmıyor daum kaç kere gitit geldi lucescu da öyle düşünülüyor sanki dünyada toplasan 11 tane teknik direktör var sırayla transfer ediyoruz. neyse şampiyonluk tadmak için değil acı çekmek için beşiktaşlı olduk zaten.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:41 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daha tecrübe kazanamamış bir teknik direktörü neden takımın başına getirirsin ? ikinci bir rıza çalımbay muhbabeti olsun diye mi ?
abi siz beşiktaş lılar hiç bişeyi beğenmiyorsunuz adamların imkanları bu ki erturl geldi takımın başına madem 2.bi rıza çalımbay vakası olacak diyosun ertrul sağlam neden kabul etmiş neden diğer eski beşiktaşlılar kabul etmedi de erturul kabul etti bi düşün adam demekki altından kalkabilecek ki kabul etti.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece teknik direktöre bakmamak gerekiyor , ekibe de bakmak gerekli..

daum, ronald kochla , lucescu da italyan kondisyoneri sayesinde çok iyi gözüküyordu.. lucescu zamanındaki yaşlı takı nasıl koşuyrodu bi hatırlayın..

ertuğrulun yanına dışardan bir kondüsyoner ve üniversitelerimizden bir psikolojik danışman şart.
Sosyal ağlarda paylaş

herangi gelecek yabancı ertuğrulun aldığının 2,5 katı maaş alacaktı en az onu da hesaba katmak gerek. ayrıca ertuğrulun daha tecrübelenmesini beklesek anadoluda kendini yiyip bitircek. ziya doğan tecrübelendi de noldu. ordan oraya ordan oraya gide gide adam resmen geriledi kariyerinde beşiktaşa gelme ihtimali de yok bana göre bundan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

stutgartı bu sene şampiyon yapan hocanın geçmişine bi bakın bakalım?

felix maggath bayerne gelmeden önce stutgarttaydı ondan önce nerdeymiş bi bakın?

mourinho portoyu çalıştırmadan önce ne yapmış bi bakın?

alex ferguson 20 sene önce chelseaye gelmeden önce kimi çalıştırmış? aberdeen..

türkiye süper liginde , iki sene üst üste 5. oluyosa bi takım , başarıdır.. 10 sene mi çalışması lazımdı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ertuğrul'un durumu biraz daha farklı, daha tecrübeli bi isim bence başarılı bi hamle olmuş hayırlı olsun Bjk'ye,
ama önemli nokta şu; bu kadar parlak bi adam ilk senesinde şapmiyon olmadı diye gönderilmemeli. Ertuğrul'a ve onun kurucağı takıma sabır gösterip beklenmeli hem taraftar hemde yönetim bu konuda sabırlı olursa 3-4 sene içinde çok başarılı bi oluşum olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım olur komşum=) abi; sabır etsinler azcık ben bjk deilim ama begenerek izleyebileceğim takım istiyorum.Eger dogru hamleler olursa son 20 yılın en iyi takımı, en iyi oluşumu olabilir.
Bu süreçte tek temenlim Kazım Kanat'ın mesleği bırakması bu çoçugu harcamasın.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı yöneticiler ertuğrul gelirse biz gideriz tehdidinde bulunmuşlar.

allah aşkına defolun gidin ya. böyle yüz karası bi yönetim görmedim. demirören de gidebilir onlarla birlikte tabi

ertuğrul gelsin, kolot gitsin

said:
Yönetim ikiye bölündü!

Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına getirip getirilmemesiyle ilgili yaptığı toplantıda yönetim kurulu ikiye bölündü.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticilerin Sağlam'ın göreve getirilmesine karşı çıktığı öğrenilirken, Kolot'un, "Sağlam takımın başına getirilirse ceketimi alır giderim" dediği iddia edildi.

ceketini de al defol git yeter be

ertuğrula tamam dedikten sonra adamı almazlarsa bu yönetimin suratına tüküreyim. adam kayseriden ayrılacağını söylesin sonra sen vazgeçince ortada mı kalsın adam.

demirören kolot beyinli mi yoksa kuşbeyinli mi görücez.(kuşdaki beyin daha fazla)

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:50 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL
üye 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:53 [ özel msj ]

abi siz beşiktaş lılar hiç bişeyi beğenmiyorsunuz adamların imkanları bu ki erturl geldi takımın başına madem 2.bi rıza çalımbay vakası olacak diyosun ertrul sağlam neden kabul etmiş neden diğer eski beşiktaşlılar kabul etmedi de erturul kabul etti bi düşün adam demekki altından kalkabilecek ki kabul etti.

çok güldüm buna abi nasıl bir cevapsa o "altından kalkabilecek ki kabul etti" bu takım ertuğrul'un 6. hislerine kaldı zaten. ayrıca beğenmemem/iz doğal burda bahsi geçen takım türkiye de 3 büyüklerden biri 2. ligde oynayan bir takım değil en nihayetinde böyle her sene bokuna gitti niyazi olması delirtiyor beni bir bjk taraftarı olarak.umarım bu laflarımı teker teker yutarım tek dileğim bu şuan için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...