bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ailenin numarasını ver! günah çoocuum günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 En keyiflisi karasinekleri örümcek apına atmak veya karınca yavasının yakınıa bırakmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 chem bana gecen yazı hatırlattın gece ewdeyim balkon kapısı acık sinekler wızır wızır dolanıyor t-shirti rulo yaptım sinegin gelisine bir koymusum monitöre yapıstı slak die sonra diger sineklerde kayboldu herhalde akibetlerini anladılar firar ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Şarjörü doldurmak için çubuklar vardı temizlikte kayboldu, elimle tek tek dolduruyorum o yüzden, doldurana kadar da yokoldu eleman vuramadım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Böcekten tırsarım, yanımda biri varsa çaktırmam ama tırsarım. Annem benden de çok tırstığı için rahatım, ev o kadar ilaçlanıyor ki karınca bile yok evde, sinek zaten girmez pek sinekliklerden, iyi güzel böyle. Çocukluğumda böceklerle ilgili fantazilerim olamadı bu yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Gariptir, ben de tursarım böceklerden. Donar kalırım biri etraftayken. Ama karıncalar hiç rahatsız etmiyor anlayamıyorum. Yani onlar hariç her türlü böcek irite ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şimdi bende böcek fobisi var ciddi anlamda gordugum zaman etkılenıyorum kendımı kotu hıssedıyorum falan. korkuyorum yani nedensız bı sekılde. 2 yıl once yazın evde yanlız kalıyorum, camdada sineklik var boyle odamda takılıyorum pc başında. Sinekliği yarıp içeri rahat 8-9 cm boyutunda dev bi hamamböcee girmişti. Uçuyoda böyle hayvansal bişey. Ben bunu bir gördüm şoke olmuştum, odadan nası kaçtıgımı bilemedim. Sonra giremedim odaya 4-5 saat, sinek ilacı aldım sıktım odaya kapıyı biraz acıp. Hiç ses seda yok cıkmıyo ortalara, tırstım dedim ben bunun cesedini gormeden bu odada durmam. 1-2 gün salonda yatmıştım o yuzden. Sonra temızlıkcı kadın yatagın altından cıkardı bana gosterdı aha bunu buldum yataanın altında diye. Rahatlamıştım. nefret ederım alayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 uçan 8-9 cm büyüklüğünde hamamböceği ?!?!?! WTF ateşte çıkarıo mu ağzından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 arkadaşım kesin ilaçlama şirketiyle konuş ama işinde ciddi olsun neden dersen hamamböcüü dünyanın en sağlam böcüü bunları ilaçlarsın bir dahaki nesil bunna bağışıklı çıkar asla yok edilemez türlerden, durmadan adapte oluyor çünkü özellik bilgisayarından alıcakları radsyonda gece değişik boyutlarda böcekler görüp korkmana sebeb olabilir sevgiler saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: uçan 8-9 cm büyüklüğünde hamamböceği ?!?!?! WTF ateşte çıkarıo mu ağzından ya ciddiyim şok olmuştum gorunce dıyorum. mutasyona mı uğramış artık ne idüğü belli değildi. sinekliği yarıp içeri girdi ya [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 14:04 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Üniversiteyi Mersin'de okudum. O taraflarda börtü böcek hakkaten kallavidir. Gece ışık etrafında uçarak dönen hamamböceklerini kovalarsın süpürgeyle ki kafana gözüne çarpmasınlar uçarken, evin içinde tarantula vari örümcekler gezer koca koca, ilk evimizde yarasa yuvası vardı arada koridorda uçardı yuvasının olduğu odanın kapısı kapanınca, çarşıdaki balık pazarında köpek kovalayan sıçan (jardon mu ne derler orda) alkollü zihinlerin eseri değil gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-699057137694538363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Video mükemmel yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 buyuk ihtimalle dl ye felan iraktigi bilgisayaar nete gimek icin birileri resetleyo oda ondan tiksinio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 off cok tiksinirim hamamboceenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 boncuk hamam böceğini öldürmez diyenlere yuha diyorum, teneke kutuyu deliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 senin özel teknolojinle geşiştirilmemiş olanlar kağıdı bile delemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 robot böcek yapcan. böle bi böcük çıkınca devasa saldırcan üstüne robotunla öldürcen. (fantaziye gel) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 voys o imzadaki ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: teneke kutuyu deliyor asıl buna yuha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bendeki deliyor mu bilmiyorum, genelde delmiyor parçalıyorlar, ölmezse havalı tüfek var onunla vururum zaten, o da olmazsa kaçmak lazım sylar falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Mum_Chamber ehehe kırkayak dediğin tırtıl gibin birşey. o senin öldürdüğün kırkayak değil, çıyan =) (istanbuldakiler zehirsiz, panik yok) Valla google ada picsearch ede kırk ayak yazıyorum aynı resim cıkıyor , Çıyan yazıyorum aynı resimi cıkıyor. Boceklerden korkmak ama bu yaratık zehirli olduğu için tırsıyorum . İstanbulda zehirlisi yok diye nasil genelledin yaw . Evlerde yaşayanlarmı zehirsiz oluyor ? Tropikal ormanlarda yaşayanları var soktumu uyuşturup felç ediyor onu biliyorum :D . Bide peygamber devesinden tırsıyorum . Antalyada agaçtan üstüme atlayıncaya kadar bende bilmiyordum ne olduğunu [spo] [/spo] el kadar birşey işte. Predator şerefsiz [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben peygamber devesi yakalayıp beslıodum çok güzel hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tommy hilfiger T-shirt imi yırttı bana uzak olsun :D çok fena çiziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 O H A ! K Ü F Ü R ! benimde pahalı tişörtlerim var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar