Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odanın böcek dolması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

şimdi bende böcek fobisi var ciddi anlamda gordugum zaman etkılenıyorum kendımı kotu hıssedıyorum falan. korkuyorum yani nedensız bı sekılde.

2 yıl once yazın evde yanlız kalıyorum, camdada sineklik var boyle odamda takılıyorum pc başında. Sinekliği yarıp içeri rahat 8-9 cm boyutunda dev bi hamamböcee girmişti. Uçuyoda böyle hayvansal bişey. Ben bunu bir gördüm şoke olmuştum, odadan nası kaçtıgımı bilemedim.

Sonra giremedim odaya 4-5 saat, sinek ilacı aldım sıktım odaya kapıyı biraz acıp.

Hiç ses seda yok cıkmıyo ortalara, tırstım dedim ben bunun cesedini gormeden bu odada durmam. 1-2 gün salonda yatmıştım o yuzden.

Sonra temızlıkcı kadın yatagın altından cıkardı bana gosterdı aha bunu buldum yataanın altında diye. Rahatlamıştım.

nefret ederım alayından.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım kesin ilaçlama şirketiyle konuş ama işinde ciddi olsun neden dersen hamamböcüü dünyanın en sağlam böcüü bunları ilaçlarsın bir dahaki nesil bunna bağışıklı çıkar asla yok edilemez türlerden, durmadan adapte oluyor çünkü özellik bilgisayarından alıcakları radsyonda gece değişik boyutlarda böcekler görüp korkmana sebeb olabilir sevgiler saygılar :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uçan 8-9 cm büyüklüğünde hamamböceği ?!?!?! WTF ateşte çıkarıo mu ağzından

ya ciddiyim şok olmuştum gorunce dıyorum.
mutasyona mı uğramış artık ne idüğü belli değildi.

sinekliği yarıp içeri girdi ya

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 14:04 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversiteyi Mersin'de okudum. O taraflarda börtü böcek hakkaten kallavidir. Gece ışık etrafında uçarak dönen hamamböceklerini kovalarsın süpürgeyle ki kafana gözüne çarpmasınlar uçarken, evin içinde tarantula vari örümcekler gezer koca koca, ilk evimizde yarasa yuvası vardı arada koridorda uçardı yuvasının olduğu odanın kapısı kapanınca, çarşıdaki balık pazarında köpek kovalayan sıçan (jardon mu ne derler orda) alkollü zihinlerin eseri değil gerçektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber

ehehe kırkayak dediğin tırtıl gibin birşey. o senin öldürdüğün kırkayak değil, çıyan =) (istanbuldakiler zehirsiz, panik yok)

Valla google ada picsearch ede kırk ayak yazıyorum aynı resim cıkıyor , Çıyan yazıyorum aynı resimi cıkıyor.

Boceklerden korkmak ama bu yaratık zehirli olduğu için tırsıyorum . İstanbulda zehirlisi yok diye nasil genelledin yaw . Evlerde yaşayanlarmı zehirsiz oluyor ? Tropikal ormanlarda yaşayanları var soktumu uyuşturup felç ediyor onu biliyorum :D .

Bide peygamber devesinden tırsıyorum . Antalyada agaçtan üstüme atlayıncaya kadar bende bilmiyordum ne olduğunu
[spo]

[/spo]

el kadar birşey işte. Predator şerefsiz

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...