sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ama olsun, henüz vizyona girmemiş bir Iron Man filminin verdiği ilhamla ELBETTE bunları konuşacağız. Scanlanmış çizgi roman ne güzel bir teknoloji ürünür öyle. Aramayı yediremiyorum yoksa ben de isterim. Arasam biliyorum kendimi no-rapid generation içinde bulacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 IGN.com kötü not vermiş :( Sanırım patyalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Haplo said: IGN.com kötü not vermiş :( Sanırım patyalacak. Fool's Gold'a da IMDB notu sürünüyordu film gişede iyi iş yaptı. Ki film kötüydü cidden. Bence bu film iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesele iş yapması ise yapar. Kötü olsa bile izleyeceğiz. Bence mesele tatmin edici olması. Şöyle ağız tadıyla bir çizgiroman uyarlaması izleyemedik. Yoksa iki ayrı dalın ürünlerinin birbirine uymaması bir doğal süreç mi? İyi bir oyun filmi yada iyi bir film oyunu göremememiz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ya şöyle bişi var. imdb gibi yerlerde yüksek puan almış çizgi film uyarlamaları içimde patlıyor. Örneğin spider-man ve x-men gibi çizgi romanla zerre alakası olmayan, sadece karakterlerin adları aynı olan filmler çok yıldız topluyor. öte yandan hulk gibi, ghost rider gibi, çizgi filme daha sadık kalınarak hazırlanan filmler de çok düşün puanlar alıyor. Bir türlü arasını bulamadık :D Iron Man'de bunu umut ediyorum ama ign'nin düşük not vermesi beni şaşırttı. (gerçi Batman ve Batman Begins vardı onları unutmuşum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Her sene bir sürü animasyon çekiliyor ve sinemalarda vizyona giriyor, neden bu tip konular, kahramanlar düşünülmez ki? Hatta 2D tam çizgiroman tadında bir animasyon çekseler de izlesek ya? Spider-man mesela çok uygun. hem gişe garantisi var hem de abuk mimikli bi oyuncu bulup ondan bir kahraman yaratmaya çalışmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 http://www.bobiler.org/upload/photographs/1213700602.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Eleştirmenler iyi not vermiş gibi gözüküyor. Robert Downey Jr. yine döktürmüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Lopeth said: http://www.bobiler.org/upload/photographs/1213700602.jpg Abi bu nedir böyle? Resmen rahatsız hissettim birden bu resmi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Aldım biletimi, bu akşam gidiyorum 21:45 Cinebonus Balçova Kipa İzmir. Neredeyse fanatiğiyim, fragmanı bile yetti bana benim yorumlarımı çok da tarafsız beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oldum olası cok severim iron mani inş begenirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bu gece 12.00 gibi gidicem ben, yorumlarınızı bekliyorum spoiler olmasın ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 umarım fragmanı kadar iyi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 eh işte fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Biz arkadaş ile 16.45 seansına girdik. Filim güzel fakat çok aşmış birşey beklemeyin. En büyük eksiği bence "karizmatik kötü adam" olmaması. Gidin izleyin kötü filim değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oha iron man, tony starkmis!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 servet?! hiç bi mesajı okumadım bişey sorup çıkıcam :) bu amcayı sadece ben mi servet çetine benzettim? merak ettim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Oha harbi Servet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben çok beğendim valla süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Pazartesi bende İzmit'te giderim büyük ihtimal,yorumlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bugün izledim baya beğendim ama bir arkadaşın da dediği gibi güzel bir rakibi yoktu darısı 2. ve 3. filmlere... Duyduğuma göre üçleme olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ben gayet beğendim. Keşke daha uzun olsaydı. Kötü adam eksikliği giderilir devam filmlerinde. Tek beni rahatsız eden şey flashback oldu filmin başında ki gereksiz bir kullanım olmuş yani. hiç birşey açıklamadı direk orda başlasada olurmuş hatta daha guzel olurmuş flashbacksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 İzledim geldim, doğrudan paticiği açtım. İzlenimlerimi spoiler içerisine almayacağım, izleme zevkinize zarar vermeden yorumlarımı yazacağım. Genelde yaptığım gibi maddelersem daha rahat edeceğim, buyrun: 1- En korktuğum başıma gelmedi, transformers tarzı "koştur koştur" aksiyon/tech animasyon olmasından korkuyordum. Tony starks'ın son derece kendine has kişiliği belki de ışın çıkartan ellerinden çok çok daha önemliydi çizgi romanlarında. Dengeyi iyi tutturmuşlar. Gerçi kişiliği ayni değil, 1e 1 yansıtamamışlar ama o da oyuncunun yorumu. Normal... 2- Esprili yanı çok gerçekçi ve başarılı. Komik olsun diye soytarı yapmamışlar Tony'i 3- Filmde zırhı giydiği sahne (bir zırh olduğunu ve iron man'in onu giyeceğini biliyor di mi herkes? Spoiler değil yani) MUHTEŞEM olmuş, fondaki müziğe bayıldımmm. Keşke bir iki kere daha gitinip soyunsa dedim ayni detayda :) 4- Finali sevdim ama spoiler vermeden yorumlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 r5'i yok di mi bunun. buraya sinemaya gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Çok merak ediyorum bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar