Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesele iş yapması ise yapar. Kötü olsa bile izleyeceğiz. Bence mesele tatmin edici olması. Şöyle ağız tadıyla bir çizgiroman uyarlaması izleyemedik.

Yoksa iki ayrı dalın ürünlerinin birbirine uymaması bir doğal süreç mi?

İyi bir oyun filmi yada iyi bir film oyunu göremememiz gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şöyle bişi var. imdb gibi yerlerde yüksek puan almış çizgi film uyarlamaları içimde patlıyor.
Örneğin spider-man ve x-men gibi çizgi romanla zerre alakası olmayan, sadece karakterlerin adları aynı olan filmler çok yıldız topluyor.
öte yandan hulk gibi, ghost rider gibi, çizgi filme daha sadık kalınarak hazırlanan filmler de çok düşün puanlar alıyor.

Bir türlü arasını bulamadık :D
Iron Man'de bunu umut ediyorum ama ign'nin düşük not vermesi beni şaşırttı.

(gerçi Batman ve Batman Begins vardı onları unutmuşum)
Sosyal ağlarda paylaş

Her sene bir sürü animasyon çekiliyor ve sinemalarda vizyona giriyor, neden bu tip konular, kahramanlar düşünülmez ki?

Hatta 2D tam çizgiroman tadında bir animasyon çekseler de izlesek ya? Spider-man mesela çok uygun. hem gişe garantisi var hem de abuk mimikli bi oyuncu bulup ondan bir kahraman yaratmaya çalışmak zorunda değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

İzledim geldim, doğrudan paticiği açtım.

İzlenimlerimi spoiler içerisine almayacağım, izleme zevkinize zarar vermeden yorumlarımı yazacağım. Genelde yaptığım gibi maddelersem daha rahat edeceğim, buyrun:

1- En korktuğum başıma gelmedi, transformers tarzı "koştur koştur" aksiyon/tech animasyon olmasından korkuyordum. Tony starks'ın son derece kendine has kişiliği belki de ışın çıkartan ellerinden çok çok daha önemliydi çizgi romanlarında. Dengeyi iyi tutturmuşlar. Gerçi kişiliği ayni değil, 1e 1 yansıtamamışlar ama o da oyuncunun yorumu. Normal...

2- Esprili yanı çok gerçekçi ve başarılı. Komik olsun diye soytarı yapmamışlar Tony'i

3- Filmde zırhı giydiği sahne (bir zırh olduğunu ve iron man'in onu giyeceğini biliyor di mi herkes? Spoiler değil yani) MUHTEŞEM olmuş, fondaki müziğe bayıldımmm. Keşke bir iki kere daha gitinip soyunsa dedim ayni detayda :)

4- Finali sevdim ama spoiler vermeden yorumlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...