maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Selam. Two hand Mage kullanıyorum. Level 70 olduktan sonra shield ve mecburen One-Hand kullanmam gerekecek.. Önerileriniz nasıl olur? - Bİr diğer sorum her iki elimde de one-hand mage (veya başka silah) olması için illa trainerden mi öğrenmem gerkiyor. Bu arada axe veya sword kullanamıyorum. önce düşük leveldeki axe veya swordu kullanıp skill puanını yükseltmem gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mace mi demek istedin? Mageleri warriorlara harcatmayız öhöm. Ne olsa farketmez racial skillin yoksa. O da öyle ahım şahım değildir zaten. İyi item'ı al eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kasarken bence fury git ve eline iki adet one-hand bişi al. büyük şehirlerde(ogrimmar gibi) weapon masterlar var. şehire gelince bi guarda weapon master diye sor yerini gösterir. 10 silver ' a train edebilirsin silah skillerini. her şehirdeki wm farklı silahları öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 dual wield skillini lvl 20de öğreniyorsun sanırım warrior trainerdan. diğer silahlar için de şeçitli şehirlerdeki weapon trainerlara gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hayir butun skilleri tek tek kasmana gerek yok level 70 oldugunda gerekirse kasabilirsin yada arada levelda istiyosan kasarsin cok kolay del cok zorda deil en son levelda kasmak istersen gidip bi tane en gucsuz versiyonunu aliyosun o silahin snra blasted rocksta hic olmeyen moblar wardi olunce immune olup tekrar canlaniyolardi onnar duruyosa narda kasarsin yoksa iste mob felan kes geliyo skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 neye vursan geliyor zaten. Ihtiyacın olanı kas sadece, Mesela mace kullanıyordun, sworda geçiceksen once git 2 ordek tavsan kes skilin artsın =). yoksa vuramazsın. Ayrıca, 70 den sonra tanklamaya artlamışsın kendini =). Tank olsan bile pvp için ya 2hand ya dual wield kullanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 skill kasarkende durmadan rend atarak kas. zaten coğu zaman misslersin kendi lvl2ındaki yaratığa rage de gitmez cok cok skill gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 rend gene dot bırakıo hamstring super, 5 rage verdiği hasarda bişi deil yani. gerçi dusuk levelda hamstring rendi geçio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Her şehirdeki weapon trainer başka şeyler mi öğretiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 evet. bi seçenek var weapon trainerlarda: adama diğer şehirdekiler ne öğretiyor diye sorabiliyorsun. o da söylüyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Level kasmak için yaptığım koşturmadan buna hiç dikkat etmemiştim... Ben Thunderbluff a genelde gidiyorum. Bildiğim birde kaşıdaki Undercity var. Onun dışında horde lar için bir tane daha şehir var değil mi? - Ranged olarak Gun kullanıyorum sizce nasıl ? Level 28 olan bir başka warrior mızrak kullanırken görmüştüm. (Duel wielding di.) Çok da hoşuma gitmişti. Attığında npc lerin üzerinde gözüküyordu.Mob a attığında üzerine gelirken mızrak vücudunda saplı duruyordu.. Hoş bir görüntü.. (oyun anlamında) saygılar. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 2 tane daha şehir mevcut Başkent : Orgrimmar İttifak şehri : Silvermoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Orgrimmarda Valley of honorda 2 tane silah eğitmeni var.Hatta troll olanı çok geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Silah skillerini levellamak için en ideal yer, Shadow Labs instance girişi artık :p Tek olay instance'a giren - çıkan karşı faction, o zamanda instance'a giriyorsun sorun ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Hayır hala en ideal yer blasted lands =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ranged'ı sadece pullarken kullanıcaksın. Farketmez ne olduğu. Tabi ben fırlatılan mızrak gordugumu hatırlamıoyurm daha oyunda ?? Orgrimmarı gormeden undercity e nasıl geçtin? portaldan mı girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Waypointleri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 warrior silah kullanmaz, iman gücüyle savaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Doğru sayılır. TKM olarak da yakındövüş bile yapıyordu. Elinden silah düşünce. Ufak mob lar a slaihsız vuruş yapmak lazım. Skilleri artarsa yeni bir dövüş çıkartır blizzard. neden olmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar