zarek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hayatı doldurmak için napmalı ? boş işler değil de dolu işlerle. tavsiyeler, feeling community felan olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Çalışmak Kız arkadaş (Sanat) Müzik,resim ^ Enstrüman falan müzik grubu,beste Zor değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yukarıdaki listeye okuluda dahil edebilirsiniz pektabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kitap oku. piyano çalmayı öğren. gitar al. yemek yapıp ye üstüne de uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yatak--> okul ---> yemek --> servis --> şehir --> alkol --> alkol --> alk... tatil vakitleri okul yemek servis aradan çıkıyor, güzel oluyor. o değil, bi müzik grubunun olması fazlasıyla oyalayabiliyor bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çok fazla boş zamanım var italyanca çalışarak dolduruyorum film izliyorum kitap okuyorum gece alkolin dibine vuruyorum. memnunmuyum ? hayır. Çünkü hala inanılmaz boş vakit kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yav adam boş işlerle değil demiş siz neler diyorsunuz. Ne alkolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 alkole boş iş diyenin alnını karışlarım. yaşam tarzıdır efenim alkol. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 akademik kariyer yap. müzikle doldurması zor.en iyisi akademik kariyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kesinlikle bilimsel çalışma fazlasıyla hayat doldurur bu uzun vadeli bir sıkıntıysa. bu boşluk değil bunalımsa,sıkıntıysa hava al,arkadaşlarını al iç,seks yap,ya da git namaz kıl vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 malik arkadaşım senin kafan karışık sanırım. arkadaşlarını al iç, seks yap namaz kıl loluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hayır seçsin onlardan birini takılsın anlamında şey ettim. tercihi,zeki burdaki topluluk onların bir tutulamayacağını anlayacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İlgin olan bi' konuya yoğunlaşmaya çalış. Mutlaka vardır öyle bir şey düşün biraz. Yeni bi' programlama dili öğren mesela böyle şeylere ilgin varsa. İnternet'ten Adenventure Game Studio'yu indirip kendi çapında adventure oyun da yapabilirsin. Sitesinde "tutorial"ları da var iyi zaman dolduruyo. Bu öneriler bilgisayara ilgin varsa geçerli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kendine ulaşılacak bi hedef koy ve o hedef için de bir süre koy ve bunu yapmayı hiç bırakma. başlangıçta hedefin çok da önemi yok, zamanla daha mantıklı ve zor hedefler seçmeye başlayacak ve daha dolu yaşadığını farkedeceksin. benim teorim böyle lakin sen uyguladın mı dersen, ı-ıh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 matematik hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 manyak mısınız lan siz matematik bilim falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ergonometrics çalış mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 EVEEET O_O matematik, fizik, bilgisayar, evrim genetik algoritmalar ......... ssd kaka biyokimya çiş (al sana vaktini bilimle doldurunca ortaya çıkacak sonuçların canlı örneği) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:37 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ((_- Saçlarını böyle yap sonra fön çek //_- böyle olsun emo ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kitap oku, level kas(tamam bu biraz boş olabilir[size göre]), anime izle(bu da belki[bence değil]), müzik indir dinle birsürü =p [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:39 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 genetic algorithms kitabı okuyabilirsin mesela evet. kendi kendini geliştiren, evrimleşen, mutasyona uğraşayan, cross-over yapan algoritmalar... cizıs //_- [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 reel hayatta exp kas level atla meali: sana birşeyler katacak tecrübeler edinmeye çalış. Yurtdışı seyahati olur, nebilim topluluk içinde SPARTAAANS diye bağırmak olur bulurusn bişiyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben bağırdım bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hayatta hiç bir şey boş değildir. Boş olan şey düzensiz yaşamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar