RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şu işi Adeks yapmadınız, cok kötü bir biçimde kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şu işi 14-15inde yapmadınız, kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 süper adeks olmadı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 20 milyon ne lan.. 20şer bana verin gelin evde sırayla oynayın %67.77778 geliyorum %33.33 gelemiyorum yani gelirim heralde ya. da 20 milyon ne lan. çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @rewendor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gelip gelmiyeceğinizi dolandırarak söylüyorsunuz beni yoruyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 saati bana hiç bi türlü farketmez de, 15'inde son finalim var. 16'sı olsa? şık olsa? ne bu 8'i öss'si var finalleri var. dela gelmezse ben gelirim bu arada. alexi siktimus gelsin, xaenin gelsin, penth isveçlilere yavşasın, bathory gelsin, rewendor gelsin, dynak3nk gelsin, zegna kaldırsın kabaetini atlasın gelsin. süper olur da, tarih hala kötü neyse, başka bahara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Yav bunu yapalım, öss sonrası uygun zamanda tekrarlıyabiliriz, ama bana güvenmeyin, arazi olabilirim yaz tatili ile beraber, toprağa delik açar içine girebilirim, bilemiyorum. Bu buluşmanın ayın 28sinde falan kararlaştırıldığını unutmayın. 17 haziran öss var, o hafta olmaz, 1 ay sonrasına kayardı buluşma, 1 ay sonrasına buluşma yapıcak olsam 1 ay sonra açardım topici, battlefield oynayasım geldi bi gün aniden, lan party yapmamız gerekiyor dedim, açtım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ayın 23.unde olmaz demı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Yok gelemiyorum deyip gün seçenler var galiba benim gibi :D Sizin için bu tarih en hayırlısı olur tarzında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 istanbul'da olsam gelmek isterdim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o değil de, şu işi Adeks yapmadınız, acaip feci biçimde kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 20 çok lan. O parayla gold falan alırım sdf. Olsun olmuş artık ''Aaaaaaa..'' yapmaya gerke yok. Hep sırt sırta baya güzel oluyor tripte. Kem, heliyi ben sürüyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 o değil de, şu işi Adeks yapmadınız, korkunc acaip feci biçimde kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi final dönemi hafta içi yapmak ne akla hizmet ki?cumartesi olsaydı ya işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Cuma akşamı haftasonudur ferit, yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ikinci öğretimiz yiğit bey..sınavlar 8de kendinize uyan zamanı düşünüyorsunuz hep bundan oluyor bunlar..pis egoyistler [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:26 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla bana uymuyo zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Adeks 1 de yasak ama ben o yasagı kaldırıyorum kafama estikce cok isterseniz orda da yapabiliriz adeks 2 ustune ustune geliyor insanin ama adeks 2de de ucuz be kardesim 2 den 7 ye kadar 5 tl 7 de gelsek yine bir 5 daha etti sana 10ytl sabah 10 kadar otursan max 15 ytl oluyor yani yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sizi önümüzdeki LAN partilere bakmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 stompa bilet buldum ona gidiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sağlık olsun. Bir dünya insan var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Adeks olsa daha güzel olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 trip >> adeks pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 20şer verip kareokeye gidelim taksimde, kapatalım orayı 9-12 arası hep beraber coşalım O_o 8'i yalan olur, finaller hede hödö çoğu kişinin de daha yeni başlıyor daha önce söylendigi gibi 16dan sonra ideal olurdu neyse gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar