Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saati bana hiç bi türlü farketmez de,

15'inde son finalim var. 16'sı olsa? şık olsa?

ne bu 8'i öss'si var finalleri var.

dela gelmezse ben gelirim bu arada.
alexi siktimus gelsin, xaenin gelsin, penth isveçlilere yavşasın, bathory gelsin, rewendor gelsin, dynak3nk gelsin, zegna kaldırsın kabaetini atlasın gelsin.

süper olur da, tarih hala kötü
neyse, başka bahara
Mesaj tarihi:
Yav bunu yapalım, öss sonrası uygun zamanda tekrarlıyabiliriz, ama bana güvenmeyin, arazi olabilirim yaz tatili ile beraber, toprağa delik açar içine girebilirim, bilemiyorum.
Bu buluşmanın ayın 28sinde falan kararlaştırıldığını unutmayın. 17 haziran öss var, o hafta olmaz, 1 ay sonrasına kayardı buluşma, 1 ay sonrasına buluşma yapıcak olsam 1 ay sonra açardım topici, battlefield oynayasım geldi bi gün aniden, lan party yapmamız gerekiyor dedim, açtım ben de.
Mesaj tarihi:
ikinci öğretimiz yiğit bey..sınavlar 8de
kendinize uyan zamanı düşünüyorsunuz hep bundan oluyor bunlar..pis egoyistler

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:26 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Adeks 1 de yasak ama ben o yasagı kaldırıyorum kafama estikce cok isterseniz orda da yapabiliriz adeks 2 ustune ustune geliyor insanin ama adeks 2de de ucuz be kardesim 2 den 7 ye kadar 5 tl 7 de gelsek yine bir 5 daha etti sana 10ytl sabah 10 kadar otursan max 15 ytl oluyor yani yapmayın etmeyin
Mesaj tarihi:
20şer verip kareokeye gidelim taksimde, kapatalım orayı 9-12 arası hep beraber coşalım O_o

8'i yalan olur, finaller hede hödö
çoğu kişinin de daha yeni başlıyor daha önce söylendigi gibi
16dan sonra ideal olurdu neyse gl hf
  • Yeni Oluştur...