Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Kaçtım ben eve geldim, bir türlü helikopteri bırakmayan xunn'u kınıyorum. Takım değiştirip base'i basınca da ağlıyor kendisi. Daha çok kınıyorum. Ayrıca jedi'da silah kullanıp ahaliye cinnet geçirten kimyasal arkadaşıda kınıyorum. Stormtrooper academy'mi bu arkadaşım aaa. Eee başka, Rune'da 20 kişiye 4 kişilik mapi açan arkadaşı kınıyorum.Spawn kill olduk. Dur bakiyim başka var mı. Yok herhalde, iyi eğlenceler diliyoruz sabahlayanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzeldi, quake 3 ve jedi academy ile başladık, bf2 ile devam ettik, gece 3-4 gibi ja sardı aniden herkezi, silahları da kapadılar, herkezi push ve griple uçurumlardan aşağı atınca force ıda kapadılar eheh.
Yumurta oynadım ama beceremedim.
Bu sefer bf2den anlıyan kumandan olacak squadları anlatıcak adam yoktu, sarmadı insanları oyun. Geçen sefer sabaha kadar bf2 oynamıştık ama bu sefer öyle olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzeldi.
Xunnla helikopter katliamlarımız karşı takımın gözlerini dolduracak cinstendi. (uçakların bize kamikaze yapması + kamikaze yapmaya çalısırken iki uçağın aynı anda teğet geçmesi xunnla yarılmamız)
runede maulu milletin kafasına atmak keyifliydi, sina imbaydı evet.
jedi knight force açıkken baya sardı, killerimin %90 ını push/pull sayesinde almıştım. Derken Arcane server açıp forceu zıplamayla kısıtladı. Üzdüler baya beni. Bide fazla uzattılar jedi knight ı baydım baya.
Naturel selection denedik bi sürü makinada çalışmadı.
Dota oynarken "lan bu adam deny kasıo" repliği yardı beni.
Ha bide wepladan wishieler geldi 1 el düzgün dota atamadım adamlarla bi o eksik kaldı.
Hmm
Güzeldi.
Ama sorarsanız ki 23 milyona değer miydi, içimde patladı derim. Hep bölük bölük oynandı oyunlar bi tam toplanamadık.
Chem bizim sıradakiler senin ilk jedi serverında silah kullanmana baya kabardı yiyodun dayaa sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...