Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf2 bitti lagdan dolayı sarmadı..jedi academy dönüyor şu anda.. ama günün ilk bombası geldi! KÖPEĞİ ÖLDÜRÜN!!!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben gelmiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 jedi dönüyo hala noobluk sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf 2 lan'dan lag yaptıysa tebrik ediyorum trip'i. Zaten dota dışında bir şey dönmüyor orda, diğer oyunları da hiç kontrol etmiyorlar demekki. Nerdeyse iyiki hastalanmışım diyeceğim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Helikopter kullanamayacak bir ben yokken ne bf2 si , gidin satranç oynayın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kaçtım ben eve geldim, bir türlü helikopteri bırakmayan xunn'u kınıyorum. Takım değiştirip base'i basınca da ağlıyor kendisi. Daha çok kınıyorum. Ayrıca jedi'da silah kullanıp ahaliye cinnet geçirten kimyasal arkadaşıda kınıyorum. Stormtrooper academy'mi bu arkadaşım aaa. Eee başka, Rune'da 20 kişiye 4 kişilik mapi açan arkadaşı kınıyorum.Spawn kill olduk. Dur bakiyim başka var mı. Yok herhalde, iyi eğlenceler diliyoruz sabahlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 vermekteyim kafalarına f16 ila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Abi oyunda F-16 yok -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kaşık da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 oynayacak oyun da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 C&C3 SEVEN yok... ama şansıma Kojiroh'u buldum :D aldı yanına bi arkını 2 vs 1 yaptık.. her zamanki gibi kazandım hihihi ama cc3 seven doğru dürüst adam olmayınca oynayamadık daha.. şu anda herkes rune'a sarmış durumda.. ben gidici gözüküyorum :) güzel akşamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tripte olduğumuz süre wowcu bi arkadaş guildiyle bütün karazhanın temizlediler.. ağzımız açık izledik.. aktı bişeyler artık bilmiorum :) curatorla falan dalga geçtiler resmen 2dk sürmedi inmesi.. epicler falan yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bf2 lag denilen şey bağlantı lagı değil grafikleri sonuna kadar açınca olan lag grafikleri kısınca düzeliyor gayet chemical dedi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 cthulhuya kalk ayağa pru selam söylüyo de dedim. söylemedi şerefsiz. dövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: C&C3 SEVEN yok. iyi ki gelmemişim o zaman. pis insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 An itibarıyla Zaugna uyuya kaldı. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hala rune mu oynuosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 jedi academy şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ohş hepinize 23 ytl girdi simdi di mi dsfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 jedida fena ezdim COK PIS SOKARIM SABERI aka EviL ahahahah nerf me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 guneste ezdi saber kapali insanlar arkasindan kovaliyor ben kesiyorum cok gulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 <-=69|YaRaDaNa|69=-> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bence güzeldi, quake 3 ve jedi academy ile başladık, bf2 ile devam ettik, gece 3-4 gibi ja sardı aniden herkezi, silahları da kapadılar, herkezi push ve griple uçurumlardan aşağı atınca force ıda kapadılar eheh. Yumurta oynadım ama beceremedim. Bu sefer bf2den anlıyan kumandan olacak squadları anlatıcak adam yoktu, sarmadı insanları oyun. Geçen sefer sabaha kadar bf2 oynamıştık ama bu sefer öyle olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 guns sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Güzeldi. Xunnla helikopter katliamlarımız karşı takımın gözlerini dolduracak cinstendi. (uçakların bize kamikaze yapması + kamikaze yapmaya çalısırken iki uçağın aynı anda teğet geçmesi xunnla yarılmamız) runede maulu milletin kafasına atmak keyifliydi, sina imbaydı evet. jedi knight force açıkken baya sardı, killerimin %90 ını push/pull sayesinde almıştım. Derken Arcane server açıp forceu zıplamayla kısıtladı. Üzdüler baya beni. Bide fazla uzattılar jedi knight ı baydım baya. Naturel selection denedik bi sürü makinada çalışmadı. Dota oynarken "lan bu adam deny kasıo" repliği yardı beni. Ha bide wepladan wishieler geldi 1 el düzgün dota atamadım adamlarla bi o eksik kaldı. Hmm Güzeldi. Ama sorarsanız ki 23 milyona değer miydi, içimde patladı derim. Hep bölük bölük oynandı oyunlar bi tam toplanamadık. Chem bizim sıradakiler senin ilk jedi serverında silah kullanmana baya kabardı yiyodun dayaa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar