eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Gençlerbirliği maçı sonrası kafaya silahı dayamış zor almışlar elinden santra da çıktı ortaya öööööööeeeeeehhh manyak harbi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi yıkımın kralını yaşadı adam ya yazık ama haketmedi açıkcası bana göre iyi bi takımıda vardı elinde yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adam harbi adammış ama. varmı böyle bişey dediler. doğrudur dedi adam direk. hiç inkar etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben yalanlar diyodum bi anda sessizlik oldu dedim hssktr doğru herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ümit ozat acaip şaşırdı ,bi süre böle normal baktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla ben antalya genclerbirligi macini izledim yemin ediyorum amator takim gibi atak yiyordu gb fakat futbolun adaleti yok 20 tane pozisyonu vardi antalyanin resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o Kadar çok konuşuyorduk ki. Her sene her geldiği takımın başında aynı bahane "Takımı geç aldım" falan filan ilk defa böyle bi takım çalıştırdı.Feneri avrupa şampiyonu Beşiktaşa dünya kupası Trabzona Kıtalararası kupa aldırırm diye geziyodu ortada.Takım düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 herşey tamam da soyunma odasında silah ne arıyor!!!!!!!!!!!!!!O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Aziz in işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ŞOV LAM BUNLAR ŞOV.adama osrmuşlar yok evet ediyodum filan yalan onlar.utanmadan hala şovmu yapıyo bu.duygu sömürüsüne bak lol.gitsin 3 büyükleri çalıştırsın sora intihar etsin. said: o Kadar çok konuşuyorduk ki. Her sene her geldiği takımın başında aynı bahane "Takımı geç aldım" falan filan ilk defa böyle bi takım çalıştırdı.Feneri avrupa şampiyonu Beşiktaşa dünya kupası Trabzona Kıtalararası kupa aldırırm diye geziyodu ortada.Takım düşürdü. takımı çıkardıda ama onu düşündünmü hiç.he sonuca bakarsak 2. ligdeydi yine 2 de adamın çalıştırdığı dönemlerde [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 21:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yılmaz Vural iyidir, süper teknik direktördür. Hakettiği değeri görememiştir, hiç bi zamanda göremeyecektir bu gidişle. Bu denyo medya oldugu sürece, insanlar Yılmaz Vuralı yanlış tanıyacak ve böyle sürüp gidecektir. Haberde başından sonuna kadar gerçeklik dışıdır. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 21:40 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İşi gücü şov yapmak zaten bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Arkadaşım haber doğru değil, ve yineliyorum.Yanlış tanıyorsunuz, yanlış tanıtılıyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Valla youtubeden izledim programı. Gayet de doğru geldi bana. Sonradan yalan falan demiş açıklama yapmış da oradaki konuşması hiç de bahsettiği gibi "espirili" falan değil gayet ciddi ciddi sölemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fistan kendisi söyledi doğruladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Devam etsin balık restoranlarında rus karılarıyla takılmaya.. Şovmen herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bugün fox tv deki spor haberinde yalanladı ama (öğlen gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 dün kabul etti canlı olarak santra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Başkasını bağlayıp söyletmişlerdir Fistan öyle demiyo çnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bugün de habertürkte yalan haber eğlendim ben aaametle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 doğrudur dün pek eğleniyormuş gibi bir sesi yoktu sonradan yalanlama ihtiyacı duymuştur silah ne arıyor orda falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Silahı geçtim Ahmet Çakar'ın da dediği gibi bu manyaklık, psikopatlıktır. Böyle bir tavra giren adamı kim bir daha işe alır, takımının başına getirir ki? Bunu yapan adam yarın öbür gün iyi oynamıyo diye futbolcusuna ateş etse, ya da takım başarısız diye kendini vursa nasıl bunun altından kalkar kulüp, hangi takım bunu göze alabilir? Ya da hiçbiri olmasa bile bu adamı başına getirdiğinde taraftar medya tepki vermez mi "Bula bula bu deliyi mi buldunuz" diye? Dolayısıyla böyle yalanlamak zorunda sonuçta iş hayatına devam edebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Tabii bir de tabancayla takımda gezmesi var o da ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar