Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 5 hunter herşey yapabilir... izleyip goruyoruz.. http://static.filefront.com/ffv6/video/fullpage.php?v=185473&autorun=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 10 Hunter çıktı bize WSG'de, sanırım en az 7'si BM'dı, al sana 17 vs 10 WSG :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Beastwithin'in arenada nerflenecegi, healthstone ve engineering itemlarının kaldırılacagı günü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 healthstone dan ne istionuz ya sanki size vermioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ama allahsız warlock kardeşim o şey critliyor benim bütün mana, eforumu sarfederek boşalttıgım hp poolunu dolduruyor. Hayır zaten sadece petiniz kesiyor beni siz pillar arkasında kite yaparken, gözüm segiriyor işte mutlu oldunuz mu? Lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ha pvp =) ben ilgilenmiom o konuyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Arena direk /roll 100 olsun ne gerek var savaşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Flare'e reg gelsin ben başka bir şey istemiyorum artık. Ha bir de druidlere shapeshift sınırı gelebilir. Mesela bir arenada 5 kere değişebilsinler en azından. Ya da bizim vanishimizi blindımızı AR'ımızı evas'ımızı sınırsız yapsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 roguesun ve bişeylerden yakınıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Rogueların prep'i nerflesinler asıl. Rogue teamlerde blind, evasion, vanish atıyorsunuz zır pırt.. Hala yakınıyorsanız bırakın abi. Ha rogue açtım, duyrulur. Back to the origin oldu. Mage'le de rogue2lada oynuyorum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bir rogue class'ının arena için isyan ettiğini de gördüm ya sonumuz hayrola! Aslında Clos sub talentine verilse tüm sorunlar yok olacak :P Velakin bu kez rogue ne kadar işlevli olur orası tartışılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Rogue arenada iyi hoş da benim isteklerim mantıklı (tamam cdlerin sınırsız olması saçma zaten dalga geçmek için yazdım) flarele ilgili sorunum şöyle, nagrand arenadayız, 2 rogueuz, ortada 1 hunter 1 paladin. Hunter sürekli flare atıyor, öyle ki uykum gleiyor /sleep yazıyorum. Bir süre sonra fırtına başlıyor hunter ve paladini alıp götürüyor... Druid de aynı şekilde shapeshift heal shapeshift heal oyunu uzatıyorlar boşuna. 15dk arenada kalmak ne demek ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 shaman arkadaşım 15 dakka rogue ile savaştı blind+stealth vanish üstüne bandajla sonunda bandajları bitti heralde yetmedi hp öldü ya roguelar mageler warlocklar felan laf ediyosa warriorlar oyunu bıraksın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sub talenti rogue'nin en işlevsel talentidir. randıman almak istiyorsan sub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ayrıca hunterpower diye bir seri vardı yav, şimdi aklıma geldi. 40 kişi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Arenada subtetly güzel ama şöyle acı bir gerçek var latency... Üstte de bahsettiğim gibi shadowstep yalan oluyor TRden oynuyorsanız eğer. Ben genelde 30/0/31 kullanıyorum. Hem seal fate var hem de isteğe göre hemo ya da ambush var. Gerçi raidler yüzünden combat sworda terfi ettim ama o da güzel arkada healer varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 O dediğin herkes için geçerli. warrior'ın(kardeşimin charı) charge'ı bile yavaşlıyor, tepkimeler aksak falan. Ama serverına bakar. Benim 1mb baglantıyla sporeggar'da latency'im 200+/320- gibi. Rahat yani ahım şahım bir olayı yok. Ha partner'a soruyorum ms kaç diye, 50 diyor. hmm nice falan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 eh be insaf 746mb nedir ya. Lost bile 380 mb iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 arena gay işi lan, partnerin falan var aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 3lu, 5li hem de, grup indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 9 yard dan sap atabiliyor rogueler ve halen flare atip üstünde bekliolar bidbidbibd diosunuz onuda geçtik cloak of shadows war bodoz trapin icinden "immune" olarak gecio , sorun yasiosan pvp de reroll dostum reroll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar