Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterpower


Zergling

Öne çıkan mesajlar

Rogue arenada iyi hoş da benim isteklerim mantıklı (tamam cdlerin sınırsız olması saçma zaten dalga geçmek için yazdım) flarele ilgili sorunum şöyle, nagrand arenadayız, 2 rogueuz, ortada 1 hunter 1 paladin. Hunter sürekli flare atıyor, öyle ki uykum gleiyor /sleep yazıyorum. Bir süre sonra fırtına başlıyor hunter ve paladini alıp götürüyor... Druid de aynı şekilde shapeshift heal shapeshift heal oyunu uzatıyorlar boşuna. 15dk arenada kalmak ne demek ya :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arenada subtetly güzel ama şöyle acı bir gerçek var latency... Üstte de bahsettiğim gibi shadowstep yalan oluyor TRden oynuyorsanız eğer. Ben genelde 30/0/31 kullanıyorum. Hem seal fate var hem de isteğe göre hemo ya da ambush var. Gerçi raidler yüzünden combat sworda terfi ettim ama o da güzel arkada healer varken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin herkes için geçerli. warrior'ın(kardeşimin charı) charge'ı bile yavaşlıyor, tepkimeler aksak falan. Ama serverına bakar. Benim 1mb baglantıyla sporeggar'da latency'im 200+/320- gibi. Rahat yani ahım şahım bir olayı yok. Ha partner'a soruyorum ms kaç diye, 50 diyor. hmm nice falan diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...