Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://secim2007.superonline.com/ Çok güzel yapmışlar arkadaşlar, çok sevdim. Superonline'ın bu hizmeti gerçekten güzel. Bir karıştırın derim, oyunuzu verin, arkadaşlarınıza dağıtın, daha çok belirgin olsun rakamlar. Hem sonuçlara bakarak bilgilenin, sandıktan sonra çıkacak sonucu tahmin edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 dtp'yi niye koymamışlar gerçekçi olmaz ki bu sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Dtp seçimlere girmedi. Milletvekillerini bağımsız olarak sokacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 biraz çalıntı kokuyor domainden haritaya ;) http://www.secim2007.gen.tr/ [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:24 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Superonline'ın sitesinde bir 100 kat daha fazla oy verilmiş heralde görünene göre :) Ayrıca haritaya göre nasıl çalıntı olabilir ki Türkiye haritası bu sonuçta Türkiye illeri farklı farklı olacak değil :) Tabi çalıntı olmadığını destekleyen diğer bir husus ise secim2007.gen.tr'nin haritasının javascript ile, superonline'ın flash ile yapılmış olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yok ben fikir olarak dedim..sonuçta 2002de de vardı bu teknoloji ama nedense şimdi yapılması falan acayip geldi.. e tabi ki süperonline'da daha fazla olur çünkü üyelik sistemi yok+fake oylar silinmiyor + süperonline daha fazla reklam yapıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ığdır mığdır gibi yerler de oy veren azdır veya yoktur.. oralara ldp ödp gibi uç partilerin oyunu atabilirsiniz eğlnece için.. şimdi kızan olacaktır "ama niye bööle yapıyooosuun" diye.. iyi de güzelim, canım benim ben yapmasam, sen yapmasan illa ki yapan bir ilhami, bi suat, bi suna, bi sonay, bi akın olacak! demek istediğim üyelikli müyelikli kimlik nomerolu falan gibi hayvani bi koruma sistemi olmadığı süre bu abuse edilecek.. diyelim ki gaz elemanları olan partiler var.. diyelim ki adı mhp.. örnek veriyorum canım.. işte bunların elemanları çatır çatır mükerrer oy kullanıyor.. ee noolacak şimdi hadi diyelim ki ilhami, suat, suna, sonay, akın falan hepsi mükerrer oy kullanmama konusunda and içti, yemin etti kanları üzerine.. kuran'a el bastı hatta gitti bi de kül bastı! öyle garip bi halet-i ruhiye içerisindeler! Gerisini sen düşün. bunlar mükerrer oy vermiyorlar, geyiğine oy atmıyorlar.. über menschler hepsi! İyi de Türkiye'de internete ulaşabilen kesimin oranı göz önüne alındığında, kalanların söz hakkının olmamış olması sonuçların geçersiz olması anlamına gelmez mi kuzucuklarım, kaburga dolmalarım, 1,5 porsiyon adanalarım.. her neyse işte.. güzel grafiklerle pıtır pıtır türkiye haritası üzerinde kör zır (cursor) gezdirme oyunu bu da.. çok eğlenceli.. ığdır'da LDP'ye oy veren tek kişi (hatta ığdır da oy veren tek kişi) benim.. dün verdiydim hala duruyor... ayrıca denilmiş ki; sandıktan sonra çıkacak sonucu tahmin edin... tahmin etseniz bile bashis yatırabileceğiniz bir yer yok. kendi kendinize tahmin ediyorsunuz bir nevi.. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:23 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 örnek:100 mhplinin olduğu bi yerde bu linki yayınlasan tüm dengeler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 van'da nasıl mhp birinci olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 konyada da chp birinci güzel şeyler bunlar :)a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Oha ya Tokatda mhp önde gidiyor o kadar Alevi var ulan ne ayak :S seçimlerde öyle olmaz umuyorum. Doğuda mhp götürcek gibi geliyor bana :S [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:59 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:01 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ahahah birileri Chp'nin oyları ve yüzdelerini görünce yediremedi heralde kendine : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 gercegi yansitmasi imkansiz AKP ye oy verenelrin buyuk bir kismi bilgisayar TV internet gunah diye kullanmiyinca oylari surunuyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Iğdır -> LDP -> %100 (1) eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 evet küçük şehirlerdekilerin pek ölçüsü olamaz ama Ankara ve İstanbulda baya oy kullanılmış ve CHP uzak ara önde şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bence biraz da kofti. "kararsızım" diye oy verdim, "0 kararsız oy" diyor hala. biz neyiz bre dingil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 anket direk kolpa KONYA Anketör Sayısı:1132 CHP : 545 (%48.1) AKP : 308 (%27.2) lol yaw çocuk inanmaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 akepeye verdim oyumu :) yazık çok geride :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kayseri %33 chp lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bazı arkadaşlarımız hala Akp'nin yüksek oy alacağı konusunda ümit mi besliyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ahahaa A.kp'liler dadandı siteye, ne yaptılarsa 10 saat bile geçmeden Akp %36 Chp %30 olmuş, ahahahah mallığa bak yahu... : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Bazı arkadaşlarımız hala Akp'nin yüksek oy alacağı konusunda ümit mi besliyorlar acaba? ümit beslemiyorum da... öyle olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 okuma yazmanda mı uok hiç mi anket görmüyor duymuyorsun. chp nin maşalığını yapan gazetelerin anketlerinde bile AKP 1. parti çıkıyor. hayalpereset türk çocukları sizi gidiler. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:47 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ya işte böyle. AKP'ye oy vermiyosunuz, insan diilsiniz. Çocuklar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 2 üniversite birden okuyorum ekonomi üzerine bir çok sertifikam var. Bana boş derken önce aynaya bakman lazım. Ben sizin saygısız tavırlarınızı yargıladım. ne kadar haklı oldugumuda ortaya koydunuz. Yazılarım boyunca AKP 'yi savunan yada CHP 'yi yeren hiç bir yazı yazmamış olmama ragmen sizin direk hakarete varan saldırılarınız sizin aldıgınız terbiyeyi ve eğitim durumunuzu ortaya koyuyor. Seviyeli bir tartışma için dengim değilsiniz o yüzden daha fazla yazmayacam buraya. ufak bir diptnot daha Habertürk'ün kendi yaptırdıgı ankette de AKP 1. parti çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar