Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Clone Wars (2008) - CN

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

Ben o mesajı yazdığımda hala Iridonia'lı yazıyordu orada :) kontrol edip yazmıştım merak etme :)

Ölmüş adamı update etti demek Lucas.

Hatta aslında bildiğim kadarıyla Darth Maul sadece kırmızı doğuyor, dövmeleri sonradan Palpatine yapıyor ona. O kabiledekiler gibi dövmeli değil aslında, ha onlara da gelip biri yaptıysa bilemem.

ve hatta
öncesi

esnası

sonrası

Sosyal ağlarda paylaş

bir şeyi de tadında bıraksalar, bir sürü çizgi romanda ve şimdi de clone wars dizisinde hortlatıp hortlatıp duruyorlar herifi.
geçmişte aynı akibetten boba fett de yararlandı tabi, lucas bu adamı taun taun un karnına da sokar, sarlacc ın bi tarafından da çıkarır. ne diyim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka bu expanded universe çarpıtmaları kabak tadı veriyor,

alın size alternatif senaryo:

anakin annesini kum adamlarından kurtarmaya gittiği zaman, annesi son nefesinde ona babasının jabba the hutt olduğunu söyler. bu utancı kimseyle paylaşamadığından onun babası olmadı, bir anda peydahlandı onu taşıdım büyüttüm diye bir palavra ortaya sürüp, bir de mistik bir hava yaratmıştır.

kaderin cilvesi, neyseki anakin anne tarafına çekmiştir. sonra kum adamlarını annesini öldürdükleri için değil, babasının jabba the hutt olduğunu öğrenince girdiği utanç, öfke ve düş kırıklığı yüzünden kesmiştir. evet..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son iki bölümdür aksiyon vs. eksik olmuyor ama hakikaten aldılar götürdüler konuyu bambaşka yerlere.

bir de..

qui gon jinn hayalet formunda gelip obi wan ile muhabbete başladı. yanlış hatırlamıyorsam bunu episode 3 ün sonunda yoda bildiriyordu obi wan a bak qui gon böyle böyle bir yöntem bulmuş diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

oha müm gayet efsaneydi yani şu ikisini göz önüne alırsak önceki sezonlar filler felan kalıyor yanında, tabi mevzu daha bitmedi sonunu görmek lazım

aksiyon olarak efsane, bir animasyon olarak da cok guzel de, lore ile tamamen alakasiz yahu. adamlar bariz cikacak oyun icin raid boss tanitiyorlar.

Luxor said:

bir de..

qui gon jinn hayalet formunda gelip obi wan ile muhabbete başladı. yanlış hatırlamıyorsam bunu episode 3 ün sonunda yoda bildiriyordu obi wan a bak qui gon böyle böyle bir yöntem bulmuş diye.

obi wan onun bir ruya oldgunu dusundu galiba. ama yine de abuk oldu, evet.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...