horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 biraz önce izledim. çok etkilendim. tavsiye ederim. children of men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sanat ve görüntü yönetmenliği kusursuz diyebileceğimiz kadar iyi olmasına karşın bir çok eleştiri aldı bu film. Film aslında anlattığıyla da,tarzı ile de bana kalırsa bir dönüm noktası olabilecek durumda.Ağır anlatım tarzı arka planda olan herşeyi,tüm olayları izleyiciye bırakıyor hayal etsin diye. Dünya sineması daha hazır değildi bu filme o yüzden bu kadar eleştiri aldı bana kalırsa.Ben çok etkilendim,herkese tavsiye ederim ama şunu da söylemek isterim herkese göre bir film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 çok analitik düşünmedim, beklentisiz, insan gibi oturdum izledim. etkilendim. ne olursa olsun, insana, düşünmesi gereken şeyleri düşündüren bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 işte o yüzden olumsuz eleştiri aldı, günümüzde bu tarz bir çok film ağır olduğu için yerden yere vuruluyorken Spider-Man 3 gibi filmlerde "b4b th3 k1ng" yorumları alıyor.Yani ciddi ciddi bazı büyük sinema eleştirmenleri dışında genel olarak durum bu düzeylere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 muhteşem bi filmdi..clive owen bir kez daha döktürüyo bu filmde..bu arada kitabı da iyidir isteyen alıp okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben de etkilendim ama sonunu biraz saçma buldum.. oldu bittiye getirmişler biraz bence ama film genel olarak iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oo clive owen mı var hobaa :P konu ne yaw?? *iiimeedeebeeye bakar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Az önce izledim , diyecek bişeyim yok . Böyle bir çekim kalitesi olamaz , olmamalı , sağlığa zarar . İlk çıktığında izlemediğime pişman oldum açıkçası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 of inanılmaz bir film bu, baya beğenmiştim 2 kez art arda izlediğim nadir filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben bu filmi 2kere izledim sinemada asfdsf. birinde ilk gittim.2-3 gün sonra hoca bi ödev verdi. son umut filmindeki dünyanın ekonomik yapısını inceleyip essay yazın diye.hayda dedim.arkadaşlar gidiyodu gençturkcellin bedava davasına bende girdim izledim bida :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Senarist şüphesiz George Orwell'in "1984"undan ve Margaret Atwood'un "The Handmaid's Tale"ından esinlenmiştir. Bu filmi sevdiyseniz bu iki klasiği mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 birincisi zaten bu normalde kitap olarak var filmi sonradan çekildi.. 2.si george orwell'den esinlenmiş dediğin şey bir sürü kitapta var..george orwell'den önce de vardı..hatta milattan önceki kitaplarda da var ilk olarak..utopia gibi gözüken bir toplum sisteminin aslında distopia olması bütün bunların ana konusu. ama george orwell'in 1984'ü çok iyidir herkesin okuması lazım. ayrıca v for vendetta tamamen 1984'e gönderme..kitaptaki image ve smybolların neredeyse hepsi v'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Görüntü olarak muhteşem, en basit silahlı sahne bile savaş filmi kalitesinde ama hikaye ve karakterler sönük. Oyuncular bile kurtaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 1984 değilde, daha çok half-life 2'nin atmosferi vardı filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sağ taraftaki direksiyon ve oyuncuların aksanıyla İngiltere dışında bir atmosfer biraz zor :P Half-Life 2 böyle daha bi doğu bloğu atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok yok gerçekten half-life 2'yi acaip anımsattı bana nedense bidaha dikkatli izlerseniz anlarsınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Xaenin said: Az önce izledim , diyecek bişeyim yok . Böyle bir çekim kalitesi olamaz , olmamalı , sağlığa zarar . İlk çıktığında izlemediğime pişman oldum açıkçası . duygularıma tercüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 zamanında yazmışım tekrar diyorum,bu film erken çıkmış bir başyapıttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bence çok abartılıyor. Sinematografi tek değerlendirme kulvarı olsa 9-10 görürdü ama öyle değil. Bütün vasıflarına rağmen 8'de kalması da bunun göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ilginç bir filmmiş, çekimler çok hoş. umutsuzluğu renkler filan güzel yansıtmış. esasında etkileyici başladı ama konuyu pek işleyemediğini düşünüyorum. kurulum güzel, atmosfer şahane ama hikaye bağlanmamış duruyor. human project olayını da tam anlatmadılar, tam tatmin olamadım finalde. azıcık da olsa daha somut bir son bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 geçen izledim baya beğendim. clive owen'ı çok severim zaten bmw reklamlarından beri bence scriptte olan ama filme geçirilmeyen çok şey var resmen directors cut ver bana diye ağlıyor. -clive owen'ın kulak olayı ( ve para ihtiyacı) -o trene fln saldıran o feral adamların olayı -human project -kee nerden geldi işi gücü nedir. filmin müzikleri inanılmaz güzel seçilmiş.(king crimson-ruby tuesday,tam havayı vermiş bence) çekimler renkler vb girmiyorum bile. 10/10 ayrıca,Michael Caine(jasper)ın kaçamak yerini benim dışımda beğenen,hatta buram buram isteyen oldumu? ormanın içinde süper mekan yapmış adam,çok özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 micheal caine demişken olasılıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sovereign said: ben de etkilendim ama sonunu biraz saçma buldum.. oldu bittiye getirmişler biraz bence ama film genel olarak iyiydi yani ben de sonunda aslında bir olumsuz durum bekledim, bam diye bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 en güzeli o kaosun olduğu yerde ırkların ve dinlerin protestoları idi. half life 2 dedim film içinde. nedense ortamlar onu andırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hayatimda gordugum en iyi cekimler su filmdeydi be. hele su araba ile giderken ufak bir aksiyon oluyor ya artik bilmiyorum tek seferde mi almislar ama o kamera acilari, catisma, motorsiklet aksiyonu vs.. olan yer direk adami kendinden geciriyor. handy-cam gibi ufak hilelere de girmemisler. su herif saving private ryan gibi bir film cekse sinema salonunda kendimizi yere atardik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar