sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 spo ari reis üzülme sen, yenge u betray us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iyi başladı. iyi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://community2.metalreview.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/8/5353.awww-yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 :( beyler ari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ari ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 drama + fısfıs > turtle. harikaydı. bu arada turtle hayvani kilo vermiş, yoksa o kadar uzun süre oldu ki zaten böle olmuştu bile ama ben mi unuttum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 turtle insana benzemiş ya. baya vermiş gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mokoko said: adamınbiri said: sloan ile neden ayrıldıklarını ben mi hatırlamıyorum yoksa kimse mi bilmiyo henüz? soyluyolardı bu bolum cok net olmasada. sloan'ın babası en son gecen sezon evlilik sozleşmesi imzalayın demişti. bu bolumde de surekli E sozleşmeyi imzalamak istemediği için ayrıldıklarıyla ilgili şeyler geçti. muhtemelen sozleşmeden baslayan muabbet buyudu etti şeklinde bağlicaklar. ama bence onlar 2 3 bolume barışırlar. hatta sezon onların dugunuyle flaan bile bitebilir. Abi pre-nup üstüne Eric Scott ile birleşip adamın şirketini elinden alıyorlar o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 tbbt'nin nördü bile fakır oldu başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nerd dediğin eleman kaley cuocoyu götürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nerd olunmaz nerd doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çoğğğk kötü başladı lan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haha drama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bu bölüm pek iyi değildi sanki çoğu sahnede dramanın yanındaki kisiyi(ismini unuttum) görmek baydı bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ari yine formunda =) Drama da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 öfff bunaldım ne kadar boktan bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bence bütün olayı filme sakladılar. kalan 6 bölümde ortalama bu şekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ari rage acti, gg no rmk. goodnight sweet prince. http://img.foodnetwork.com/FOOD/2008/08/19/bio-bobby-flay_al.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yine ortalama bir bölümdü. ama müzikler 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bence baya iyi bitti bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ari reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 la gençler izlemionuz mu laaaaan 2 bölüm kaldı oturup ağlıcam resmen. o gazeteci hatun nası bişeydir ya allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 törtılın tepkisi turtle bile milyonler oldu lan.. helal çocuğa, ama haberi alınca verdiği tepki çok faketi.. insan kafayı yer lan hayatı boyunca fakir fukara geçindikten sonra, bütün avion hisselerini ÇOOOK kötü bi zamanda sattıktan sonra üstelik canından çok sevdiği vince'e bile 15 milyon dolar gibi bi para kaybettirdikten sonra aslında bütün o parayı kaybetmediklerini ve kendisinin bile bir milyoner olduğunu öğrenince kontrolü kaybeder insan. en azından ben kaybederdim xD gider sarhoş olur sabahlara kadar eğlenirdim alskdjfaşdsf o ne lan tenk yu dedi.. de git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 eheh diye mutlu olmusken, turtlein bile isleri sonunda duzgue giderken, sloandan gelen darbeyle yikildim lan. nolcak bu E'nin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar