aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 MANBEARPIG!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 *iptal* ulan heheh nerden geldi aklınıza d: [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 photoshop. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ne photoshop'u yaf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 photoshop deildirde 2 tonda deildir.480 de deildir xD 1 tondur.ama kolpadır.fake yani.sahte yani.neyk?photoshop.yani montaj.kısaca bu gerçektir.ben kimim? chuck norris =( (şaka maka bu domuzu döver chuck birader) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yalan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: ne photoshop'u yaf ;) Tam olarak şunu istemiş sanırım. Ben büyütmek yerine küçülttüm daha eğlenceli oldu d: gölge üzerinde de çalışmak lazım daha ama finalleri de unutmamak lazım d: orjinal: [spo] [/spo] fotoşap [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hayvan 2 boyutlu belki? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bide yanlarına boyutlarını anlamamızı sağlıycak bişi yokki haal büyük gözükmesinler. relative şeyler bunlar büyüklük kücüklük falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 çocuk cücedir belki di mi gökçen? edit: bu söz benim resimlerimemiydi yoksa d: banaysa ben sadece fotoşapın ne kadar mucizevi bir alet olduğunu göstermek için yaptım hehe [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: dasaaa üye [şikayet et] § 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:36 [ özel msj ] bunlar nadir değil zaten bolca var.. bizim arka bahçede var mesela 9dokuz adet.. arada avlayıp yiyoruz biz mangal partisinde! haram helal ver allahım aç kulların yer allahım diye dua ettim geçenler.. sabahleyin markete gidiyorum işte.. son paramla bişiler alıcam.. neyse önüme ak sakallı bi dede çıktı.. dedi sana 5ytl karşılığı bu üç domuz kuyruklarını vereyim.. baktım.. güzel kuyruklar.. pırıl pırıl diri bööle.. dedim al ak sakallı amca.. işte bu amca tozlar içerisinde kayboldu.. ben amcanın tozlar arasında kaybolurken dediklerini yapmak için arka bahçeye gidiverdim.. dediği gibi gömdüm kuyurukları toprağa.. gece açız hepimiz ya.. su içip yatıp uyuduk. siz açlığın ne olduğunu bilmezsiniz ama emrah bilir.. dimi emrah? -nevet abi.. neyse işte sabah bi kalktım toprak altında dev domuzlar çıkıyor biz de bunları yakaladık yiyoruz.. bir de bunların evlerini üfleyip püfleyip deviren dev bi kurt var.. ama onun hikayesini sonra anlatırım aslında nerede varmış bunlardan bol bol.. merak ettim. bol bol varsa vurulmasının haber değeri neden var? ben keklik vursam benim de haberimi yaparlar mı gibi sorularım da var elbette soruların gayet güzel bide feyk be bu resmen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 senın resmineydi ama kıvrak zekanla sanki ilk fotorafa sölediğime inandırdın herkezi tebrikler. tabı sölediğim ilk fotoraf içinde gecerli cocuk ufak olabilir. cüce olamaz, ufak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: cüce olamaz, ufak olabilir. *sina iptal, sina yerlerde* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ardeth, aklıma takıldı bi de, hayvanın yerde yattığı yerde çukur olabilir ve gölge çukura düşmüş olabilir. aksi halde bir duvar olsaydı gölgesi duvara tırmanıyor olabilirdi. arka planı da incelemek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 abi ne yaptın ya öle gölge olurmu allaha sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ya uğraşamadım be ne var edit: al mutlu musun d: belki çocuğun babası profesyonel fotoşapçı alla alla? [spo] [/spo] buda olmamış sanki... amaan neyse d: [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:37 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 domuz kendini aşmış, maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Köylülerin GazabıÇanakkale'de dev domuz öldürüldü. Çanakkale Ahmetçe köylüleri bu kış dönemi boyuca ekinlerini yiyen domuz sürüsünü defetmek için ormanda avlanmaya çıktı. Gece gelen ve bütün tarlaları talan edip köylüleri zarara uğratan domuzlara karşı tutulan nöbetler ve kapanlar da işe yaramayınca köylüler çareyi silaha sarılmakta buldu. Ormanın derinliklerine inen köylüler, dev domuz ile karşılaştıklarında tarlalarını yağmalayanın domuz sürüsü değil sadece tek bir domuz olduğunu şaşkınlık içinde gördü. Açılan ateş sonucu ölü olarak ele geçirilen domuzla fotoğraf çektiren köylüler ilerleyen günlerde dünyanın en büyük bumbar dolmasınında aralarında bulunduğu bir çok sakatat ve et dalında ki rekorunda kendileri tarafından kırılacağını mutlulukla belirttiler. Köyün muhtarı Müfit Salih Gıdıklı hayvanın içinin boşaltıldıktan sonra sergilenmek amacı ile doldurlacağını belirtti ve bu domuzun turist çekmesini umduklarını sözlerin ekledi. Ayrıca ormanın derinliklerinde aylak aylak gezerken köylüler tarafından bulunan Hansel ve Gretel isimli iki Alman kardeşin ailesine ulaştırılması için gerekli diplomatik girişimlerin başlatıldığını da belirtti. Çocukların aileleri piknik yaparken ormanın içine girip kaybolmuş olabilecekleri sanılıyor. das_aAa haber ajansı, samsun bitlis yolu 18.km'den yalan haberler bildiriyor [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hmm, yahoo news'le birsin yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ormanda kaybolan kardeşler hansel ve gratel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bence kolpa..malum bi devasa insan iskeleti vardı geçen sene mi ondna önceki sene mi ne..genbe yahoo'da çıkmıştı ilk sonra cnnde falan..ardından ps yarışmasında çizilmiş bişey olduğu ortaya çıkmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 çocuk 5 yaşından beri babasıyla avlanıyomuş şimdide 11 yaşında babasının 50 kalibreliğiyle domuzu görmüş vurmuş bikere sora peşinden gidip işini bitirmiş habere göre tabi yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ahahahaha oha lan o çocuk şaçmayı görse nasaya gidecek uzaylılar kafama sıçtı diye allahım ya neye iş bitriyo 11 yaşındaki çocuk off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 anaa druid o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Keske bunlar gercek olsa. Hatta her hayvanin devasalari olsa, enterasan bir dunyada yasasak. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar