Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devasa Yabandomuzu

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

photoshop deildirde 2 tonda deildir.480 de deildir xD 1 tondur.ama kolpadır.fake yani.sahte yani.neyk?photoshop.yani montaj.kısaca bu gerçektir.ben kimim?

chuck norris =( (şaka maka bu domuzu döver chuck birader)

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ne photoshop'u yaf ;)

Tam olarak şunu istemiş sanırım. Ben büyütmek yerine küçülttüm daha eğlenceli oldu d: gölge üzerinde de çalışmak lazım daha ama finalleri de unutmamak lazım d:

orjinal:
[spo] [/spo]

fotoşap
[spo] [/spo]

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa
üye [şikayet et]
§ 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:36 [ özel msj ]

bunlar nadir değil zaten bolca var..

bizim arka bahçede var mesela 9dokuz adet..
arada avlayıp yiyoruz biz mangal partisinde! haram helal ver allahım aç kulların yer allahım diye dua ettim geçenler.. sabahleyin markete gidiyorum işte.. son paramla bişiler alıcam.. neyse önüme ak sakallı bi dede çıktı.. dedi sana 5ytl karşılığı bu üç domuz kuyruklarını vereyim.. baktım.. güzel kuyruklar.. pırıl pırıl diri bööle.. dedim al ak sakallı amca.. işte bu amca tozlar içerisinde kayboldu..
ben amcanın tozlar arasında kaybolurken dediklerini yapmak için arka bahçeye gidiverdim.. dediği gibi gömdüm kuyurukları toprağa.. gece açız hepimiz ya.. su içip yatıp uyuduk. siz açlığın ne olduğunu bilmezsiniz ama emrah bilir.. dimi emrah?
-nevet abi..
neyse işte sabah bi kalktım toprak altında dev domuzlar çıkıyor biz de bunları yakaladık yiyoruz..

bir de bunların evlerini üfleyip püfleyip deviren dev bi kurt var.. ama onun hikayesini sonra anlatırım

aslında nerede varmış bunlardan bol bol.. merak ettim. bol bol varsa vurulmasının haber değeri neden var? ben keklik vursam benim de haberimi yaparlar mı gibi sorularım da var elbette
soruların gayet güzel bide feyk be bu resmen yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Köylülerin Gazabı

Çanakkale'de dev domuz öldürüldü.

Çanakkale Ahmetçe köylüleri bu kış dönemi boyuca ekinlerini yiyen domuz sürüsünü defetmek için ormanda avlanmaya çıktı. Gece gelen ve bütün tarlaları talan edip köylüleri zarara uğratan domuzlara karşı tutulan nöbetler ve kapanlar da işe yaramayınca köylüler çareyi silaha sarılmakta buldu. Ormanın derinliklerine inen köylüler, dev domuz ile karşılaştıklarında tarlalarını yağmalayanın domuz sürüsü değil sadece tek bir domuz olduğunu şaşkınlık içinde gördü. Açılan ateş sonucu ölü olarak ele geçirilen domuzla fotoğraf çektiren köylüler ilerleyen günlerde dünyanın en büyük bumbar dolmasınında aralarında bulunduğu bir çok sakatat ve et dalında ki rekorunda kendileri tarafından kırılacağını mutlulukla belirttiler. Köyün muhtarı Müfit Salih Gıdıklı hayvanın içinin boşaltıldıktan sonra sergilenmek amacı ile doldurlacağını belirtti ve bu domuzun turist çekmesini umduklarını sözlerin ekledi. Ayrıca ormanın derinliklerinde aylak aylak gezerken köylüler tarafından bulunan Hansel ve Gretel isimli iki Alman kardeşin ailesine ulaştırılması için gerekli diplomatik girişimlerin başlatıldığını da belirtti. Çocukların aileleri piknik yaparken ormanın içine girip kaybolmuş olabilecekleri sanılıyor.

das_aAa haber ajansı, samsun bitlis yolu 18.km'den yalan haberler bildiriyor

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...