Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Kısa kesicem. Bir saate kadar yola çıkıyorum Ankara'dan. Yarından itibaren 2 hafta kadar İstanbul'dayım, sonra da oldukça uzun bir süreliğine dönmemek üzere Maraş'a, güzide üniversiteme, geri gidiyorum. Şimdi bazılarının finalleri var, başkalarının başka işleri var, ben hep boşum -.-' Tarih olarak da, 9 Haziran diyorum. Sınavları iyi geçenler için kutlama, kötü geçenler için de (Suckers!) teselli olur bir nevî. Tabii bir de şu var; ben bu konuyu açıp kaçıcam, 4-5 günde bir bakabilicem. Yani aranızda karar vermeniz gerekecek, o yüzden size bi güzellik olması bâbında ayın 9'undan başlattım tartışmayı. Evet, bu kadar, tartışın. P.S : Dinan, seni istiyorum. ... Yani gelmeni istiyorum. ... Yani buluşmaya gelmeni istiyorum. Anladın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Gençlik, organizasyonun bir kısmını üstlenmiş bir insan olarak, 9 haziran taksim diyorum, öğleden sonra buluşalım diyorum. Üstüne sabahlamaya kadar gider o fasıl diyorum. Buyrunuz. Count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Sign me up. LAN Party lütfen. Maraşlım uçmak istiyormuş BF2'de. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 18:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende gelebilirim gibi sanki ama henüz kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 çarşamba dedik 9 haziran nerden çıktı..benim sınavım var..allah belanızı diyorum..bu hafta da mini buluşma yapalım o zaman diyorum bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 LAN parti yalan , taksim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Evet ardayla konuştuk, takılalım. Ben sonra hesaplaşırım arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Valla gelmek isterdim bende bursadayım 11-14 arası sunumlarım olacak üniversitede 15 gibi anca olurum istanbulda ... G3NK-Peryton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valla her türlü olanağı değerlendirmeye çalışıcam. öss'den önce güzel olur dicem de üniversiteye girip bırakmak alışkanlık oldu dsfd heyecan yok zaten, fakaaat inşallah. 42343 tane kişi var hepsini orda istiyorum! yazmiyim şimdi anladınız siz =) Of bi gelsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 belki gelirim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gelsenee gelirken şarap da getir bizleree sina der ki projeee başlarım okuluna gel işteeee. dinan"şair bolluğu"eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 finallerim var. (hayır izmir'den atlıyorum bi de, oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben gelirim de, 9 Haziran'a kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 16 haziran gibi yapabiliyorsan emre gelirim.anca finaller bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 9'u o zaman =) LAN Party falan yalan olur, içelim muhabbet edelim işte güzel güzel. İlla ki LAN Party isteyenleri şöyle alalım; http://forum.paticik.com/konu.php?id=182022 Malik, ben 15-16 gibi Maraş'a dönmüş olacağım o yüzden o da yalan olur, kusura bakma =/ Şimdi, yer neresi olacak? Ben diyorum ki Taksim. Hem güzel, hem kolay ulaşılabilir, hem de Sabancı tayfası için bol bol tra var. *har har har* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tra ne lan ? Bizde yok öyle tra falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ehah maraşta görüşürüz biz bi dahaki dönem ,iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 9 haziran gelirim, pekde güzel gelirim @malik: 16 haziran öss sınavı var, girmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 size öss bitmeden buluşma yasak zati olm ,alla alla. bitirin parti var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bütün sene kafamı kaldırmadan öss kastım, bu tatil hakkım! [spo]ehuhahua [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ben bile gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 istanbulda olsam kaçırmazdım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şaapıyoz mu yarın emre bey arda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ne yapıyor muyuz Kutulu? Yarın planlanan birşey yok, 1'inde LAN Party var, 9'unda da bu buluşma işte. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Sinan, DotA yapmayacağız abi, yanlış anlama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar