Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havai Fişek

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Nefret ediyorum. Gene atıyorlar. Afedersiniz bok var da atıyorlar. Feneryolundayım. Fener şampiyon oldu ya, her allahın günü havai fişek atıcaklar.
Tamam bir yere kadar anlıyorum.
Ama suyu çıktı. Bamm bamm bamm gecenin 12sinde şurada ağzımın tadı ile steyr aug çiziyorum. Ne kafa bırakıyorlar ne bir şey.
Anlamıyorum.
Tamam bir noktaya kadar eylenceli. İzliyebilirsen tabi. Gözükmez zaten genelde sadece sesi gelir.
Anlamıyorum.
Kim veriyor bu fişek atma iznini bu adamlara?
Ben vermedim, nerede demokrasi?
Anlamıyorum
Çevreyi kirletmicez, yakıt tüketimini azaltıcaz, doğal kaynaklar bitti diye insanlar afedersiniz bi tarafını yırtıyor. Sonra adamın geliyor kilolarca potasyum nitratı ve kimyasalı gökyüzüne ateşleyip yollayıp hebee diye izliyor.
Anlıyorum
"Paramız bol bakın bakın oooh sizi nasıl kazıklıyorum malsınız olum siz hohoho" diyorlar. Anlıyorum.
Anlıyorum
Maymuna yağ verince bi tarafına sürermiş ya. Bazı insanlara da para verince ne yapıcaklarını şaşırıyorlar. Bi tarafıma mı sürsem? Yoksa, yoksa üzerinde mi yatsam? Buldum, en pahalısından araba aliyim! Ama dur, bu yeterince israf değil. Sonuçta araba alınca param emek harcıyan insanlara gidiyor ve arabalar geri dönüştürülebiliyor.
BULDUM, kilolarca patlayıcı ve potasyum nitrat alıcam, dünyada miktarları zaten azalıyor, paramı sırf dünyadak hammadde çıkaranlara harcamış ve mümkün olduğunca az insana yarar sağlamış olurum! Bunları borulara tıkıp yakıp gökyüzüne atayım ki çevreyi de iyice kirletiyim ve kilometrelerce uzaktaki insanlara ne kadar zengin olduğumu onları uyandırarak göstereyim! NE KADAR AKILLIYIM.

Sırf bu yüzden fenerbahçe şampiyon olmasın.
Bak ya hala korna çalıyorlar
HALA ÇALIYORLAR
DAAT DAAT
HAY FENERYOLUNUN DA
KORNA ÇALANIN DA
O KORNAYI SANA VERENİN DE
ULAAAN
*çizdiği steyr aug aniden gerçeğe dönüşür*
*tatatata*
Sosyal ağlarda paylaş

odamdaki anakart ve ekran kartı kutularını aşağıya fırlattım,evin altından geçen başka kalabalık olur diye balkonda pusu kurdum bu sefer eski php kitaplarımı atmaya başlayacağım.

Yeter ulan 3 haftadır afedersiniz beyin ..cıklaması yaşıyorum her maç sonrası.Fenerli olsun,GS'li,BJK'li fark etmez her sene sene deli olacağım ya.

Keşke cadde kenarında vs. olsaydı ev site içinden kutlayan adamda geçmiyor ki sinirimi çıkartayıp,hala korna çalıyorlar.

Deli veya katil olacağım bu gidişle...
Sosyal ağlarda paylaş

seviniriz elbette! Şampiyonlar ligi kupası alsak da seviniriz, şampiyon olsak da seviniriz

işin saçma tarafı Türk'ün sevinmeyi bilmemesi.. Ölle kaskatı, hareketsiz.. ne biliim bok kıvamında bi kütle! Çökmüş kalmış oturduğu yere..

Hani deseniz, "yaşlısı var, rahatsız olur, hastası o trafik sıkışıklığında gidemez belki" amenna.. ama böyle bir şey için.. bi gidin yahu diyorum sadece..

Bütün ülkelerin festivalleri falan olur.. adamlar ya karnavallar yaparlar Rio'daki, Venedik'teki gibi veya birbirlerini domates portakal gibi türlü zerzevat yağmuruna tutarlar.. Havai fişek yağmuruna tutan, kava edenlerler bile var lakin çok uç örnekler..

Gelgelelim Türkiye'de böyle bi anlayış yok! Olmadı! ve olmazda! e çünkü halk eğlenmeyi de eğleneni de sevmiyor ki.. Bizde festival karnaval yerine maç coşkusu var. Kostümlerimiz yerine formalarımız var.. Öyle düzenli bir bando sayılmaz belki ama davullarımız var.. ve evet havai fişeklerimiz, duman bombalarımız, meşalelerimiz, maytaplarımız var!

Bugün hangi takımın maçına giderseniz gidin, maç öncesi stad çevresi bayram yeri gibidir. Herkes bir örnek giyinmiştir, hep beraber marşlar yükselir ağızlardan, köftecisinden atkı satanına seyyar satıcılar köşe başlarında yerlerini almıştır. İnanılmaz bir coşku yaşanır maç günleri..

Ben de oralarda oturuyorum... şikayet edenler için diyebileceğim tek bir şey yok. Dediklerim içlerinde bulundukları çıkmazı açamayacak ki! Çökün kalın öyle e mi? Harektsiz, yığılmış bir kütle olarak kalmaya devam edin.. Biz olayın tadını çıkartıcaz ne de olsa, sizle veya siz olmadan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...