Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 FOrumlarda her geçen gün kavgalar anlayışsız tavırlar ve bunun yanı sıra aşağılayıcı sözler sarfedenlerin sayısı iyice artmaya başladı gerçekten bazı şeyler paylaşılıyor ise yalan olsa bile insan olan düzgünce cevap verir ve zamanı gelince bu kadar iyi cevaplar karşısında yalan söyleyen hatasını anlar ama gel gelelim gitgide mahalle kavgalarını aratmıyıcak ağız dalaşına dönmeye başladı açıkcası beni soğutuyor kişisel kanaatim bu...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 "Forum Savaslari" hayal edin, boyle millet savasiyo falan, Sam ortada minigunla tariyo milleti, arcane fireball atiyo ortaliga :P bu topigi okurken arka fonda bunu dinleyin :D edit: bu kadar edit yapip rezil olunur, o ayri konu [hline]If we die, we all die together. [Bu mesaj Draven tarafından 29 September 2003 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 - ben babanım arcane. - babam gelse tanımam! - besle kargayı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ben daha önce yıldız savaşlaına katılmış bi jedi olarak olaya el koyuyorum savaşmayın leynnn![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dagilin hadi :P *!copunu sallar*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 adam savaşmayın diyo elinde jop la :P[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 insanlarin toplu bulundugu her yerde tartismalar olur. onemli olan tartisabilmek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Şahsi fikrim son dönemde artık eskisi kadar forumlara mesaj atmamı bile engelleyecek hale getirdi beniki çok zevk alarak açıp okuduğum bir alan burası. Bazı insanların farkına varması gereken bir nokta var eğer foruma bir yazı yazıyorsun bilmelisinki bu o forumu görebilen her insana yorum yapma fikir belirtme hakkı verir burası birilerine, özel bir kitleye yada arkadaş grubuna hitaben yazı yazılan bir mekan değil (en azından benim için değil ilk çıktığı günden beride forumun amacının bu olmadığını düşünüyorum) Dolayısı ile bir fikir belirtiyorsan zıttınıda görmeye hazırla kendini aksi taktirde burada tartışılımasını düşünmediğin konuyu buraya açmanın bir amacı yok. Amaçsız insan boş insandır. Bu aşamayıda geçtiğimizi farzediyorum bazı konularda bu tip hadiseleri aşmak allahtan mümkün olabiliyor fakat bu seferde söylediği lafın ucunu düşünemeyen bir başka grup ortaya çıkıyorki o zaman hani derler ya "Sıtkım sıyrılıyor" diye aynen bu şekilde eh ne uğraşıcam deyip bırakmak geliyor içimden. Paticiği bir kenara koydum arkadaşlar hepinize bir tavsiyede bulunacağım. Hayatınız boyunca bin tane şeyi kaybedebilirsiniz başınıza berbat şeyler gelebilir yada çok kötü huyları olan bir insan olup tüm insanlar tarafından nefret edilen bir kişi olabilirsiniz. Ama eğer insanlara karşı saygınızı yitirirseniz sahiden mahvolursunuz. Ne söyleyecek olursanız olun karşınızda bir monitör değil insan olduğunu düşünün lütfen.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 arkadaşım zaten forumlar tartışma alanlarıdır bazı tartışmaların büyümeside çok normaldir... ayrıca o ne öle savaş falan zuhau ırak mı bura..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Netekim bozulmakta olan forum düzenini sağlamak üzere ordumuzda duruma el koymak niyetinde bir çok genç subay bulunmakta. Ancak şimdilik kendileri bizim tarafımızdan itidale devam edilselerde bizimde sabrımız tükenme noktasında. Gelecek günlerde asayişin sağlanamaması durumunda Paticik Silahlı Kuvvetleri olarak duruma el koyma ve yeniden asayişi sağlayana kadar sıkıyönetim ilan etmek durumunda kalabiliriz. Halkımıza saygıyla duyurulur. Paticik Silahlı Kuvvetleri Adına General Fedaykin[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 o zaman da vardı şimdi de siz bana x-menle ilgili birşey gönderin (film, çizgi roman vs), her gönderdiğiniz şeye karşılık bir battlecruiser benden hediye, forum savaşlarında geride kalmayın..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 susun hepinizi döverim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Çok haklısınız ya Tartışma ortami güzel bişey ama bazı insalar seviyeyi bozuyorlar. Aşağılıkça laflar ediyorlar ve kendi seviyelerini belli ediyorlar. Bknz: GICIK2 Adlı Arkadaş bana takmış durumda her açtığım Topice sırf laf sokmak amaçlı giriyo ve yazı yazıyor. Bende insanların daha seviyeli ve tartışmayı bilen kişilerden oluşmasını isterdim hepsinin. Ama arada çıkıyo işte bunun gibilerde.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 savaşmayalım sevişelim =p black dmc, gıcığın sana bi kıllığı yok adamın bünyesi öyle adama erkeksin desen hayır dişiyim diyo...[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Haklısın tabi yapı meselsi napalım "he" diyip geçmek lazım demekki hiç tartışmadan :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 en mantıklısı o öyle yapıcaksın ;) neyse konuyu saptırmayalım[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Infernal özellikle sen sus seni daha kötü döverim. sonra bonecrusher'ı döverim. ilk iki sıradasınız yani. sonra sam ,sonrada unity100[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 nooluyoz yaw herkesi döverim ben loow hede hödö[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 el kol yapma lan bana. ağızını burnunu dağıtırım senin.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 1110011 100000111 1110101 100010101 100011001 10010111 1110101 1100000 10011001 100000100 100010110 10000111 1110010 [Bu mesaj Absolut tarafından 29 September 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 abso bak sana elim kalkmaz. çık aradan.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 absolutun kodlarını çözersek şu çıkıyo: i know kung-fu (matrix kodunu ben yazmıştım da hehe morpheus rica etmişti)[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Kavga dövüş hoş şeyler değil. Ayrılın yoksa adam çağırır bayıltana kadar dövdürür sonra ayıltır tedavi eder gene dövdürür gene tedavi ettrir serbest bırakırım. Sert görünsemde altın gibi kalbim vardır :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 i know ninjatsu ha bu arada...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 i know how to masturbate myself... (garbage dır bu konunun geleceği)[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar