Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şalterleri atan wow oyuncusu...


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Xavius gibi spastik bir servere sırf arkadaşlarıyla oynayabilmek adına sürüklenmiş olan ben yanlışlıkla bir rogue açtım zamanında. Sonra malum arkadaşların kurdukları guildde kastım geliştirdim, giydirdim donattım vs. ve pat malum arkadaşlar grimbatola geçtiler bir gecede :S .
Şu anda Our Crew adlı sevgili guildim, kabuğunu kaybetmiş kaplumbağa gibi dımdızlak ortada. Çünkü server değiştiren arkadaşların başında Gmimiz geliyor! Sonrasında ise Class Officerlar. İşin komiği bu arkadaşlar giderken Gmliği bir alt charlarına devretmişler ve yönetime de dokunamıyoruz. Guildden çıkmak kolay gerçi, ama şöyle bir sorun var. EU serverleri içinde hiç bir guild rogue istemiyor. Kime sorsam yeterince dpsmiz var healden tanktan bahset diyorlar. Tabii sevgili blizzard, prieste bile rogue kadar efektif dps yapma imkanı verirse sonumuz bu oluyor. Lockların buffları SSleri HSleri var, mageler AoE yapıyor, peki ya biz. Guild bile bulamıyoruz...

Neyse artık amme hizmeti yapcam charı koydum orgrimmar bankanın üstüne isteyene lockbox açıyorum. En azından benden başka hiç bir class o kutuları açamıyor. Gerçi yakında yeni bir patchle warriorlar onları kırabilir ya da mageler büyüyle açabilir.

Reroll yapayım diyorum bazen geliyorlar ama sonra düşünüyorum ya warrior açmam lazım ya da healer bir class. Ama roguedan aldığım zevki bir tek mageden alıyorum ve mageler de roguelar kadar bol piyasada.

Birisi bana akıl fikir ve biraz da sabır versin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin durumun bana eskiden başıma gelenleri hatırlattı. Benzer bir durum. Ben durumu şöyle kurtarmıştım. Forumdan dostların olduğu bir yere rerolladım, onlar da sağ olsunlar bana destek oldular. Eğer girebileceğin bir guild varsa bence transfer/reroll direk.

Aynen ben de rogue ve mage severdim ve şunu söyleyebilirim ki eğer rogue'u severek oynadıysan ve kendini rogue olarak görüyorsan dönüp dolaşıp yine rogue oynamak isteyeceksin o yüzden class değiştirme konusunda iki kere düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şöyle anlatayım, ne zaman masaüstü oyun çevirsek thief/rogue/assasin/ghost vs. olurum (genelde DM gerçi) UO oynarken, her zaman bir adet thief kasmışımdır ve en çok onla oynarken zevk alırım, dota oynarken invis olabilen her heroyla harikalar yaratırım vs.

(IWD1-2, Diablo 2:exp, BG serileri, Fallout, Morrowind, NWN gibi tüm oyunlarda illaki thief/assasin/rogue üçlüsünden birisini oynatmışımdır. Olmayan oyunlarda da benzerleriyle oyalandım.)

Bir de wowa başladıktan sonra başladı hide değilken kendimi çıplak gibi hissediyorum.

Birileri beni guildine alsın da artık loladin bile kascam o kadar sinirlerim gerildi şu son olaylardan sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben wowu oynarken ve bıraktıgım zamanda ilk söylediğim laf şuydu.
bu oyunu mage le oynamassam kesinlikle rogue ile oynarım diye.
sebebi mage ve rogue oyundaki en aktif classlar bence pvp için.her anın bir anlamı var.diğer classlarda ben bu olayı pek yaşayamadım ki her seferinde birileri gelip yok o class mı kolay oyna da görelim yok bi benmi 70 tus kullanıyorum falan gibisinden laflar cıkarıyo tartışmak bile istemıyorum artık wow da pvp konusunu classlar arası denge konusunu oyunculuk konusunu.

ama töbe dedim bi daha baslamam.

sana gelirsek sen pvp ci deilsen rogue ile cidden çok çile çekiceğin her daim belli.Wow wow oldu olalı rogue lar pve de hep sıkıntı yaşarlardı.hala da öyle.
ama mentalite olarakta zaten bana rogue her zmn pvp adamı olarak gelir.Pve adamı olarak bir kere olsun düşünemedim.
O yüzden zarda olsa zorda olsa bi guilde kapak atıp kendi kabugunda kavrulmak en güzeli bence.hele ki rogue isen büyük hayallere kapılmak çok yanlış olur.

Ha hide olmak istiyosan mage aç invis var :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

almaması normaldir derken, çoğu iyi guilde sahip rogue genelde eski member ya da kendini bir şekilde kanıtlamış kişiler oluyo.yoksa roguelar kötü falan değil pvede. ilk karakterim rogue'du, nerdeyse 1.5 senedir aynı guilddeyim, TBC sonrası rogue'u bırakıp warriorumla devam ettim ve guildde dps warrior olarak oynuyorum şu an. tek mesele iyi bir guild bulup orda kalmak

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:45 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rogue zaten pvp karakteridir, ve guildlerin pvp den çok pve ile işi olduğundan almaması normaldir.

Subtlety dagger speclerseniz pvp olur evet, combat fist specleyip oynamayi bilirseniz gayet guzel de pve olur. Shadow priest, enh. shaman, warlock bilmemne hepsi de yalan, bazi cok cok iyi fire mageler disinda kimse rog'dan iyi damage veremez ayni gear seviyesinde, benim icin durum boyle en azindan.

Sirf damage ile de is bitmiyo tabi; aggro azaltmak icin feint var, aggro sifirlamak icin vanish var, numbing/wound poisonlar var gerektiginde. Evasion bile ise yariyor gayet guzel, kac kere 3% 4% kalmis bossta kazara tanklar oldu de evasion tankla kurtardik.

Hicbi fikriniz olmadan atip tutuyosunuz yani abuk subuk genellemelerle, tey tey.

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 23:26 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raid için rogue lazım ama 25 likler için iyi rogue lazım herkes her rogue da almıyor guild ine ben olsam 1 ay bg lerden çıkmam seti düzerim üstüne kendime arena takımı bulur ezile ezile veya eze eze silah alırım önce sonrada guild bakarım sonuçta wow un bir numaralı kuralı item ın kadar adamsın


bu arada transfer yapanları biliyorum wow tarihinin en kötü oyuncuları listesine kafadan girecek adamlar attığı healin 80% i overheal olan ama hala utanmadan bakın en çok heal i ben atmışım diyen priest petini kullanmayan hunter tankım ben tankım grull tanklarım diye ah deki bütün staminalı yeşilleri alıp sonra 2 vuruşta yatan druid 6k hp li warlock grimm batol dakilere allah yardım etsin üzüldüm adamlar için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilmiyorum aynı adamlardan mı bahsediyoruz da, Xaviusta en iyi yapılanmış türk guildi oydu. Kaldı ki türk guildlerin pek haz etmiyorum. Adam kayırma, disiplinsizlik diz boyu hepsinde. (Ha becermiş olanlar da var nuke and loot vs. gibi (xavius için konuşuyorum) ama o guild de ben eski guildimdeyken kadroyu oturtmuş olduğu için girme şansım söz konusu değil. Guild aktif haldeyken combat sword buglu olduğu halde bir kaç gear farkı cok olan mage hariç herkesi geçebiliyordum dmg.de. Şu an gear olarak bir kaç epic'e ve end bluelara sahibim. Artık heroic de yapabileceğim için heralde 1 aya kalmaz grulla yetecek bir geara kavuşurum.

Bu arada dikkat ettiğim üzere guildler rogue ihtiyaçlarını alt charlardan sağlıyorlar. Atıyorum adam druid açıyor alt charını da rogue kasıyor sonra guilde aldırıp, arada roguela raidlere giriyor. Dışardan tanımadıkları rogueları da almıyorlar bu yüzden. Hoş aylarca beraber instance temizlediğim adamlar da 2353 tane rogue oldu kusura bakma şeklinde cevaplar veriyorlar ama...
70 kere lvl atlamayı bi sindirebilsem, çekicem gitcem bu diyarlardan ama nerdeee. Belki warhammer online çıkınca defolup giderim o tarafa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guilde girmiş bulunduk da, 150 kişi var guildde, hadi lowları at 100 kişi de bunların 12 tanesi rogue 6-7 tanesi sürekli oynuyor olsun, karazhan kadrosunda da dpsde 3 hunter 1 warlock 2 mage kullanıyorlar; gerçekten merak ettim malchezeeni tekrar görme ve daggerı düşürme şansım nedir diye...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bicim is o, 6 tane dps mi olur, 2 healerla mi geciriyolar butun Karazhan'i? Guildin %70'i Karazhan'dan loot alamazsa progress nasil olacak ayrica? Madem 150 (aktif sayi ise) kisiler neden 6-7 Karazhan grubu kurulmuyor?

Neden guildi kismamislar veya 2-3 parcaya ayirmamislar ayrica, butun guildler kuculme politikasi isletti TBC yaklasirken, 10 ve 25 kisilik raidler olacagi biliniyodu yani.

Bahtsizsin biraz galiba deadwoll :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her bossta setup degistirmeye gerek yok ki, ayrica bir guilde yakisan bi davranis degil. Her classtan en az bi adam almak lazim ki bi guild mantigi otursun, obur turlu leaderin kolesi oluyor herkes, baska bisey degil.

Prince yaparken melee az olsa daha iyi mesela, cunku kacmak lazim mutemadiyen. O zaman tank al gerisini 9 tane ranged doldur, Malchazeen dussun sonra, ya fury warriora gitsin ya shard edilsin, roglar feral druidler T4 helm yuzu goremesin, ee?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlginçtir milletin yana yana tank aradığı twisting nether serverında Prot halimle Guildsiz yaşıyorum. Türkler bir türlü bir arada yaşayamıyor twisting netherda. Bende bu oyunu Türklerle oynamak istiyorum. En son kafam ağrıdı gittim talent değiştim. Arena ekibine girdim. Pve yi sildim şimdilik. Arkadaş grubumda guildsiz. Takılıyoz öle kafamıza göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sansızmışsın bak bi süre evvel rogue bakınıodu bizim guild =p (ally) wazcaydılar herhalde sonra.

yayila yayila raid yapıorm hunter le pek tembelimdir zira. raid leader da dedi "are you slacking tonight?" dedim "eet abi ama bosslarda gelirim idare ediver :D",

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:41 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...