BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 delilikmi ? burası ısparta lan diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 gururunla oynarsa çak otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 özür dilemeyecektin bi kere..agır olmak lazım..özür diledigin için adam daha cok bastıracak şimdi. karşılaşma esnasında kullanabilecegin etkili laflar : P :: "olm gençliginle oynama bak" "olm kafamı attırmayın patates ederim sizi" "götünü keserim" "olm kapak yaparım bak bu okulu size uza şimdi" "bak alttan aldım başta , kaşınıyorsun , allahın oglu gelse alamaz elimden" eger ufak tefek bi adamsan ; bunlara ek olarak "sahipsizmi sandın lan sen bizi" hadi kolay gelsin : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Sesin borazan gibi değilse hiç konuşma, dik dik bak herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 AĞZINA VIR DOSTUM . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ÜT ONU RAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 60 kişi ile degilde tek kükre bence ama konusmak her zaman iyidir bi dene anlamıyorsa kükre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: "götünü keserim" auhau işte en etkili laf. bunu dediğin zaman muhtemelen gülmekten yerlerde sürünür. sen de gidersin(: süper lan. götünü keserim auzhuahua [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:36 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 favori lafım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 geliosun o konuşuyo sen konuşmuyorsun bu sırada elinde soda şişesi oluyor önce kafayı geçiriyorsun ama geçirirken buruna yanlamasına yani sağdan sola veya soldan sağa geçirki burun kırılsın. Sonra soda şişesini geçiriyorsun en yakındaki tipin kafaya o zaten orda ambale olur.kalkamaz. lavuk diyerek kafasını eğiyor dizinle buruna doğru bir daha koyuyorsun.Sonra ayağa kaldırıp son hamleni yumruğunu sıkıp orta parmağını biraz ileri doğru çıkartıyorsun yumruk sivrileştirerek yapıyorsun.Onuda boğazına doğru hatta gediğe doğru sağlam yapıştırdın mı bak gör neler oluyor. Ayağa kalkıp küfür edebilirse beni çağır.Elinden öperim. benimde burda bulup dövmek istediğim bikaç insan var.Keşke resimlerini koysalar keşke sokakta görebilsem. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 20:19 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yogurt yedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yahu adamı şiddete yöneltmeyin :) Bu ne öfke bu ne hiddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: "bak alttan aldım başta , kaşınıyorsun , allahın oglu gelse alamaz elimden" auheuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 blackchaos daha önceden hiç kavga etmediğin çok belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ne herosusun sen onu yazda ona göre taktik verelim str? int? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sonunu dusunen kahraman olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 adkadljhaşlajklaşd ağdpqokdkqlşüi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Quel-Thul üye [şikayet et] § 25 Mayıs 2007, Cuma - 04:52 [ özel msj ] ne herosusun sen onu yazda ona göre taktik verelim str? int? lol :) şiddet kötüdür. ama eğlencelidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Şahan gibi yap. Agrasifiiim, kompleksliyim. Siniri adamım. Sonrada [spo]Anneme sölerim[/spo] de. Konu kapanır. [spo]Belki[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 hoytt o adam benim lan hepinizi alirim cagirin biyere 7 adam dediysem ugurlu sayim diye dedim isterseniz ugurlu sayimi 3 hanelilere aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ee noldu sonuç, kestinmi götünü? asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Ozur dile. Bir daha yapmam de. Kapansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 o zaman olay kapanmaz, arada yanına gelir para ver bakiyim 1-2 milyon sigara alcam der, sıraya girdiğinde hadi bi izin ver bana falan der, arkadaşlarının yanında küçük düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bak benim yazdıklarım sana garanti verebilecek tek kişinin yazısıdır. kesinlikle dinle ^^ bana öyle çok oldu öyle löl lök eden yakarlarsam dövücem biçicem diyen ben hiçbiirnde korkmadım kendim gittim mekanlarına bazende. ama her zaman ilk saldıran sen olman lazım hiç bi zaman ne var ne var şeklinde konuyu tatlıya baghlamaya calısma kaybeden sen olursun laf ettiği an dal vur kafa at olay orda çözülür. hoş ben bu kadar cengaver oldugum için kafama kelebek çakı çok yedim kafamın arkadası delik deiş bak dikkat et ARKASI diyorum. anladın sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 walla sende adam gibi davran. Geldimi " Pardon bakarmısın ? " de sonrada " Ne bakıyorsun LAM ? " de dal. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar