ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 WoW u 3. kez biraktiktan sonra 4.kez geri donuyorum. Bu sefer iki kisi yan yana oynayacagiz. Soru su: Birbirini en iyi tamamlayan iki sinif hangisi? War/Pri Sham/War Mage/Pri secenekleri uzerinde duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 warrior / priest shaman / warrior mage / warlock (arenada çok can yakıyolar) gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 itemlanmıs war ile arkasında ki pri tabiki. pvp icin konuosrum prinin killingblow dmg takıntısı olmucak olumune warrıor supportlıcak, bgnın bı yanından gırıp dıerınden cıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 war support ta shaman gibisi varmıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pri/lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 da bence war/pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 sham warr al İkinizde guzel guzel takılın, ona sadece windfury diksen o memnun memnun takılır halinden, heal bilem atmana gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 arenada shamnın yanına lock nasıl olur 2v2 de ya da 3v3 de shammy/lock/mage nasıl olur hiç arena yapmadım galiba takım kurunca degistiremiyoruz o yüzden tırsıyorum biraz seçim yapmaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Takımına fazladan adam alabiliyorsun, misal 2v2 takımına 4 kişi... Ayrıca 80 gold vererek 0layabilirsin kötü giden ratingleri :) Bence şu anda en sağlam ikili Paladin - Warriordur. Paladin plate zırhıyla az dmg. alır bublela daha çok yaşar. Bir de benim eski arena takımım iyiydi, disc pri - combat sword rogue . Disc prinin attığı shield dmg. reflect ediyor, disc pri ölmüyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 war paladin war shaman lock lock lock priest sen beyen al cılgınız lagimizde yok dersen rogue rogue da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Rogue rogue olmuyor :) . Bizim ne güzel planlarımız vardı... Açacaktık adrenalin rush + blade flurry 5sn de 151235132 dmg. verecektik ama nerdeeee. Rogue - rogue'un en büyük avantajı destek ünitesini aniden çökertebilmek ve crowd control. Misal, biri healerin arkasına gider, diğeri tam o sırada dps ünitesine sap atar. Sprint basıp (uzaksa tabii) healeri keserler, bu sırada dps çıkmışsa blind, gene ölmediyse healer tekrar blind (diğer rogue) . Ama bunları yapmak için Cücenin de dediği gibi maks. 150ms ping olacak vs. Ben mesela bazen adama cs atıyorum boşa kılıç sallarken bir de bakmışım OoooOooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valal bize gelip fıtıttıryoalrdı stundır gouge dır. da ebn Cuce olduğum için gr@l'dım tabi taş gibi cıkıyodum blinddan yarıyodum kafalarını. ama işte dwarf yoksa karşıda gouge stun sap blind derken amymun ediyo cift rogue. genelde biri shadowstep diğeri combat oluyo veya shadowstep ve cold blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 mage / mage aoe kullanarak çok güzel ilerliyorlar ve sonrada yan yana çok can yakıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 lock/mage oynayın kardeşinle veya arkadaşınla filan oynicaksan üniversite hesabı bi eve taşıncaksanız =).void tanklarken arkadan takıyosun filan water-food sorunu yok lock çakıyo bi healthstone da sana.lvl kasarkende pvp de de çok zevkli 2 li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 warr/pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 warr/pala priest /lock druid/rogue(birlikte stealth run flm yapabilirsiniz hem zewkli olur:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sıfırdan başlıyorsanız shaman/warrior derim :p windfury kadar harika birşey yok şu oyunda bir warrior için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Arena takımı olarak düşünüyorsanız. 3v3 de 2 warrior 1 paladin baya hoş. 2v2 de 2 warriorda iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 2v2 de iki warrior2ın şamar oğlanı olucağu düşüncesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ewt hatta frost mage solo çekebilir 2 warriora:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 o kadarda değil 2 warrior azını burnunu kırar 1 mage'ın spell reflect diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Şamar oğlanı falanda olduğumuz yok. Gayette iyi. En azından kaybettğimiz kadar kaznabiliyoruz. Zarar yok :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 akli basinda 1 frost mage 2 warrior'u harcar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gnomelarsa warriorlar biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar