Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geri Donus

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Takımına fazladan adam alabiliyorsun, misal 2v2 takımına 4 kişi... Ayrıca 80 gold vererek 0layabilirsin kötü giden ratingleri :)

Bence şu anda en sağlam ikili Paladin - Warriordur. Paladin plate zırhıyla az dmg. alır bublela daha çok yaşar.
Bir de benim eski arena takımım iyiydi, disc pri - combat sword rogue . Disc prinin attığı shield dmg. reflect ediyor, disc pri ölmüyor vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue rogue olmuyor :) . Bizim ne güzel planlarımız vardı... Açacaktık adrenalin rush + blade flurry 5sn de 151235132 dmg. verecektik ama nerdeeee. Rogue - rogue'un en büyük avantajı destek ünitesini aniden çökertebilmek ve crowd control.

Misal, biri healerin arkasına gider, diğeri tam o sırada dps ünitesine sap atar. Sprint basıp (uzaksa tabii) healeri keserler, bu sırada dps çıkmışsa blind, gene ölmediyse healer tekrar blind (diğer rogue) .
Ama bunları yapmak için Cücenin de dediği gibi maks. 150ms ping olacak vs. Ben mesela bazen adama cs atıyorum boşa kılıç sallarken bir de bakmışım OoooOooo...
Sosyal ağlarda paylaş

valal bize gelip fıtıttıryoalrdı stundır gouge dır.

da ebn Cuce olduğum için gr@l'dım tabi taş gibi cıkıyodum blinddan yarıyodum kafalarını.

ama işte dwarf yoksa karşıda gouge stun sap blind derken amymun ediyo cift rogue.

genelde biri shadowstep diğeri combat oluyo veya shadowstep ve cold blood
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...