Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Allstars Paticik Ligi.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Guinso meka sınırlaması bana da saçma geldi. Bristle de abartılcak bisi deil bence.. Bristleyi kullanan kisiye ve karşısındaki adamın feeder olup olmadığına göre değişir. Çoğu oyunda bristlenin pek işe yaramadıını da gördüğüm oldu.
Sonuçta iyi olan kazanır :p :D
Eklenen takımlar ilk mesaja eklenirse iyi olur ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

adeks turnuvasında bi oyunda bristle alt koridorda solo kasıyodu karşısında da sand king, vengeful ve sanırım rhasta vardı.

10. dakkada falan bristle triple aldı 3ünüde kesti tek başına.

şimdi ben bu olayı anlamadım 3vs1 de 2 stun 1 tutmaya karşılık diken spamlama ve kıçını dönünce dmg reduction ı olan bi hero nasıl tripple çekiyor biraz garibime gitti 3 kişi birden sürekli + ya verse ve teker teker dalsalar olabilir sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay uydurma değildir de, ölen 3lünün çok bariz hataları olduğu belli. 3 v 1 kassalar lvllar rigwarl - 5 diğerlei 3 olsa. Venge de kesin stun var bi kere. Command auraya verdiğini düşünsek creepler bile fazladan vuracaktır. Rhasta da en aşa bir adet disable skilli var. Shackles veya hex almıştır ki shackes aldı büyük ihtimalle. Sand king de de stun olmaması imkansız gibime geliyor. Yani öldürürsün, hadi öldüremedin kaçarsın en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ben de turnuvaya katılmak isterim. Pati serverında hiç oynamadım daha ama.. Sorun olmaz sanırım(?)
Takımım da yok. Problemli miyim neyim? =)

Sonra da Bristle'ın replay'in nereden bulabileceğimizi bilen birisi var mı? Sormak isterim...

Çünkü "oha falan oldum" ben burda.

Üşenmedim, basit bir hesap yaptım..

Bristleback amcam rahat rahat kasmış varsayalım (iyimseriz. nasıl oluyorsa? kafadan 2 range var karşıda):
Lvl 7
+10 str (bir şeylerden alıyor işte..)
ortalama 1100 hp sahibi oluyor..

O sırada karşı takımda..
Sand King:
Lvl 3
lvl 2 burrowed strike'ı var. 160 dmg.
min attack dmg: 47
başka da hiç bir şeyi yok. kötümseriz ya..
Vengeful:
Lvl 3
lvl 2 hede höde stun'ı var. 175 dmg. 1.75 sn stun.
min attack dmg: 38
başka da bir haltı yok. emo olduk burada..
Rhasta:
Lvl 3-4 (kıyamadım buna. severim)
lvl 2 hex olsa 2sn immobilize. lvl 2 shackles olsa 3.25 sn..
lvl 2 lightning olsa 150 dmg.
min attack dmg: 48

şimdi olası bir combat durumunda kötümseriz ya.. bu adamlar üst üste stun atsa, yine yaklaşık 3 sn. falan bristleback immobilize olur. bu sırada stunlardan (175 + 160) 335 dmg alıyor. armor'ı falan yuvarla, 300 dmg. rhasta lightning attı, 150 dmg. bu 3 sn immobilize halinde 2şer kere vursalar (38 + 48 + 47 min dmg) 133 dmg. armor şu bu desek (ki venge var aslında.. -armor ya da +dmg demek ama..). neyse 133'ü de yuvarla.. toplamda 100 dmg veriyor hepsi bir kere vursa. 2şer kere vurdukları için. 200 dmg. ne etti?

300 + 150 + 200 = 650 dmg.
bristle'ın hp'si 1100..
1100 - 650 = 450 hp (bristle'da kalan hp).

yani über karamsar bir hesapla bristle bir şey yapamadan 450 hp ile kalabiliyor.

bundan sonra bristle nasıl hepsini kesebiliyor, hayretlerdeyim. istiyorum replay varsa!!!111

tabii oyun bu kadar matematiksel dinamikler üzerine kurulu değil, farkındayım =) biraz işin geyiğindeyim de, ciddi bir turnuva ise nasıl bu kadar rezil oynayan 3 adam orada onu da çözmüş değilim =P

neyse sıkıldım ben. gg

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 10:25 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben acikcasi saçma gördüm bu olayı.o 3 kişi pro olsa o bristle ı kastirmazlar.o charlarla fb bile almalari gerekir.
2 range 1 melee war.2 range basta bristle a yüklense bristle crep kesemez ve boylece item kasamaz.sand zaten etrafi patlatio crep kesince.+2 tane stun war.
tek seçenek bristle manaya yüklenip gidip gelip diken atmasıdır.ama zor gibi ya 3ünü birden kesmek.o levelda

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 11:25 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...