KahnX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben within temptation için gittim onunla döndüm... dönüşten önce exi26 önünde grup ile karşılaştık kimse farketmedi sadece arkadaşla ben farkettik ve sharon'la tonlarca resim çektirdik muhabbet ettik falan. şuan acayip mutluyum hala kadına sarılıp resim bile çektirdik şoktayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben de 4000 kumanya ile ilgilendim dün gün boyu pozitif a qu. baya rüzgar esiyor, bugün gelecekler dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya şu reklamlara yeni yüzler aranıyor olayı neydi bisürü resmimi çekti de ne reklamı falan hiç bilgi vermedi adam keşke sorsaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 o diil de ben bu hayko cepkin'i bi dövmeye başlasam bi daha duramam herhalde. (tv yayınından...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben senı ranged sanıyorum ema apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok range mange. yola çıkıyorum birazdan, gidip iki tane çarpayım şu adama, hem votka filan içerim oralarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hayko fanıyız biz dövdürmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 within temptation un çaldığı parçaları yazabilecek biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 chris cornell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne kadar iyi olursa olsun cant change me ve like a stone söylemedi; hatta euophoria morningden (adını da yanlış yazdım bak) bir şey söylememiş bile olabilir, emin değilim manics süperdi, bütün hitlerini çaldılar, yeni falan da akılmadılar; best of kıvamında grup seyrettik. seyirci tepkisi de iyiydi işin aslı (parantez 1: ki seyirci - atmosfer açısından ciden çok kötüydü festival bu sene) (parantez 2: seyirci tepkisinin iyi olmasında franz ve manics için gelen yabancı seyircinin çok olmasının da etkisi var) topu ropu 3 tane grubu başından sonuna kadar seyretmiş ve cumadan bugüne kadar toplamda 5 saatten daha kısa bir süre festival alanında kalan birisi olarak değerlendirme yapmam ne kadar doğru bilemem ama olsun: - atmosfer harbi rezildi, 4-5 büyük grup dışında seyircinin aşina olduğu gruplar olmasının etkisi büyük tabi. "ben ortamına geliyorum" seyircisi çok fazlaydı. - ben ofise geri dönerken yaklaşık 300 kişilik bir grup digitürk standının önünde galatasaray maçını seyrediyordu, bir kısmı maçın başından beri oradaymış, grup mrup dinleyen yok. - sahne - ışık - ses - prodüksiyon açısından başarılı yine; cumartesi bir tane büyük brandanın uçması dışında (ki takıldı tekrar yerine) önemli bir sorun yok gibiydi. - filipse saygılar; %50 indirimle bir sürü kulaklık satıyorlardı; sömürdük. - evet farkındaysanız tükendim, bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Within temptation Rock'n Coke 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tam aradığım şey buydu repini bombaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bana hayko lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tv den izledim gündüz kimse yoktu sahne önünde. yine sabahları cok tırt gruplar cıkıyo be kardeşim. hadi headlinerlar idare eder, kendi aıdma konusuyorum. ama digerleri hakkaten 5 para etmez. bir de bu brit tutkusu nerden geliyo arkadas ya, baska memleketlerde de gruplar var. hadi madem o kadar brit manyagısınız u2 getirin seneye de affettirin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 brit iyidir. haber seyretmedim, ofiste dönen bir muhabbete göre (ki sallama olma ihtimali de var) geçen sene 35.000 kişi, bu sene 12 - 15.000 kişi giriş yapmış. gg pozitif, gg coca cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ee insanları salak yerine koyarsan tabi kimse gelmez. 2 sene önce gelen adamlara bak bir de şimdi gelenlere bak. yani gruplar için kötü demiyorum. ama yetersizler abicim. seneye bu acıklarını kapatırlar umarım. şöyle pearl jam, u2, alice cooper falan dinlesek ölmeden. fena mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 manic street preachers'ın playlistini yazabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bence bu yilki line-up rock'n coke'un ortalamasinin ustundeydi. Ben olsaydim kesin kacirmazdim.. Bu arada U2 gelmez tr'ye, ermeni soykirimini kabul etmedikleri surece gitmeyiz tarzinda bi aciklamalari var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 valla bence sınıfta kalmıştır bu sene rock'n coke. zaten her sene yeni festivaller ekleniyor. bu sene sayısız rock festivali gerçekleşti. alternatifler arttıkca rock'n coke ancak hezarfendeki köylülere dinletir konserlerini bu gidişle. ciddi bi atak yapması lazım seneye. ayrıca parayı verdin mi gayet güzel gelirler nedanko, soykırım falan dinlemez onlar canlıyı gösterirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 radarlive pwns rock'n'coke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 radar çok daha iyiydi.... içerik bakımından.rncoke un artık biras daha gelişmesi lazm [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 11:26 tarihinde, behran tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 radar içerik, tesisler, imkanlar, ortam, organizasyon bakımlarının hepsinde daha iyiydi. yönetti resmen. rakınkok silkinip kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Khanx ile birlikte , bu sene sadece Within Temptation , oradaki çeşitli etkinlikler ve arkadaşlarımız için gittiğimiz festivaldir kendisi. Yoksa bana göre , kimse alınmasın ama , Smashing Pumpkins ile Franz Ferdinand ile olacak bir yer değildir orası.. 4 senedir gittiğimiz bir festival olmasına rağmen , lineup bakımından 2005'i tutamayacak olması baştan belliydi zaten. Ama sonuçta Türkiyede yapılan belki de en kaliteli ve en detaylı organizasyon olması bakımından ve ne olursa olsun atmosferinin bir başka olması sebebiyle , bu sene de gittiğim için mutlu ve memnun olduğum festivaldir. Genel olarak belirtmek gerekirse , Within Temptation kesinlikle en iyisiydi. Her ne kadar aptal organizatörler öyle bir grubu saat 18:00'e koyup , allahın sıcağında mecburen 7 şarkı söyleyecek duruma getirmiş olsalar da , gene de sahne performansları ve söyledikleri sağlam parçalarıyla ( What Have you Done , Mother Earth , Ice Queen , Stand my Ground , Hand of Sorrow vb. ) gene gönlümüzde taht kurdular. En önde olmanın verdiği avantaj ile de koptuk , kopturduk ( ? ) , coştuk , haykırdık ve bağıra bağıra söyledik. Gururluyuz.. Ha bu arada Within Temptation sahnedeyken , youtube vasıtasıyla arkalarda olan bir kaç hıyarın pogo yaptığını duyduk. Ne diyelim , bazı şeyler hiç değişmiyor ülkemizde , hala nerde ne zaman pogo yapılması gerektiğini bilmeyecek kadar angut insanları ülkemizde barındırıyoruz. Yazık ... Headlinerlara gelince , her ne kadar izlememiş olsam da , Chris Cornell ve Manic Street Preachers'ın , kendilerinden sonra çıkan Smashing Pumpkins ve özellikle Franz Ferdinanddan çok daha iyi olduklarını okudum bazı yorumlarda. Açıkcası belliydi böyle bir şey olacağı , çünkü başta da belirttiğim gibi bu tip gruplar geleceklerse tek başlarına gelsinler , festivallere gelmesinler. Mıy mıy müzik de yapmasınlar bi daha , milleti uyutmasınlar.. Within Temptationı çıkışta yakalayıp resim çektirmek ve tanışmak , heralde benim için o festivalde olabilecek en sürpriz anlardan biriydi. Seni seviyoruz Sharon ! 6. yaşgününde daha sağlam grupların çıkması dileğiyle .. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:43 tarihinde, -Deno- tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:44 tarihinde, -Deno- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Chris Cornell, Manic Street Preachers, Within Temptation bu 3ü harikaydı, sp beni biraz üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Franz Ferdinand 2 günde ilk defa sıkılmama neden oldu. Ulan farklı birşeyler yapın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar