SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yNmIeVL1Yxs http://www.youtube.com/watch?v=hW5rZb5d4_4 fragman da maşallah LOST bölümü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 beklediğimden daha iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Smoke said: RTS olucak hurley rush yapıcaz. rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hakkaten normal bölümlerde bulamadığımız cevaplar buradan çıkacak gibi. mesela john lockeun pusulayı nerden bulduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 trailerda sayidi seslendiren farklı birimi? dizidekinden daha ince olmuş sanki. gay gibi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 az once cikti piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 torrent da felan gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Heimdall said: trailerda sayidi seslendiren farklı birimi? dizidekinden daha ince olmuş sanki. gay gibi dsf çoğu kişinin gerçek sesi değil zaten seslindermeler. Oyun çok kötü olmasada öyle aşmış bi oyunda olmamış. Kara Duman oyunda çok fazla kullanılmış birde. Normalde her sezon 2-3 kez gördüğümüz Kara Duman hiç peşimizden ayrılmıyor. Mekanlar çok iyi yapılmış fakat bazı karakterlerin hem sesler uymamış hem görünüşlerde alakasız olmuş(özellikle charlie). birde mekanlar güzel ama fazla boşlar. Yani kumsal nerdeyse dizinin aynısı ama 3-4 kişi var sadece. Oyunda devamlı koşturuyoruz, ambarda sayıları giriyoruz ve ormandayken peşimizden ya Siyah Duman koşturuyor yada Otherlar ki 4. bölüme kadar silah olmadığı için sadece kaçabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Oyun'un LOST dizisiyleparalelliği nedir mesela? Dizide olmayan sırları öğrenebiliyor muyuz? Yoksa alakasız eğlencelik birşey mi? Şayet ilk seçenekse üzülürüm çünkü bu diziyi takip eden ve oyun oynamayan birçok insana haksızlık olur. Ben oynarım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 zamanında omicron için david bowie'ye soundtrack yaptırmışlardı, şimdi kıcı kırık 3-5 oyuncuyu seslendirmeye getiremiyolarsa ayıp yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bi de spoiler sadece dizi film vs için olmaz abartmayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ilk 2 sezondaki olaylara bakacakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ben netload'da ekledim fizban siteye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sayid olarak işkence yapmak istiyorum ben varmı chacter select diye bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sayidin sesi le$ olmuş adsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 rapid linkler forum kurallarına* göre yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 shader 2.0 desteği yok mu bunda ? offfffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ubisoft yapmış dedik bağrımıza bastık grafik açısından da tatmin etseydi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fifa,pes,nba,gta olunca aynı gün piyasaya sürmesini bilir bizim kobralar, hala ses yok nerye baksam göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ne inmez oyunmuş kaç gündür %20de ya, seed ulan seed, 5-10 kişiden indirmeye çalışıyoruz rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 herkes abanmış torrente indirmek zordu baya. sonunda indirdim ama ekran kartım desteklemiyomuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 oyunu oynayan yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Harbiden Ya biri yorum yazsada ona gore bişiler yapsak. Şimdiye kadar baktığım tüm torrentler baya kotu durumdaydı 57seeder 4000 leecher flm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu aksam bitiyo, net oyrum yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 araya dizi-film girdi. yarın akşamda ben yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar