A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Alıntı; Milyonlarca izleyicisi ve fanatiği olan sansasyonel TV dizisi Lost'un, gelecek seneden itibaren bilgisayar oyunu piyasasına gireceği duyuruldu. Touchstone Television şirketinden, 2006 mayısında, Lost'u oyun olarak geliştirebilmek için gerekli hakları satın alan oyun firması Ubisoft, oyun hakkında yaklaşık bir yıl ön çalışma yaptıklarını ve oyunun demosunun hazır olduğunu bildirdi. Başta dizinin yönetmeni J.J. Abrams olmak üzere Touchstone Television yetkilileri, oyunun demosunu gördüklerini ve oyuna hayran kaldıklarını ifade ettiler. Ubisoft, oyunun türü veya oynanış biçimi hakkında açıklama yapmasa da, Ubisoft lisans yönetmeni Pascal Bonnet, Lost oyununun daha gerçekçi olması için dizide oynayan oyuncularla anlaşma imzalamayı planladıklarını açıkladı. Yapılan anlaşmanın “uzun soluklu” bir anlaşma olduğunu söyleyen Bonnet, oyunun (veya oyunların) senaryosunda, J.J. Abrams ile senaristler Damon Lindelof ve Jeffrey Lieber'in bizzat görev alacağını da belirtti. Arkadaşlarla düşünüyorduk ki sonunda gerçek oldu,online olması müthiş olur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 mmo isteriz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Adada zaten en fazla 100 kişi var online olsa ne olur ki? Ayrıca bilinmeyen üzerine bir dizi ve dizide verilmeyen bilgilerin oyunda verilmesi, veya farklı bir konu işlenmesi kötü olur. Bu da çıkmaza sebep oluyor. Matrix oyunları gibi başarısız olurlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Düşünsene MMO olursa isimleri. Sawyerx Sawyery Sawyerz Katea Kateb Katec, Jackrl, xxJackxx, Ekoeko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 guildler de olur elbet ben pwned dharma jack ownz sawyer kill me and i'll call jacob k4t3 rox0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 lol cold :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ah şöyle point and click adventure ı çıksa lostun, kassalar güzel olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yalan olur o işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet aslında adventure ı iyi olabilir. ama ubisofta güveniyorum ben. dandik oyun yapmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Lost'un adventure dışında oyunu olmaz, adventure'ını da zaten diziyi izleyen hemen çözer. Belki iyi desteklenirse adventure olur da başka türlü olmaz ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 mmo olsun adanın üstünde guildler hüküm sürsün player city sistemi fetih sistemi vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Hemen ardından nude patch çıkarırlarsa alırım.. <3 Kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aslında hazır set, çekimler, vs. varken Myst tarzı adventure yapsalar fena olmaz mı? Hani atmosferiyle filen de gider. Biraz fazla mı uçtum yoksa?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Myst de oyuncu dışında görülen karakter yok(hatta oyuncuyu da göremiyorsun malum first person), onu ufak bir kayıp olarak sayarsan olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 beyond good and evil gibi olsun, süper bi oyun olmamasına rağmen oturup bitirmiştim. kaldı ki benim bitirdiğim oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bence süper bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Dizideki coğu şeyin gizemi olmasından dolayı ,Nasıl bir oyun çıkar merak ediyorum. ama tahminimce diziye cok bağlı kalmayan bir oyun yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 strateji olcakmış o____O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 E tamam o zaman strateji belli. kim daha fazla Sayid yaparsa kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 lanet olsun Jacob attempt %4 de wipe yedik :( Nerf Jacob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Eğer işin başında ubisoft varsa bu oyun kesinlikle güzel olur.Ubisoft zannetmiyorumki eagames gibi elini attığını kurutacak bir projeye girişsin.bence güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Düşünsene MMO olursa isimleri. Sawyerx Sawyery Sawyerz Katea Kateb Katec, Jackrl, xxJackxx, Ekoeko... HAHAHAHAHHA koptum. çok doğru söylemiş sage hakikaten.allahım akşam akşam çok güldüm teşekkür ederim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Strateji olsa olsa, middle earth'in campaign'leri gibi olur. Fena da olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yav ne stratejisi lostun stratejisi mi olurmuş. adventure olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar