dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ben başvurdum mail ile..bilakis tanıtım formları çok komik =) mail falan gelirse yazarım yine ayrıca işin şu kısmı da var.. 400.000kişiye vericekmiş! sakiin oluuunn.. iş vericekmiş.. sakiin oluuuunn yahu.. göçmelere iş veriyor mu bilmiyorum.. azizim bizde işsizlik açlık çok olunca oral sekse gidenden daha çok kişi koşturuyor iş var diyince.. iş ve işçi temalı wallpaper için tık tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hahaha su yazi kopartti beni :) Some notes after having received more than 1000 applications: * submitting several applications will not result in more blowjobs * Services for female applicants can only be provided in Second Life if the applicant has the necessary avatar modifications Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yalnız son yılların en iyi reklam hareketi diyebilirim. ilgi çekici, komik ve düşündürücü.. zamanında mesut yılmaz, tansu çiller falan herkese 2 anahtar diye çıkıyordu meydanlara.. allah akıl fikir üçlüsünü hediye ediyorum bu gibi söylemlerle meydana çıkanlara.. tabi blowjob falan olmayacak, hatta bunlar meclise bile girmiyorlar okuduklarımdan anladığım kadarıyla. maksat tepki çekmek.. baldır bacak göstermek.. eee tepki çekmek.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 türkiyede böyle çıksa bir kadın ne olur acep diye düşünmeden edemedim. muhtemelen insanlar tansu çillere falan gösterilenden daha çok tepki gösterirdi bu kadına çalsın çırpsın ama cinsel konularda "ahlaksız" davranmasın diye bir tepki vereceklerini teorik olarak hesapladım ve daha çoooook yolumuz var [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 türkiyede kadını öldürürler de tania da fenaymış beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dasaaa bitirdin bu topici, gülmekten ne yazcamı unuttum :)) ama zaten başlık ortada, ne yazılabilir ki? patinin erkek ahalisi olarak bu topiğe ne yazmaya kalkarsak kalkalım, satır aralarına "ben de isteeerem" nidaları çoktaan bulaşmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 40.000 ayrı kişi yerine 40.000 kere bana oral sex yapsın plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Oral sex bedava / Cem UZAN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: 40.000 ayrı kişi yerine 40.000 kere bana oral sex yapsın plsss erir gidersin yazık [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:43 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kaynak link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 spit or swallow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 spitters are quitters derler burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kaynak istiyorum. haberi takib edicem yada siz beni haberdar edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 beni seçerseniz dünyada 1 milyar yıl boyunca hiçbir savaş olmamasını sağlayacağım. ayrıca ben belçikalı bir politikacıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 geçenlerde penguenin patates baskı kısmında görmü$tüm,"oral seks gırtlak kanseri yapıyor" diye man$et vardı.direk aklıma o geldi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu özgürlük ve demokrasi savaşında bayrağı en önde taşımak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yardim mi edicen kadina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 senin numaranı vericem gönüllü yardımcı bu diye [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 03:05 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ok bayan katilimcilarla ben ilgilenirim, erkekleri size yonlendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bayan katılımcılarla other lifetan ilgilenilecekmiş, debelenme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 WHATEVEEEER MAAAANN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 u r pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 gimme five maan check it out yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 that biatch does sumthing matters for 'er own country maan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar