Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hakkında biraz yazı okuduktan sonra kayıt olmaya karar verdim Bana davetiye yollayabilecek olan var mı? Adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yolladım davetiye ancak bence pek bişeye benzemiyor o site her nekadar tanıdık da olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Beni istememişlerdi ordan :( sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Teşekkürler :) Anlatıldığı kadar iyiye benzemiyor,ama fena değil görünüşe göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ilk kuruldugu zamanlar üyeydim ben oraya.alternatip denince alternatif müzik tarzı ve alternatif yaşayan insanların barındığı bir yer gibi görünüyor ama değil. l33t yonja denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 haha alternatip anılarım depreşti sezin, şule, hale, jale selam yavrularım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ulan bu dımbızlak efeyi aldılar beni almadılar siteye 2 yıl geçti hala anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 adamına göre muamele,ağlama. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:34 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 zuahaha neye göre almıyorlar ki benim arkadaş yollamıştı üye ol diye aldılar direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ralph Lauren tshirt lü fotomu koyuyorum ondan almayabilirler =) yeterince alternatip gelmiyor fazlasıyla tikky kaçıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bence kafalarına göre almıyolar. Yediim içtiim ayrı gitmeyen, 14 senelik bi arkadaşım var. Adamla kafalarımız bir çalışıyo. Oyun oynarken karşılıklı aynı hareketleri yapıyoruz falan. Adam oraya üye, davetiye yolladı bana. Üyelik için bekledim ama almadılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 en son baarı açık bi tikky almışlardı acc yi silmeyi düşünüyorum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bana da bir davetiye yollarsanız çok sevinirim. :$ [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 10:49 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 zuahaha Serkan beni almıolar daha seni nasıl alsınlar. şoparım yapma böyle hevesler :P banada yollayın bi deniyim yine :S [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:33 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 eziksin lan sina. adamlar seni istemiyorlar hala şansımı deneyim fln diyorsun. msfushuerehaahehaeuhau bu adama davetiye atmayın sizinde hesabınız silinir sonra. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:36 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Alternatif tıp sitesi sanmıştım lan ilk duyduğumda. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lan ibik, daha iki gün önce alternatif yap beni diye geliodun kapıma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 teeey teeyy ne şerefsiz dostlarım varmış halbusi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bende istiom (= [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Merhaba, Sen git ders çalış plx :) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 abe , tum kirli çamaşırlarını dokerim buraya acımam.WoW daki ingame olaylarını anlatsam yorunge olursun zaten asdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ne davetiyemi demiştin ? Ben gönderiyim sana canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 tipitiplerle dolu be.. ayrıca taksimde kafesi de var bunların [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:18 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar