Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bir kaç ay yeni bir şey duyamayacaksınız benden. Opera yazmaya başladım. Eski Türk ve Çin mitolojileri hakkında bir şey. Hala sözleri hazırlıyorum ; epey uzun sürer. Bölüm bölüm yayınlamak isterdim ama ciddi şeyler düşünüyorum. Eğer tüm operalar redderse yine burdan dinlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dinliyorum şu an pati radyodan dinleyebilirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Radyodan kendimi dinliyorum , ilk kez oluyor bu :) Sağol. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eheh np ünlü olursan falan hatırlarsı artık sdf =P güzelmiş bu arada beyendim tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gene güzel olmuş hatta bunu önceki mididen daha çok sevdim :) özellikle 15inci dakka civarı ve sorası çok hoşuma gitti =) operanda başarılar ayrıca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 baya hoşuma gitti, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Tekrar bir üstünden geçtim. Kanalların seslerini panlarını falan düzelttim. http://rapidshare.com/files/32885028/A_Grave_Situation.zip Dinlediğiniz için teşekkürler. edit : arada ekleyeyim , resmi raslantı eseri buldum şarkımı anlattığını hissettiğim için ekledim. Kimin olduğunu bilmiyorum ; eğer biliyorsanız lütfen söyleyin. edit2 : kulaklıklarla mixledim , sizde kulaklık kullanın dinlerken. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:15 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 gerge su dosyalari rapide atmayin yourfilehost.com a upload edin kota yok bisi yok dl hizida cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yourfilehost.com'a son versiyonunu attıyorum öyleyse. son versiyonumun eleştirisini isterim ama :) yourfilehost.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ya benim salak bilgisayar midi dosyalarını çalıştırmıyor, control panelden bütün ayarlarını falan yaptım, orda sorun yok yani, guitar pro tablarını da açamıyordum, o yüzden guitar pro 5 yükledim, mp3 formatında falan yükleyebilirsen dinleyebilirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Gerge ne okuyosun sen nedir işin gücün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 gerge açamadım bende son koydugun linkten dosyayı yani çektim ama zip açılmadı açsa bile çalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mp3 yapıyorum., İstanbul Üniversitesinde İngilizce İktisat okuyorum - gerçi ilk sınıfta kalmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 çok başarılı, bir dream theater lezzeti aldım. Çok stüdyoya girilesi bir çalışma gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yine harika olmuş. Operanda başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sağolun. Kaliteli samplerlarla kaydediyorum şu anda. 2 saat kadar sonra biter, indirip dinlersiniz. edit : eklemem lazım; resmin ne olduğunu bilen yok mu? [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yok çıkaramadım resmi maalesef. ben de bişey sorcaktım arada, gerge isminin çıkış noktası nedir yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 İki yaşımdayken kendime hayali bir kahraman yaratmıştım - favori bardağımın üzerinde ki gergedan resmini temel alarak. Gerge koydum adına Gerzek Gergedan'ı simgelemesi için. Sonra neden oluğunu hatırlamıyorum ama büyük harflerle yazmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 mp3: http://rapidshare.com/files/33728794/A_Grave_Situation.zip yourfilehost.com 'a yollayamıyorum.büyük dediler. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:08 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 rapid iyidir, premium olunca rahat oluyo :) indiriyorum şimdi dinleyince yorum yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 kayıt için konuşursak org dışındaki enstrümanlar çok kısık çıkıyor. sesi de çok açamıyorum, gitar melodilerini duyamıyorum neredeyse. şarkıdan bahsedersek, baktığım bir iki diğer parçan için de aynısını söyleyebilirim, sırf uzun olsun diye uzatılmış gibi duruyorlar. 15dk, 20dk. uzun parçalar kötüdür demiyorum ama şarkının 20dk açık kalabilmesi için biraz daha iyi olmalı diye düşünüyorum. güzel riffler var ama daha çok emprovize çalmışsın gibi duruyor. şimdi biraz şu temelden çalalım deyip kafandan 3dk sallıyormuşsun gibi. yoğunluğu az olmuş diyeyim yani. ama sonuçta nasıl istiyorsan öyle yapman lazım müziğini. ben dinleyeyim diye de değişmen saçma olurdu. şarkının üzerinde iyice çalışıp, en sonunda içine sinen bir şey çıkardıysan müzik zevklerimiz tam uyuşmuyor olabilir. aynen devam et. ama bence yazdığın şarkıları bir daha gözden geçirip daha vurucu yerleri tekrarlama, biraz daha sönük kalan kısımları ise belki de çıkarman iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Kaydın çok adi olduğu doğru. bahanem var ama: bunu sadece midiyi düşünerek yapmıştım , sonra mp3'ü istenince kaydettim. Epey bi samplelarla uğraştım önce ama sonra fazla kastırınca RSE kullandım sadece. Midi'yi dinlemelisin yani. Uzun müziği seviyorum ben , Impressionist müzikten çok etkilendiğimi söyleyebilirim, üzerine biraz metal, biraz post-rock- biraz saykodelik ekleyince böyle şeyler çıkıyor işte. Çok fazla kişiye hitap etmiyor ama ben müziğimi seviyorum(yoksa yapmazdım). İçinde kaybolduğum (dinlerken de yazarken de) şarkıları seviyorum. Tekrarlar konusuna gelince, söylediğin temasal müzik için doğru; ben öyküler anlatmayı deniyorum ama. Duygulardan çok anlamlara ulaşmayı istiyorum. Pek farklı görünmüyor olabilirler ama epey farklı konseptler. Enstrüman şeçimleri ile, düzenleme ile öyküsel bir kurgu kuruyorum. Eğer her hangi bir yeri çıkartırsan hikaye çöker. Aynı temeli etrafında dönüp dolaşma için de impressionistliğimi şuçlayabilirsin. Eleştirin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Müzk dediğin insanı, "alıp götürdüğü" zaman mükemmeldir. Bu açıdan bakınca biraz yüzüyor gibi bu kayıt. 30 dakikalık sonat veya senfoni formatında eserler bile bu formatta verilmiyor artık. Keşke en azından bölümlere ayırsaydın. Yok hayır bu tek başına bir eser diyorsan da, yarım saatlik bir kaydın dinlenmesi çok gerçekçi bir durum değil. Güzel temalar var, bazı yerlerde hoş espiriler var ama hepsi 30 dakika içinde yok olup gitmiş. Ritmik açıdan biraz zayıf buldum, off-beat yada senkop diyebileceğimiz bişey duyamadım pek. Gerçi bu benim tercihim ama bi not olarak bulunsun bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ritim olarak hep zayıf kaldım zaten. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Belki fark etmişsinizdir, şarkılarımda genelde - burada da olduğu gibi - üç bölümlük bir yapı izliyorum; belki de ayrı parçalara ayırmalıyım gerçekten bölümleri. Daha müziğim konusunda çok kararsızım(bunu da hark etmişsinizdir), farklı şeyler deneyip duruyorum hep - ama belki de böylesi daha iyidir diyorum bazen - hep aynı şeyi yapmaktanda... Dağıtmadan konuyu devam edeyim; dinleyen herkez benzer şeyler söylüyor zaten. Topluma ulaşmak gibi bir kaygım olmasa da aşırı yabancılaşmamalıyım sanırım. Eleştirileriniz için teşekkürler. Bu sekilde olduklarında gerçekten faydalı oluyorlar. Tekrar sağolun ve iyi geceler. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:49 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar