_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Zevkine güvendiğim pati halkı ben düzenli olarak bir marka parfüm kullanmak isteyen bir bireyim ama ve lakin bu konuda aydınlatılmaya ihtiyacım var.Öncelikle parfüm önerileriniz nelerdir?Daha sonra bunları nerede bulabilirim kozmetik dükkanlarında neyin satılıyor mu?Sağlıcakla kalınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 male female? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ne tarz bi koku istiyosun onu sölersen baharat agırlıkmı? fresh mi ? çicek mi ? ben 12 -13 yasından beri Issey Miyake kullanırım.Bi bak begenirsen kullan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Male,ağır bir koku olmasın istiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Esans oranına dikkat et. Üzerinde; 'Perfume extract' ya da 'Eau de parfum' yazsın(birinci daha pahalıdır). Almaya gittiğinde denerken parfünleri karıştırma. Bir seferde 4-5 taneden fazlasını deneme. Chypre tarzı olanları severim ben, ki erkek olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. Penhaligon's, Lancôme, Cacharel sevilesi markalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 birileri fiyatları da yazsın da ona göre. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Chypre tarzı nedir tam olarak?Bir de fiyatlar ve nereden bulabileceğim konusunda bilgilendirilebilirsem sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 rochas..(başka deodorant la kullanırsanız maximum verim alamazsınız rochas ın deodorantıyla beraber öldürücü oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Önceki posttumda dedigim gibi Issey Miyake o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bvlgari. küçüklüğümden beri kullanırım. nefistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Chypre'de genelde baskın turunçgiller vardır ama çabuk dağılırlar, uzun süre kalıcı olan odunsu kokuları vardır. Fiyatları değişir, bütçene göre birşey bulursun. İstiklalde yada bebekde rahatça bulursun aradığın her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tommy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 armani black code sevmeyen tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Araştırayım ben bunları,sağolun var olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Angel Men kullaniyorum ben yillardir, cok da severim. Baya kalici, kizlarin da cok hosuna gidiyo (erkekler hic begenmez genelde seker gibi kokuyo diye) ve afrodizyak etkisi var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya zate önemli olan senin beğenmen değil, kendi kokunu zate almıyosun hiç bi şekilde bi süre sonra. önemli olan kızlar beğesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Angel'ın afrodizyak etkisi yalan , kokuyla olmaz o iş , ayrıca çiş kokuyor . Bok attım . edit : asıl meseleyi unuttum . Annemler amerikadan Calvin Klein'ın yeni bir parfümünü getirdi , cKIN2U diye , baya başarılı ama yeni çıkmış sanırım , buralara gelmiş midir bilemem . [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bak christian dior - higher energy ağır gibi biraz(yani ilk kokladııında)...ama üzerinde öle ağır olmuo....ve çok kalıcı ama hafifde ısrarlıysan bvlgari aqua ....çok hafif ve muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 korsan al orjinalide, korsanıda aynı yerde üretiliyor. biri hayvan gibi paraya satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 korsan alma iki gün sora kolonyadan farkı kalmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 212 derim ben. Bayadır severek kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 valla ben de lacoste touch of pink derim erkek için de 212 derim acayip de severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 armani süperdir erkeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 davidoff echo kullandim baya, kisin iyi oluyo ama kuresel isinma sebebiyle bvlgari aquaya dondum. arada da eglencesine ck one summer sikiyorum turuncusundan 2 sene oncenin galiba. o kadar arada oldugu icin hala duruyo =/ ayrica angel inanilmaz kotu. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende var kolonyadan farklı korsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar