Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parfüm

_Mikael_

Öne çıkan mesajlar

Zevkine güvendiğim pati halkı ben düzenli olarak bir marka parfüm kullanmak isteyen bir bireyim ama ve lakin bu konuda aydınlatılmaya ihtiyacım var.Öncelikle parfüm önerileriniz nelerdir?Daha sonra bunları nerede bulabilirim kozmetik dükkanlarında neyin satılıyor mu?Sağlıcakla kalınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Esans oranına dikkat et. Üzerinde; 'Perfume extract' ya da 'Eau de parfum' yazsın(birinci daha pahalıdır).

Almaya gittiğinde denerken parfünleri karıştırma. Bir seferde 4-5 taneden fazlasını deneme.

Chypre tarzı olanları severim ben, ki erkek olduğunu varsayarak söylüyorum bunu.

Penhaligon's, Lancôme, Cacharel sevilesi markalardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Chypre'de genelde baskın turunçgiller vardır ama çabuk dağılırlar, uzun süre kalıcı olan odunsu kokuları vardır. Fiyatları değişir, bütçene göre birşey bulursun. İstiklalde yada bebekde rahatça bulursun aradığın her şeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Angel'ın afrodizyak etkisi yalan , kokuyla olmaz o iş , ayrıca çiş kokuyor . Bok attım .

edit : asıl meseleyi unuttum . Annemler amerikadan Calvin Klein'ın yeni bir parfümünü getirdi , cKIN2U diye , baya başarılı ama yeni çıkmış sanırım , buralara gelmiş midir bilemem .

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

davidoff echo kullandim baya, kisin iyi oluyo ama kuresel isinma sebebiyle bvlgari aquaya dondum. arada da eglencesine ck one summer sikiyorum turuncusundan 2 sene oncenin galiba. o kadar arada oldugu icin hala duruyo =/

ayrica angel inanilmaz kotu.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...