Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başarılı Yönetim ? Başarısız Yönetim ?


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Adnan Polat , Yıldırım Demirören ve benzeri kesimlerden gelen Fenerbahce Ağlayarak vs şampiyon olmuştur laflarını günlerdir duyuyoruz..

Geçen sene Hakem hatalarından yakınarak 50 tür propaganda ile kulupler birliği toplantılarına Fenerbahçenin katılmaması üzerine Kulupler birliğini Ayaklandırıp .. Galatasaraya 1 oynayan Takımın Fenerbahçeye 10 oynamasını sağlayan siz Yönetici arkadaşlar ..

Geçen senenin uzatmalarda yediğimiz golün ardından 3-2 yenildiğimiz Beşiktaş maçındaki Facia'ları yaptıran ve Kupayı kazanır kazanmaz o kupayı alıp Haluk Ulusoy'un Hasta yatağına götüren yöneticiler ..

Sezon boyunca Tüm Fenerbahçe maçlarını katledip .. En son Yine kupa finalinde Eminimki Türkiyede eşine benzerine Rastlanmamış şekilde taraflı yönetimi sağlatan kulup yoneticilerimi desem yoksa federasyon yöneticilerimi desem ..

Taraftarı .. Yönetimi çileden çıkarıp bu tür politikalara sebep olup Şampiyonluğumuzuda elimizden almaya çalışan yöneticiler ..


Yıllardır hiç bir atılım gösterememiş hiç bir işe yaramamış saçma projelerinizle Taraftarın karşısına geçen yönetimler..


Sizlermi başarılısınız yoksa Bu yönetime karşı Şampiyon olan.. hatta senelerdir üstümüzde oynanan oyunlara ramen son 4 senede 3 şampiyonluğu kazanan .. Samandıra yı ve bir çok mekanı bize kazandıran düşük kalite bi stadı Lüks bir stad haline getiren ..

En önemlisi Taraftara kendini sevdirip yıllardır başımızda kalan Aziz Yıldırım önderliğindeki yönetimmi başarılıdır ..

Nesiniz ? kimsiniz ? Dünyaya rezil ettiniz atılan şişelerle .. Kendi taraftarınız Stadınızı yakmaya kalktı sizmi başarılısınız??

Eğer başarılı olan Sizseniz ve Fenerbahçe yönetimi başarısızsa .. Hayatım boyunca benim takımımı başarısız yönetim yönetsin gurur duyarım ..

Dedemin bi lafı wardı okul takımı dönemlerimde her maçıma çıkmadan söylerdi .. Cem sen karşı takımla beraber hakemide yeneceksin die

Dede Fenerbahçe hakemide yendi .. Fenerbahçe Şampiyon

Biraz önünüze bakın kendi başarısızlıklarınızı başkalarına yansıtmayın .. Ey Yönetici efendiler ..


(çok doldum yazmak istedim bi hatam warsa affola ..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek hata haluk ulusoyun babasının hata yatağına götürmüşlerdi kupayı:

ya artık herkesin gözü önünde bokunu çıkara çıkara bi çekememezlik bi şike var ve bu bjklileri ve gslileri bile etkiliyor rahatsız ediyor.

babam iddiaya girmiş gs maçı için fb lehine hasta gsli bir arkadaşıyla 2-0ken maç hakem içeri gittiğinde babama mesaj ettı bu saatten sonra 3-2 yensek bile sen kazandın bu taraftar hiçbirşeyi haketmiyor falan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bu yazının tartışılacak hiçbir notkası yok ki. Çıkıp "hepinizi yendik herşeyi yaptınız başaramadınız hede hödö şampiyonuz" demişsin.Ama bunu allayıp pullamışsın.

Şimdi Yıldırım Demirören Yönetimi inanılmaz başarısızdır.Ama Fenerbahçe Şampiyon oldu diye değil.
Beşiktaşın geleceğine ipotek koydu diye.
Her fener maçına olduğu gibi elbet bir bahanesi olacak fener taraftarının alışılmış bir durum bu yüzden.
Beşiktaşın 1910 dan Beri Başındakiler herzaman başarısızdır.Çünkü Fenerbahçeyi yendiler.

Bizde unutmuyoruz 11puan geriden gelip alınan şampiyonlukları.Kongrede "her maçı alıcaz" diyerek alan(!) yöneticileri.
Bizde unutmuyoruz."Bu Lig çok zevksiz lig tv aboneliğimi iptal edicem artık" diyen medya farelerini...
Ama biz bunlar için başkalarının yönetimini başarısız bulmuyoruz.
Kendimize bakıp nasıl başardığımızı konuşuyoruz.İnsanları bu raddeye nasıl getirdik diyoruz.
Ama önce başarısızlığımızda kendimizi suçluyoruz.
Kaçan her şampiyonluğa kaybedilen her maça bir bahane bulmadan önce çuvaldızı kendimize batırıyoruz.

Yani şu yazıyı Beşiktaş Yönetimi ve Gs yönetimi niye bu kadar başarısız şunları şunları yaptı ama şampiyonluk gelmedi
diye yazsan daha güzel olucaktı tartışılıcak bi tarafı olacaktı.Yada Haluk Ulusoy gerçekten Fenerin şampiyon olmasını istemediği halde Fenerin 7 senede 4 kez şampiyon olması gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide ben burdan yöneticilere seslenmenize hasta oluyorum inanılmaz keyf alıyorum.

Siz yöneticiler!! nası koyduk?

Hey Sen Aziz Yıldırım! bunu okuyosan pm at. Çok başarılısın dostum...

Ve Siz sayın yöneticiler patiyi takip ediyorsunuz biliyorum.Ama çok başarısızsınız.Şimdi beni dinleyim ne diicem size bak...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım başarılıymış muhahaha

Yıldırım Demirören'in gitmesi Beşiktaş'ın, Canaydın'ın gitmesi Galatasaray'ın kurtuluşu olacaktır.
Aziz Yıldırım'ın gitmesi de Türk futbolunun.

Bugün Türk futbolu 10 senede 5 kat daha kirlendiyse onun sayesindedir. İşte bu konuda başarılı olmuştur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım avrupa hariç her alanda başarılıdır şimdi gerçekleri saptırmaya gerek yok bence. tesis olsun amatör branslar olsun futbol olsun fenerbahçeye katkısı tartışılmaz

benim burada tartıştığım diğer yönetimleri etik olarak sorgularken aziz yıldırım ve yöneticilerinin çok temizmiş gibi gösteirlmesi. bugün türk futbolundaki en kirli adamlar aziz yıldırım ve saz arkadaşları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz'de para var, harciyor da sagolsun, ama kulube borc mu veriyor hibe mi ediyor onu baskanligi biraktigi zaman gorucez bakalim. Hibe etmezse GS'den beter oluruz cunku sonunda.

Bu paralarla ne yapti peki; super bi stad yapti, GS 12. maketi yapti daha bisey yok ortada yani, laf sokmak icin soylemiyorum da adam yapiyorum dedi zart diye yapti acti stadi. Diger branslari terketmedi, onlari da destekledi. Basarlari ve faydalari tartisilir ama buyuk transferler yapti, falan filan.

Futbol basarilari nasi peki? Turkiye'de de zar zor sampiyon oluyoruz, en yakin rakibin 35 puan kaybettigi ligde 2 hafta kala anca sampiyon oluyoruz mesela, veya tamamen kendi irademizle bir tane mac kazanip sampiyon olacakken o maci bile kazanamayip hediye ediyoruz sampiyonlugu.

Turkiye Kupasi desen yok zaten, sampiyonlukla kiyaslaninca cok umrumda olan bi kupa degil acikcasi ama sonuc olarak Turkiye'deki iki kupadan biri, para odulu de var, neden olmasin?

CL/UEFA desen elemeleri gecersek seviniyoruz iste, gruptan cikana askolsun.

Onun disinda bir AntiFB olusumu var resmen. FB rakiplerinden 5-10 yil otede altyapi ve maddiyat olarak, ama bunu her firsatta milletin kafasina kakip, sivri demecler verip, Kulupler Birligi'ne baskaldirip bilmemne koruklemenin anlami yok yani, milleti dusman etti kendine, dolayisiyla FB'ye.

Herseye ragmen sampiyon olduk bu sene evet, ama Aziz'le dogrudan alakali degil. Zico'ya ragmen mac kazanan futbolcular, FB ile puan kaybetme yarisina giren rakipler sagolsun biraz da.

Aglama hakkinda aciklama yapmistim daha once de bi daha soyliyim; Aziz agladiktan sonra hakem hatalari FB lehine donmedi, sadece kesildi, olmasi gereken hale geldi. Bundan sikayeti olan varsa evet haklisiniz, aglayarak sampiyon olduk. Keske hakem hatalari aynen devam etseydi de siz olsaydiniz ama iste boyleyiz biz, ciktik agladik, ne gerek var hak hukuk aramaya.

Ozetle bu basarili yonetim degil yani, bu zengin yonetim, bencil yonetim. Kulubu aile sirketi zannetmeye basladi yavas yavas, yakinda secimleri kaldirir temelli baskan olur, 3-4 senede bir de "satiyorum arkadas kulubu" der nabiz yoklar, sonra vazgecer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım Tesisleşmede mükemmel bir yönetim gösteriyor keza fenerium gerçeğide öyle.
Klube çok iyi paralar kazandırıyor.
Ama baggio zaten demiş diyeceğimi.(kafasına bişeymi düştü nedir?=)
Futbolda fenerbahçenin başarılı olduğuna inanmıyorum.Fenerin kadrosu Türkiye Liginin kalitesinin 5kat üstünde ve bu kadroyla sen 32 puan kaybederek şampiyon oluyor avrupada hiçbirşey yapamıyorsun.

Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktıktan sonra fenerin halini gerçekten çok merak ediyorum.Cebinden inanılmaz paralar gitti.Çok az fenerli bu gerçeği görebiliyor.Bugun Yıldırım Demirören abuk subuk anlaşmalarla klubun en az 5 yıllık gelirini ipotek altına aldı.Aziz Yıldırımda durum nasıldır bilinmez ama eminimki Fener Yıldırımdan sonra çok kötü olucak.

Ayrıca Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasında çok fazla insanı küstürdü.Padişahlık yapıyor sesi çıkanın kellesini koparıyor.Bugun Fenere inanılmaz katkıları dokunacak adamlar yönetim dışında klübün kapısından giremiyorlar.
"Aziz Bu böyle değil" diyen klupten ihraç ediliyor.
Bugun Saadettin Saran vs. gibi adamlar camia içersinde olsa Fenerbahçe 10kat daha ilerideydi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gözleriniz kapanmış, pempee bulutların üzerinde koşturuosunuz. gerçeklerin farkına varın.

azizin seçimlerde niye muhalifi yok hiç merak etmiomusunuz ? çoğu dernek istemeye istemeye desteklio azizinizi. aziz çok mu süper yönetio feneri ? 3 büyükten biri şampiyon olur her sene, siz 4 te 3 yapmışsınız aman ne başarı ne başarı ....

aziz aday olmasa, borçlarını istese hangi başkan adayı bu paraların altına girip öder ? adam aile bakkaliyesi yaptı fenerizi. kimse o borcun altına giremio. fenerin borcu niye konuşulmuo hiç merak etmiomusunuz ? çünkü fener yönetimi bu konuları basına yansıtmıo. mali kongrede şişirilmiş rakamlar açıklanıo,

edu lugano deivid kezmanın bonservis + 1 yıllık paraları yaklaşık 60 milyon $ olduğu söyleniyor. kimilerine görede 3 yıllık maaşla 80 milyon olduğu belirtiliyor. forma satarak, stadtan kazandıklarınızla mı bunu karşılıyorsunuz ? geri kalan 22 futbolcunun parası nasıl ödenio, nerden gelio bu gelir =)

fenerde azizin rakibi yoksa bu yüzden yok, saran gibileride daha çıkmadan başlarını eziolar ki rakipsiz kalmak için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
"3 büyükten biri şampiyon olur her sene, siz 4 te 3 yapmışsınız aman ne başarı ne başarı .... " lol 4de 3 yapmış daha ne yapacak ki geçen sene son maçta kaybedilen başka bir şampiyonluk var ,bu sene iyi oynayıpdamı şampiyon oldu tabiki hayır ama ondan iyiside yoktu.Azizin kulubu yönetiş tarzını ,bu denli çok insanı karşısına almasını bende sevmiyorum ama kimse gelipde Aziz ağladı oyle şampiyon oldunuz vs vs demesin yapılması gereken haklı bir haykırıştı objektif gözlen bakan arkadaşların coğunun hak verdiği gibi...Yapılan transferlere ödenen paralar hayli büyük mevlalar ama para yönünden sorun yaşamayacak tek kulup fenerbahçe Stad,Fenerium ve cebi dolu başkanlar biri giderse biri gelir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aziz ağladı oyle şampiyon oldunuz vs vs demesin yapılması gereken haklı bir haykırıştı objektif gözlen bakan arkadaşların coğunun hak verdiği gibi...Yapılan transferlere ödenen paralar hayli büyük mevlalar ama para yönünden sorun yaşamayacak tek kulup fenerbahçe Stad,Fenerium ve cebi dolu başkanlar biri giderse biri gelir


azizin ağlamasıyla ilgili tek bir cümlem yoktur forumda. ben öyle bişi demedim.


bak sende diyorsun; ödenen paralar çok ama sorun yaşamıycak tek kulüp fb dir diyorsunda, aziz yıldırım başkanlığı bıraktığında kulübün ona olan borcunu isterse nolacak. işte sorun burada. sorun azize 4 koldan bağlanmış olması fb nin.


ts eski baskanı yılmaz kulüpten ayrıldıktan sonra parasını geri istedi, hatta mahkeme kararı ile aldırdı. yarın öbür gün azizinde kafasına eser bunu yaparsa işte o zaman borçlarını çoğalır. gs ye göre tek avantajınız borcunuzun başkanınıza olması, bankalara değil ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca her sene aynı sayfayı okuyor fb basını,taraftarları ve yönetimi. ben tr de 3/4 yaptınız bu başarı değil derken, fb her sene avrupadan elenince tecrübe kazandık deniliyor.

fb-bjk-gs bu üçü dışında türkiyeden şampiyon çıkmaz. harcanan paralar sencede çok değil mi sadece şampiyonluk için ? madem başarı diyceksin, çıkacaksın o zaman avrupada kupa alamasan bile adından söz ettirecen. Lyon bunun en güzel örneğidir. Adamlar artık Fransadaki şampiyonluk için kasmıolar, chelsea de portekizlinin koltuğu sallanıo cl de final yapamıyor diye 2 senedir. yoksa adamlar son 3 senede 2 premier lig şampiyonluğu kazandı.

chelsea-fb gibi son 3-4 sezonda şampiyon olacağıma, liverpool gibi 3 sezonda 2 cl finali hatta 2 cl kupası alırım daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım iyi bi adam demiyorum ama nedense hep aziz kötü boş konuşuyon fb lehine karar vermedi sanki bilmemne.siz boş konuşuyosunuz.maksat takımını savunmak konuşmuş olmak için konuşuyosunuz.objektif bakan yok bu forumda olaya doğru dürüst.tamam aziz yıldırım kötü bi başkan para verip oturuyo şeref trübününde öyle ama sizinde ak kaşık değil.fener lehine karar verilmedimi diyosunuz bi cimboma veya beşiktaşoın lehine verilen kararları toplasan fenerinki onun çeyreği edermi?düşman olmayı marifet saydı...düşman bizmi olduk siz çileden çıkardınız kendinizimi düşman ettiniz.fenerbahçe şu 3 büyüklerde en namuslu en şerefli şanlı takımdır.ne bu demek değildirki cimbom beşiktaş şerefsiz namussuz o anlamı çıkarmayın.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya bjkliler son 10 yılda takımınızın kaç şampiyonluğu var allaşkına


illa sidik yarıştıralım rahat edemiyorum çişimin boyutunu görmeden diyorsan eğer.

Beşiktaş 12 senede 2 kez şampiyon oldu.32 puan kaybederekte olmadı.1 mağlubiyetle 72 maçta 1 kez yenilerek oldu.
Ama Uefa da çeyrek finalde oynadı.
Fenerliler en son ne zaman avrupada 3.turu gördünüz allaşkına
diye karşılık vermek lazım.

Beşiktaş Ligde şampiyon olsun isterse 5sene üstüste olsun.Ama sen hala avrupada birşey yapamıyorsa ben yönetime başarılı demem.
Başarılı Yönetim Bilgili yönetimiydi.Her yönden harikalardı ilk 2 sene şampiyonluk gelmedi.
Ama gelincede herşeyiyle geldi.

Başarılı yönetim Faruk Süren Yönetimiydi.Çatır çatır kaldırdılar uefayı.Helal olsun.Var mı daha finale kalan takım?ŞL inde çeyrek final oynadılar.

Türkiye Liginde şampiyon olmuşsun çok başarılı yönetim diyorsunuz.Türkiye Ligi Yunanistan Liginden farksız.Onların takımları bile en azından yarı final çeyrek final oynuyor.
Bizde üstüste 4 senede 3 şampiyonluk alan takım.Uefada 2.turu geçemiyor.

Şampiyon olsan ne olur.. olmasan ne olur? Şampiyonluk senin bu ülkedeki arkadaşlarına hava atmana yarar.Okula gerine gerine gitmene yarar.Başkada bi halta yaramıyor TSL şampiyonluğu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş maçlarını derbiden saydığımızı sanmıyorum istediğiniz kadar uefada çeyrek final oynayın.istediin kadar 1 mağlubiyetle şampiyon olun.fener 3. tur görmedi ama beşiktaş görünce başıda göğe ermedi.büyüklerin eziği bi takım.sidik yarıştırmaya asıl biz varız yani uefada 1 sefer çeyrek filan oynayıp soraki 10 senede 1 veya 2 kere şampiyon olmaktansa uefa oynamayıp çatır çatır şampiyon olurum daha iyi.he göründe dünya sıralamasında iyi bi takım sanıcak.geçmişinizde başarılı yatabilir fenerde türkiye kupası almayabilir ama şuan en başarılı takım fenerbahçe görünüyo türkiye liginden dünya sıralamasına göre.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uefada 1 sefer çeyrek filan oynayıp soraki 10 senede 1 veya 2 kere şampiyon olmaktansa uefa oynamayıp çatır çatır şampiyon olurum daha iyi

Dogru ama bu senin gorusun, takimin hedefi degil. Her sene cikip "en az yari final oynamak amacimiz" diyor sonucta baskanimiz, nerde, oynasin o zaman?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amacımız olmamasından iyidir.gerçekleştiremesek bile bi amaç var ve eninde sonunda gerçekleşir.sap gibi şampiyonuz deyip şimdide napalım kadro farkı demiyoruz.black zaten anca oflar poflar bi kendisi haklı en iyi kendisi biliyo.fenerbahçe beşiktaşı her konuda ezer arkadaş ezer ya ne oflayıp pufluyosunki.uefa çeyrek finali başarımı sanıyosun.takımının sefilliğiyle kıyasla o zaman bi onu.şampiiyonlar ligine gitmek daha büyük başarı bence uefada çeyrek final oynamaktan.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:52 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...