deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Gece gece asab katsayımı arttıran sevgili paticik halkı, inatla oyunlardan atma nedeninizi gayet mantıklı olan "paticik dışından kimse girmesin" temeline oturarak ve 1 senedir girmediğimden tanımıyor olma ihtimalini d göz önünde bulundurarak kendimi tanıtayım bir daha atmayın oyunlardan. Yoksa oyun kurar gireni atarım öyle de kindarım. Erkeğim öncelikle (Ekmek sormuştu) şansınıza küsün, ama iyi partner olabilirim bir erkekle bir gece geçirmek isteyen arkadaşlara. İsmim Semih soyadım Karacan (Cons sormuştu) . Fiziki şekil özelliklerimden bahsetmek gerekirse; uzunca kıvırcık, buğday tenli, kahverengi gözlü insanın tekiyim. Son 8 aydır soğuk demirleri kaldırıp indiriyorum ayrıca spor olsun diye. Noobun önde gideni bayrak sallayanıyım. Tiny gobline tekme atıp kamikaze diye bir skill geliştirdiğinde kaçamam. Bakalım başka, çıktığından beri çeşitli net cafelerde, serverlerde ve hamachi yardımıyla oynaya oynaya bugünlere geldim. Eskiden Q2, UT, AoE, SC, W3, Diablo 1-2, RA:2, UO, Ragnarok falan oynardım sonra fpslerden tiksinip strateji oyunlarından bayınca ve adam gibi ortamı olan UO serveri bulamayınca hepsini bıraktım bütün o oyunların kendimi WoW ve DotA'ya verdim.Artık sadece WoW acc.ım kapandığında ve final dönemlerinde ya da arkadaşlarım çağırdığında DotA oynuyorum. 80 farklı metal müzik türünden, blues ve klasik müzikten (omg!) hoşlanırım. Hatırlayamadığım bir tarihten beri DMlik yapıyorum, hatta aç kaldıklarında ölmesinler diye oyuncularıma yemek pişiriyorum arada. Şu anda da Marmara Üniversitesi'nde FRP klubü kurma çabalarındayım. Okumayı severim, öyleki tuvalette dişmacunu tüpünün arkasında yazanları dahi okurum. Yazarım da arada sırada çeşitli sitelerde yazdığım saçmalıklar yayımlanır arada sırada. Ha bir de buraya kadar dayanabilenler anlamıştır istediğim zaman çok boş konuşabilirim dilediğim kadar. Ama burada kesiyorum bunu. Umarım bu kadar bilgi yetmiştir. Hakkımda başka şeyler öğrenmek istiyorsanız oyunlarınıza almadan önce, bu başlık altında yanıt verebilirim. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ayıp etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 atmayın çocugu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 deathwoll, ordaki TANIT KENDINI sadece geyikti, oyle birseye gerek yok. Oyle anladiysan da ozur dileriz, atildiysanda benim geyiklerim yuzunden, benden de sana bir ozur borcu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 abi ben hiç farkında degilim atıldıgının falan kendin çıktın sanmıştım ben karşıyım böle atma olaylarına falan pek olmuyo ayıp etmiş seni atan söleseydin orda atıyolar beni diye ayarlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Olay şöyle gelişir: Senin dışında birisi hakkında "patiden değil mi o kim" dedikoduları döner. Sonra başlanan oyun rmk olur. Rmk kurulunca olmayan biri gelince "deadwoll kim?" denir. Sonra önceki muabbetten dolayı "PATİ DIŞI ADAM ALMAYIN, KİMSİN TANIT" vs geyikleri döner. Esasen oyun "rmk"tir. Kalbin kırılmışsa birşekilde, özür dileriz. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:45 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 wepladan beter hale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben deadwoll u biliyorum zaten nebula'dan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben attım. cray mı dynun mı ne dışarda kalmıştı rmk idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 atmadan düzgünce sölense daha güsel olurdu ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sie veled lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 konuşma noob resmen ezdim ilk dk da kestim geldin kestim geldin bida kestim, bida geldin, kescektim, acıdım hiç yok konuşmaya hakkın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ward'ima striptiz cubugu muamelesi yaptin rikiyle =/ sie app lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 zaten bi oyunda dela varsa o oyundan hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 adam alınmış ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Evlat acısı gibi içime oturdu. Bunu yazma nedenim dün akşamki oyun için değildi sadece, girdiğim neredeyse her oyunda sen kimsin? patiden misin? geyikleri dönüyor gak guk edemeden bir şekilde oyundan çıkartılıyorum. Yoksa rmk oyundur dışarıda adam vardır, anlarım. Neyse ben de bu köyün delisiyim işte bi daha nedensiz yere atmayın ağlarım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: Erkeğim öncelikle (Ekmek sormuştu) Şu adama bir kız bulun da rahatlayalım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 msn plx :p O diilde ben de dota yüklüyüm ofise oynarım diyodum. Bu dombililer benide atarlar ki oyunlardan. Acımazlar bunlar dfghdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 B_U_R_H_A_N'ıda atmışınız baya morali bozuktu, senin gibi bi insanın w3 gibi epik bi oyunda yeri yok demişsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 fistan da bi kere beni atmıştı ben ona kızmıştım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 az önceki oyunda vardın dimi :D beynim döndü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 burhan nasıl? selam söyleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam ben fransız. Burhan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 burhan eski dotacılardan B_U_R_H_A_N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Adamın içine oturmus oyuna almamaları valla atan utansın :d ama rmk oyunlara alınmaman dolga aynı kadro için acılyır fazlası degil burdan takip et yazarlar genelde oyun kurcaz gelin diye yaz oraya bende geliyom diye almazlarsa :d ozmn ayıp etms olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar