Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendimi tanıtayım...

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Gece gece asab katsayımı arttıran sevgili paticik halkı, inatla oyunlardan atma nedeninizi gayet mantıklı olan "paticik dışından kimse girmesin" temeline oturarak ve 1 senedir girmediğimden tanımıyor olma ihtimalini d göz önünde bulundurarak kendimi tanıtayım bir daha atmayın oyunlardan. Yoksa oyun kurar gireni atarım öyle de kindarım.

Erkeğim öncelikle (Ekmek sormuştu) şansınıza küsün, ama iyi partner olabilirim bir erkekle bir gece geçirmek isteyen arkadaşlara.
İsmim Semih soyadım Karacan (Cons sormuştu) .
Fiziki şekil özelliklerimden bahsetmek gerekirse; uzunca kıvırcık, buğday tenli, kahverengi gözlü insanın tekiyim. Son 8 aydır soğuk demirleri kaldırıp indiriyorum ayrıca spor olsun diye.
Noobun önde gideni bayrak sallayanıyım. Tiny gobline tekme atıp kamikaze diye bir skill geliştirdiğinde kaçamam.
Bakalım başka, çıktığından beri çeşitli net cafelerde, serverlerde ve hamachi yardımıyla oynaya oynaya bugünlere geldim.
Eskiden Q2, UT, AoE, SC, W3, Diablo 1-2, RA:2, UO, Ragnarok falan oynardım sonra fpslerden tiksinip strateji oyunlarından bayınca ve adam gibi ortamı olan UO serveri bulamayınca hepsini bıraktım bütün o oyunların kendimi WoW ve DotA'ya verdim.Artık sadece WoW acc.ım kapandığında ve final dönemlerinde ya da arkadaşlarım çağırdığında DotA oynuyorum.

80 farklı metal müzik türünden, blues ve klasik müzikten (omg!) hoşlanırım. Hatırlayamadığım bir tarihten beri DMlik yapıyorum, hatta aç kaldıklarında ölmesinler diye oyuncularıma yemek pişiriyorum arada. Şu anda da Marmara Üniversitesi'nde FRP klubü kurma çabalarındayım. Okumayı severim, öyleki tuvalette dişmacunu tüpünün arkasında yazanları dahi okurum. Yazarım da arada sırada çeşitli sitelerde yazdığım saçmalıklar yayımlanır arada sırada. Ha bir de buraya kadar dayanabilenler anlamıştır istediğim zaman çok boş konuşabilirim dilediğim kadar. Ama burada kesiyorum bunu.

Umarım bu kadar bilgi yetmiştir. Hakkımda başka şeyler öğrenmek istiyorsanız oyunlarınıza almadan önce, bu başlık altında yanıt verebilirim.
İyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şöyle gelişir: Senin dışında birisi hakkında "patiden değil mi o kim" dedikoduları döner. Sonra başlanan oyun rmk olur. Rmk kurulunca olmayan biri gelince "deadwoll kim?" denir. Sonra önceki muabbetten dolayı "PATİ DIŞI ADAM ALMAYIN, KİMSİN TANIT" vs geyikleri döner. Esasen oyun "rmk"tir. Kalbin kırılmışsa birşekilde, özür dileriz.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:45 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evlat acısı gibi içime oturdu. Bunu yazma nedenim dün akşamki oyun için değildi sadece, girdiğim neredeyse her oyunda sen kimsin? patiden misin? geyikleri dönüyor gak guk edemeden bir şekilde oyundan çıkartılıyorum. Yoksa rmk oyundur dışarıda adam vardır, anlarım.
Neyse ben de bu köyün delisiyim işte bi daha nedensiz yere atmayın ağlarım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...